doğumda eşimde yanımda olsun.....

Ben kesinlikle eşimin yanımda olup, elimi tutmasını istiyorum ve de öyle olacak. Özel hastanelerde izin veriliyor. Abim girmişti doğumuna eşinin. Hiçbişi de göremiyolar zaten, üstün kapalı oluyor ve de sadece seninle ilgileniyor o anda. Önemli olan sana yardım etmesi, destek olması. Ben erkeğin dokuz doğurduğuna falan inanmıyorum ayrıca. Doğuran sadece biziz, onlar sadece bekliyorlar. Tamam zor bir süreç ama dokuz doğurmak falan değil. Benim kocişim beni kesinlikle yalnız bırakmak istemiyor zaten. Bence her baba o anı yaşamalı. Cinsel istekte azalma falan da olmuyor. Benim birkaç arkadaşım da normal doğuma eşleriyle girdiler.

normal doğum değilde sezeryanda izin veriyolarmı acaba özel hastanelerde

bende isterim diyorum ama vazgeçtim . Benimki herşeyden iğrenen biri. Duramaz orda bayılır mazaallah.zaten gerek yok.Dvd almış bi sürü bebek gelişimiyle ilgili.Sonunda doğum var tabi ya ben bile baklamıyorum ki ona:(( Birde dvd nin birinde epidural anesteziyle doğum var bi görseniz süper bişey ya kadın doğum mu yapıyo ne yapıyo belli değil. Durup su içiyo hiç terleme bağırma yok. Çünkü tam doğum başlayınca uyuşturucu bir iğne yapıyorlar ama iğne sadece ağrı hissini yokediyor yani sen yine kendin ıkınıyorsun. Bence tüm bu normal yaptım diyen ünlüler böyle yapmıştır. Zaten ben ebru şallının doğum yaptığı doktora gidiyorum o da bu işi yapıyor ama iğne belden yapılacağı için ben yine de arada kaldım ne yapsam diye.

bende isterim diyorum ama vazgeçtim . Benimki herşeyden iğrenen biri. Duramaz orda bayılır mazaallah.zaten gerek yok.Dvd almış bi sürü bebek gelişimiyle ilgili.Sonunda doğum var tabi ya ben bile baklamıyorum ki ona:(( Birde dvd nin birinde epidural anesteziyle doğum var bi görseniz süper bişey ya kadın doğum mu yapıyo ne yapıyo belli değil. Durup su içiyo hiç terleme bağırma yok. Çünkü tam doğum başlayınca uyuşturucu bir iğne yapıyorlar ama iğne sadece ağrı hissini yokediyor yani sen yine kendin ıkınıyorsun. Bence tüm bu normal yaptım diyen ünlüler böyle yapmıştır. Zaten ben ebru şallının doğum yaptığı doktora gidiyorum o da bu işi yapıyor ama iğne belden yapılacağı için ben yine de arada kaldım ne yapsam diye.
epidural yaptıranlar hep felç olmuş hissi yaşadıklarını söylüyorlar ve birdaha asla yaptırmayız diyorlar. iğne beldeki omurga kemiğinin arasına yapılıyor, o iğneyi olacağıma canlı canlı doğururum daha iyi. bence normal doğum o kadar da korkulacak birşey değil. bir aksilik olmazsa normal doğumdan başkasını tercih etmem. ilk doğumumda normaldi ve kendimi çok çabuk toparladım. hatta doğumdan hemen sonra kalktım ve herşeyimi kendim yaptım. Allah bana yine aynısını nasip etsin inşallah ve isteyen herkesede...

bencede normal dogum gibisi yok benim bu ücüncü olcak ins kocalara gelince eger izin veriyorlarsa girsinler ne varki hic birsey olmaz bayilmazlar merak etmeyin tiksinme olabilir bende duydum benim kocamda benim yanimdaydi hep elimi tuttu belimi ovdu inan o anda cok ihtiyac duyuluyo onlara ama karsiniza degilde basinizda beklesin derim yani ben öyle yaptim istemedim tam görsün görmedide bu üücncüyüde ayni düsünüyorum mutlaka yanimda olcak

valla seninki süper bir fikir ama gerek yok ona tr de giriliyor kocanın istemesi yeterli benimki çok istedi ama garibimi kan tutuyor

Back
X