dogumda esiniz yaniniza gircekmi

Valla giremeyen adami uzulup sikilip doguma sokmanin bi anlami yok benim fikrimce... E simdi benim esimde dayanamaz bunu niye sikinti yapiyimki ayrica illa girecek diye mecburda tutulmaz bence iyi girsin adam orada kan tutsun tansiyonu tavan yapsin bayilsin o halimle bide ona can sikiyim peki o anda ya bana ve bebegede bisi olursa o an zaten cok stresli olacagiz ... Bence mantigi yok israrci olmanin.. Tabi benim fikrim...

Henus hamile degilim annede değilim inşallah allah nasip ederse olursam asla eşimin doguma girmesini istemem ne isi var dogumda kan mi dersin ne ararsan var gircem dese ki esimde demez zaten kesinlikle istemem

oğlumun doğumunda ne sancıda ne doğum anında eşimi yanımda istemedim. o anı yaşasın istemedim doğrusu kendimi onun yerine koyunca onu sebebi ne olursa olsun o kadar acı çekerken görmeyi kesinlikle istemem..

ancak tekrar hamileyim ve epidural lafı ne zaman açılsa epidural istemediğini epidural yaptıracağıma sezeryan olmamı söylüyor.. ben de içten içe acaba onu hiç bu ortama sokmamakla hata mı ettim diyorum.. çünkü şimdi nasıl olduğunu görmediği için çok basit bişeyden bahsediyorum sanıyor.. gerçi ben de çok bağırıp çağırmış değilim ama mutlaka acım yüzümden okunuyordur değil mi

aslında ilk doğumumdaki fikrim değişmedi ama yine de doğum anında yanında olmasa da sancılı dakikalarda yanınızda olup neler çektiğinizi görmesi gerektiğine karar verdim..

Ya gercekten cok kararsizim ama esim gercekten cok korkuyor sanki o dogum yapcak benim yerime bi tecrubemde yok ilk bebegim esim diyorki disarda bekleeim seni dua ederim sana ama nolur girmiyim
Ya annen yada benim annem girsin diyor onuda ben istemiyorum acikcasi utanirim cunku

Cnm o anda ne utanma ne bisey kaliyor inan bence esin bu kadar isteksiz ise girmesin bencede alimallah bide adamcagizi dusunme
Ayrica bunlarida bosuna duaunme an ne getirir bilinmez belki oan yaninda olayim der kendi karar versin israr etme
Saglikla dogum yaparsin insallah

Benim eşim doğumda yanımdaydi. Türkiyede nasıl oluyor hiç bilmiyorum ama.. doğumda sağ elimden eşim tuttu. Sol elimden bir ebe tuttu benimle konuşup destek oldu. Asıl doğum yaptıran Ebelerin durdugu yer zaten belli malumunuz.
Eşinizin yeri de sizin sağ tarafiniz elinizi tutup destek olması için. Görmek le dde dogum anını görmüyor. O kısma bakmıyor üst tarafta duruyor çünkü. Bebek çıkınca kordonu kesmek isteyip istemediğini sordular. Eşin tercihine bağlı o da. Doguma girerse sadece çektiğiniz acıyı yakınen görüp hissediyor. Tabi ki her es girmek bulunmak istemeyebilir.

Öyle yapsın dışarda dua etsin. zorlamayın bence..

Valla bende avrupada kaliyorum burdada esler hep yanlarina giriyor ama bizimki iste inat bakalim hayirlisi bellki eser kafasi o an girer

Insallah coook Tesekkur ederim Allah herkese yardim etsin

Bazı arkadaşları anlamak güç eş girmek istiyorsa girer bunda ne var anlayamadım?? Bazılarıda romantizimden bahsetmiş öyle durumda romantizimmi olurmuş? Maksat eşe destek olmak ve o anın heycanını birlikte yaşamak birde eş neden soğsun eşinden doğum anını görüyor diye mucizeyi yaşıyorlar birlikte bundan başka özel an varmıdır. Bende şahsen eşimden başkasını yanımda istemem

normal dogum yapsam eger o acı o sancı içinde eşimin yanında oldugunu düşünürsem suan onu parçalayabilirim diye korkuyorum ve o bagırma aglama vs vs içinde de beni görmesini istemem.ama epidural dogum yapmış olsam yanımda olmasını bebegmzi aynı anda birlikte görmek isterm.

