bn ankara esim diyarbakir.:) kurtcede hazal ceylan yavrusu demek..esim hazali istedi bn de zeynebi.:)
Bn de kürt geliniyim. Çawani başi? :)bn ankara esim diyarbakir.:) kurtcede hazal ceylan yavrusu demek..esim hazali istedi bn de zeynebi.:)
gelek spas :))Bn de kürt geliniyim. Çawani başi? :)
insallah cnmMerak etme canim hic bir sey olmaz benim bebeklerimde pramature dogdu 34 haftada dogum yaptim 1600 kilo ve 1800 benimkilerde aglamamistir.Cunku erken doguyorlar cigerleri gelismis olmuyor oyuzden ayriyeten eve gelince aglama seslerininbol bol duycaksin:))Allahim saglikla eve gelmelerini nasip etsin
:) vay vay vay :)gelek spas :))
Benden sonra doğan kardeşm de ağlamamış herşeyi norml olmasına rağmen. Yani gerçi içerde kakasını yapmş ama yutma herhangi bişy olmamş. Herşyi normldi hatta ben onunla dalga geçerim o kadr tembelsinki doğduğnda ağlamaya bile üşenmişsin diye:) şmdi 23 yaşında delikanlı. Dr sıkıntı yok dediyse yoktur inş. Sizde sağlıkla kucağnza alır evinize gidersnz inşMerhaba..
Daha once actigim konulari bilen vardir belki..
kisa ozet geceyim..9yildan sonra tup bebek yontemi ile ikizlerime hamile kaldim.Ancak 27.haftamda ani kanama ve sanci ile erken dunyaya geldiler.Su an tam 29 gundur kuvezdeler..Bir sıkıntımız yok simdilik,besleniyorlar ve oksijen aliyorlar,su an 1400kilodalar,1600 kilo olunca normal odaya cikaracaklar bizi..neyse bnm dogumdan sonra kafama takilan bebeklerimin dogumda hic aglamamasisezeryanle dogurdum,sesleri bana gelmedi,dr da esime aglamadilar demis..Dr umuz su an gorunurde bi sıkıntıları yok diyor ama kafami cok kurcaliyor bu durum,sizler dogumda hic aglamayip ilerde herhangi bir engeli olmayan bebekler duydunuz mu ?
(Ozel egitim ogretmenligi yaptim,bu yuzden de vesveselerim 4kati fazla)
Ahaha babanıza çok güldüm ya tokatliyormus ya ise yariyormuymus bariBen de sanırım ağlamamışım,tokadı yedikten sonra biraz ağlamış susmuşum ve bu ömrümce hep böyle sürdü.Tokadı yer-soyut anlamda- ağlar sonra hemen susarım
Babam gelir arada tokatlarmış ağlayayım ölü müyüm neyim diye.
Doktor sıkıntı yok diyorsa yoktur,üzmeyin kendinizi boşa.
Yarıyormuş,sesim çıkıyormuş o zaman.Ahaha babanıza çok güldüm ya tokatliyormus ya ise yariyormuymus bari
Çok yaşasın ya güldürdü beni babanız. Şimdi pişmandır belki az tokatlasaydim ayarı kaçtı diyeYarıyormuş,sesim çıkıyormuş o zaman.
Onun dışında hep sakin bir bebekmişim,şimdi değilim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?