- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Merhabalar arkadaslar
ben 31 haftalik hamileyim.
esim dogumda yanima girmek istemiyor kan tutuyor esimi cok korkuyorum ltf ben disarda bekliyim diyor doktorumda esiniz istemiyorsa zorlamayin ztn bi doktor ve iki ebe basinda olcak diyor bu konuda siz ne dusunuyorsunuz?
Merhabalar arkadaslar
ben 31 haftalik hamileyim.
esim dogumda yanima girmek istemiyor kan tutuyor esimi cok korkuyorum ltf ben disarda bekliyim diyor doktorumda esiniz istemiyorsa zorlamayin ztn bi doktor ve iki ebe basinda olcak diyor bu konuda siz ne dusunuyorsunuz?
Ya bende zorlamak istemiyorum simdi bayilir falan dogum mu yapim kocamlami
Ugrasiyim Allah herkese yardim etsin. Insallah sag salim aliriz bebislerimizi kucagima tsk ederim cvplariniz icin
Eşin neişi var dogumda allah aşkına hemde normal dogumda insan çok kötü oluyo eşimin beni öyle görmesini asla istemem sizde sokmayın valla hiç tavsiye etme unutamaz bidaha ogörüntüyü sıkıntilı bidurum yani
Erkekler o halde görünce sogumaz mi ?
Sonuçta cinselliğin çok bambaşka bi sonucunu gorucekler
belki ben bencillik yapıyorum ama o haftaları görürsem inşallah eşimin olmasını istiyorum hatta bi gece hastanede kalırkende sdece eşimi istiyorum kmsenin yanında rahat edebiliceğimi düşünmüyorum
Eşiyle doğuma giren ya da girmek isteyen kadınları da ben anlamıyorum. Ne gerek var? Anneleriniz sizi doğururken babanız elini tutuyor muydu? Her şeyi romantizme dökmeye pek meraklıyız.
Ablamla doğuma giren eniştem bayılmıştı. Adamı bu hale getirmenin ne gereği var?
bende aynı şekilde düşünüyorum seninle..eşimin yanımda durması bana destek olucakki zaten önde koca bir bez parcası oluyo adam birşey görmüyoki.bi zahmet her halta dayanmışım oda girip elimden tutsun çokmu yaniYa ztn esim girmezse kimse girmesin annem fln cunku onlardan daha cok utanirim
romantizm değil bu destek...her zorlugu çekmişiz bi yarım saat elimizden tutsa çokmu yani.önceden evde doğuruyolarmış diye bizdemi evde doguralım.kii bu zaten tercih meselesi kimsenin birbirini anlamasını beklemeyin herkes farklı düşüncedeEşiyle doğuma giren ya da girmek isteyen kadınları da ben anlamıyorum. Ne gerek var? Anneleriniz sizi doğururken babanız elini tutuyor muydu? Her şeyi romantizme dökmeye pek meraklıyız.
Ablamla doğuma giren eniştem bayılmıştı. Adamı bu hale getirmenin ne gereği var?
Cnm normal dogum dusunuyorsan eger ben butun sancilari yaninda cektim epidurelsiz oldum suyum geldiginde falan yanimdaydi zaten ben pek hatirlamiyorum :) esimide kan tutar ama yanimdaydi cikmadi zaten dr dw esini yalniz birakma gor bakalim nasil oluyor sadece o cekmesin sanxiyi demisti son anda yani bebegin kafasi falan gelirken son 10 dk da dogumhaneye alindim sanci odasindan kesi ikinma vb... Leri kapidan dinledi kendisi.tabi kv ve ablamda yanimdaydi sulalecek dofurduk anlayacagin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?