dogumda esiniz yaniniza gircekmi

AlmanyaTreni

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
3.003
2.995
333
Merhabalar arkadaslar
ben 31 haftalik hamileyim.
esim dogumda yanima girmek istemiyor kan tutuyor esimi cok korkuyorum ltf ben disarda bekliyim diyor doktorumda esiniz istemiyorsa zorlamayin ztn bi doktor ve iki ebe basinda olcak diyor bu konuda siz ne dusunuyorsunuz?

Korkuyor madem ne gerek var canım, sonuçta o yanında olsa da olmasada inşallah sağ sağlim bebişini kucağına alırsın .. Onuda anlamak lazım ..

canım, benim eşim en baştan beri girmek istiyor fakat gebeliğni başında bi hemşire arkadaş normal doğumda kesilerin felan olabileceğini baya ayrıntılıca anlatınca eşim baya gerildi.. sanki doğumu kendi yapcak veya orayı izleyecek gibi.. ben girersem bayılırım kötü olurum felan demeye başladı..
ben de anlatıyorum senin görebileceğin bir yerde olmayacak sen benim başımda duracaksın görmeyeceksin diye..
bu hafta sonu doktora gittiğimizde görüşecekmiş ona göre karar verecekmiş
ben de karışmıyorum çünkü kendini hazır hissetmiyorsa doğumda bi de onunla uğraşmanın anlamı yok.. kendi bilir..

Eşiniz girmiyorsa ve yanınızda bir yakınızı istiyorsanız anneniz ya da kardeşiniz de destek olabilir doğuma girerek ..

Ya bende zorlamak istemiyorum simdi bayilir falan dogum mu yapim kocamlami
Ugrasiyim Allah herkese yardim etsin. Insallah sag salim aliriz bebislerimizi kucagima tsk ederim cvplariniz icin

Eşin neişi var dogumda allah aşkına hemde normal dogumda insan çok kötü oluyo eşimin beni öyle görmesini asla istemem sizde sokmayın valla hiç tavsiye etme unutamaz bidaha ogörüntüyü sıkıntilı bidurum yani

Ya orasi oyle ama bazilari diyor mecbur gircek girsin esim diyor duser bayilirim aman kimseyi istemiyorum yanimda Allah yardim etsin yeter o sanciyi yine ben cekecem

Benim doktorum esin istersen girebilir , ama tavsiye etmiyorum dedi.
Cunku erkekler o halde gorunce daha sonra soguyorlarmis ..

Bende pek.istekli degilim girmesine zaten.

belki ben bencillik yapıyorum ama o haftaları görürsem inşallah eşimin olmasını istiyorum hatta bi gece hastanede kalırkende sdece eşimi istiyorum kmsenin yanında rahat edebiliceğimi düşünmüyorum

Erkekler o halde görünce sogumaz mi ?
Sonuçta cinselliğin çok bambaşka bi sonucunu gorucekler

belki ben bencillik yapıyorum ama o haftaları görürsem inşallah eşimin olmasını istiyorum hatta bi gece hastanede kalırkende sdece eşimi istiyorum kmsenin yanında rahat edebiliceğimi düşünmüyorum

Ya ztn esim girmezse kimse girmesin annem fln cunku onlardan daha cok utanirim

arkadaşlar açıosnz bacaklarınızı doğum masasına üstüne kocaman örtü seriyorlar.. eşiniz doktorla doğum yaptırmıo sizin başınızda duruo.. aşağıda olup bitenleri görmesi mümkün değil normal şartlarda.. gördüğü en niyahet bebek çıktıktan sonra doktor bebeği kaldırdığında oluo.. orası da zaten muazzam bir an.. zaten süreç sıkıntıya giriyorsa, büyük kesi yapılacaksa, sezaryene ya da vakumlamaya felan geçilecekse hijyenik sebeple babayı çıkarıyorlar doğum odasından.. süreci merak edenler internette bi dolu video var..
avrupada amerikada %90 normal doğum yaptırıolar ve babalar hep eşlerinin başında.. bu yazdıklarımı da göz önünde bulundurun derim..

ayrıca Türkiyede eş hariç başka kimsenin doğuma girmesine de izin yok..

Eşiyle doğuma giren ya da girmek isteyen kadınları da ben anlamıyorum. Ne gerek var? Anneleriniz sizi doğururken babanız elini tutuyor muydu? Her şeyi romantizme dökmeye pek meraklıyız.

Ablamla doğuma giren eniştem bayılmıştı. Adamı bu hale getirmenin ne gereği var?

bu eşi ile beraber doğumu yaşamak isteyenlere oldukça anlamsız bir yaklaşım olmuş.. annelerimiz zamanında hastane de yoktu, testler de yoktu allah ne verdi ise hamile kalınıp doğuruluyordu.. o zaman annelerimiz zamanında o yoktu bu yoktu die mağara hayatı yaşayalım.. ayrıca doğum anında eşi yanında istemenin romantizmle bi alakası olamaz zaten öyle romantik an mı olur.. duygusal ve psikolojik destek.. bunu eşimizden istemek de en doğul hakkımız..

kadınlar eşini yanında isteyebilir ama erkekler istemiyorsa zorlamamak gerekir buna katılıyorum.. ama benim eşim yıllar önce izlediği bir belgeselden çok etkilendiği için kendi girmek istiyor doğuma.. seninle beraber ben de o anları yaşamak istiyorum diyor.. ben söylemedim yani seni istiyorum die.. nitekim rahat bi insanımdır allahın izni ile doğurur çıkarım kafasındayım..

bu karı kocalar arasındaki ilişki ve erkeğin duygusallığı ile ilgili bir durum.. istemeyen erkek zorlanmamalı evet ama kadın istiyorsa ve erkek de olumlu karşılıyorsa ben bunun cinselliği ya da başka şeyleri öldüreceğini değil tam tersi evlilikteki duygusal birliği pekiştireceğini düşünüyorum..

Cnm normal dogum dusunuyorsan eger ben butun sancilari yaninda cektim epidurelsiz oldum suyum geldiginde falan yanimdaydi zaten ben pek hatirlamiyorum :) esimide kan tutar ama yanimdaydi cikmadi zaten dr dw esini yalniz birakma gor bakalim nasil oluyor sadece o cekmesin sanxiyi demisti son anda yani bebegin kafasi falan gelirken son 10 dk da dogumhaneye alindim sanci odasindan kesi ikinma vb... Leri kapidan dinledi kendisi.tabi kv ve ablamda yanimdaydi sulalecek dofurduk anlayacagin

Ya ztn esim girmezse kimse girmesin annem fln cunku onlardan daha cok utanirim
bende aynı şekilde düşünüyorum seninle..eşimin yanımda durması bana destek olucakki zaten önde koca bir bez parcası oluyo adam birşey görmüyoki.bi zahmet her halta dayanmışım oda girip elimden tutsun çokmu yani

romantizm değil bu destek...her zorlugu çekmişiz bi yarım saat elimizden tutsa çokmu yani.önceden evde doğuruyolarmış diye bizdemi evde doguralım.kii bu zaten tercih meselesi kimsenin birbirini anlamasını beklemeyin herkes farklı düşüncede

Cook gzl bi duygudur eminim ayy bende sabirsizlaniyorum artik dogsa bebegim evime nese gelse ilk bebegim oldugu icin hem korkuyorum hemde sabirsizlaniyorum artik kime benziyor acaba dogum nsl olcak vs vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…