Dunde konustum bu konuyu esimle dunde bakalim o anki duruma bagli girerim yanlizda birakmam yaninda kimse olmazsa dedi
bencede bellki bnm gozum o sancida esimi bile gormez hayirlisi olsun Insallah

Şuana kadar eşini parcalayanı duymadım kulaktan dolma işlere kulak asmayın derim yaşayın kendiniz görün tecrübe edin

Şuana kadar eşini parcalayanı duymadım kulaktan dolma işlere kulak asmayın derim yaşayın kendiniz görün tecrübe edin

yok yaa burada okuduğum hikayelerden birinde doğum yapan kadın doktoru tartaklamış resmen ebeye felan vurmuş.. ben yine de o kadar emin olamıyorum. çok şiddet yanlısı biri değilim ama beni anlamadığına dair bişeyler söylerse o acıyla ne yapacağım belli olmaz...

Canım eşini zorlama bence. Zaten senin bebeğiniz için ne kadar zorluk ve zahmete katlanacağının farkında bir de seni acı çekerken görmek istemiyordur. Ben epidural sezaryen oldum, eşim doğuma girdi tamam bebeğimizi gördü, yanımdaydı ama benim iç organlarımı da gördümesela. aklımı kaybetti adam. Gerek yok bence. Odada sizi beklese daha iyi olur gibi.

belki ben bencillik yapıyorum ama o haftaları görürsem inşallah eşimin olmasını istiyorum hatta bi gece hastanede kalırkende sdece eşimi istiyorum kmsenin yanında rahat edebiliceğimi düşünmüyorum

Tatlım tabi ki insan sadece eşi yanında olsun ister ama doğum şeklin henüz belli değil. Normal de sezaryen de kendine göre zor. İkisinden de sonra senin ve bebeğinin bakıma ihtiyacınız olacak. Seni anlıyorum yanında sadece eşin olsun istiyorsun ama minicik bebeği daha ellemeye kıyamayan babası altını nasıl değiştirecek? Gazını vb. çıkarması, sana bakması, wc.ye götürmesi vb gerek. Kanaması oluyor insanın, ne bileyim bizler anne olarak altını ve üstünü değiştirirken çok zorlanıyoruz babası daha fazla zorlanır bence. Hemşire çağırırız diyebilirsin ama sürekli çağıramazsın ki... Doğumdan sonra 2 saatte bir emzirmen gerek, doğumdan sonra bırak bebeğe meme vermeyi, başını bile tutmak gerçekten çok zor. Kendini de düşün, senin de yatıp dinlenmen gerek, sadece eşin yanında olursa sen de hiç dinlenemezsin. Eşinle birlikte daha deneyimli bir aile büyüğünden yardım al, ikisi de kalsın yanında. Sağlıklı bir dogum dilerim.

Ilk kez şuan sizden duydum bunu ve şaşırdım Allah kolaylık versin hepimize ama korkutmayın kendinizi herkes aynı bu şekilde doğum yaşicak diye bişey yok

ben girmesini çok isterim ama eşimi kan tutar
kolumdan kan alacakları zaman adam sapsarı oluyor bakma diyorum bende
ama son zamanlarda artan bebeklerin karışması olayından dolayı kendiside girsemmiki demeye başladı
doktor izin verirse girmesi taraftarıyım bende
o ilk kavuşma anında babamızında yanında olması çok anlamlı

annem gelemez malesef anneannem yatalak onu bırakamaz.eşimin ailesinden biri olucak mecbur bende o yüzden istemiyorum aslında hem anlaşamıyorum hem çok saygısızca davranıyolar hemde onların yanında göğsümü açmak emzirmek gaz yapmak fln oldukça rahatsız edicek beni.şimdiden düşünmeye başladım dğer eltilerime babaannesi gelmiş eşimin ve 6 ay kalıyo yaşlı onamı bakcam kendimemi bakcam yanında yatıp uzanamıcam kocamla vakit geçiremicem ki bebeği bile kucagıma alamıcam öyleler...annesi gelse tahmin bile edemiyorum ben dinlenmek yerine kaldıgı gün boyunca temızlik yapmak zrunda kalcam onla.oldukça işgüzar rahatsız eden bi kadın.şimdiden aklıma bir tek eşimin kalması yatıyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…