Doğumda bebeğin oksijensiz kalması

Oykumkbo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
72
18
3
35
Herkese merhabalar benim en çok korktuğum şey bebeğimin dogum sırasında oksijensiz kalması hangi durumlards oluyor güzel ıkınamazsan oluyormu ve doğumdan önce benim gibi bu konuda korkusu olan varmıydı yoksa benmi kuruntu yapıyorum

BİLdigim kadariyla dogum uzun surerse. Bide uzun sure suni sanci almak. Onlari dusunmeyin hayirlisini isteyin . O anda zaten drun talimatlarina atak uyduruyorsunuz bunlar akliniza gelmeyecek. Bende normal digum cok istedim zorunlu sezeryan oldu. Herseyin hayirlusi . Bosuna stres yapmayin.

Benim kardeşimin kafa yapısı büyük olduğu için kanalda kalmıştı. Vakumla çekildi ve çıktığında nefes almıyormş. Suuni teneffüs ile almış. Bu gibi durumlarda oluyor sanırım cnm. Doktor herşey normal, normal doğum yapabilrsin derse korkma hiç.
Benimde en çok korktuğum bebeğin çok uzun süre gelmek istemeyip kakasını yapması..

Benim kardeşimin kafa yapısı büyük olduğu için kanalda kalmıştı. Vakumla çekildi ve çıktığında nefes almıyormş. Suuni teneffüs ile almış. Bu gibi durumlarda oluyor sanırım cnm. Doktor herşey normal, normal doğum yapabilrsin derse korkma hiç.
Benimde en çok korktuğum bebeğin çok uzun süre gelmek istemeyip kakasını yapması..
Benim yiğenimde uzun süre gelmek istemedi kakasını yemiş korkma sadece bebişi bi kaç saat sonra veriyorlar

Ay ben yiyince ölüyo uzun süre anlaşılmazsa diye biliyorum canim
Uzun süre anlaşılmaması pek mümkün değil zaten son haftalara dogru haftada 2 3 kez çağırıyorlar öyle bi duruma izin vermeden alırlar bebişi benim yiğenimdr 1 hafta erken tamamladı gelişimini hemen aldılar belki zamanını doldursaydı tehlike olabilirdi ama fırsat vermiyor dr sürekli kontrolde oluyorsun

Uzun süre anlaşılmaması pek mümkün değil zaten son haftalara dogru haftada 2 3 kez çağırıyorlar öyle bi duruma izin vermeden alırlar bebişi benim yiğenimdr 1 hafta erken tamamladı gelişimini hemen aldılar belki zamanını doldursaydı tehlike olabilirdi ama fırsat vermiyor dr sürekli kontrolde oluyorsun
Anladm canım, bilgiler için çok teşekkür ederim :) sizde durumlar nasıl son haftalar nasıl geçiyor :)

Anladm canım, bilgiler için çok teşekkür ederim :) sizde durumlar nasıl son haftalar nasıl geçiyor :)
Son haftalar geçmiyor:) doğumdan biraz korkuyorum başka problemim yok şükür allah kolaylık versin bize inşallah

Son haftalar geçmiyor:) doğumdan biraz korkuyorum başka problemim yok şükür allah kolaylık versin bize inşallah
Amin inşallah canım benim geçer inşallah bi bakmışsın kucağında miniğin :) Allahım yardımcın olsun inşallah

Allah saglıklı dogum versın canım bunları dusunme ıyı dusun ıyı olsun...

Back
X