Doğumda gaz kaçırma korkusu

35 yaşındayım hayatimda hiç merak edip izlememistim, az once sırf bu konuya yazinca dedim ki "ulen bir acip izleyeyim hakikaten böyle çığlık çığlığa, bu kadar korkunç mu geçiyor" keşke izlemeseydim 😔 doğuma eşimi yanıma çok istiyordum, suan vazgectim beni o halde görmemeli diye düşünmeye basladim suan 😔
Yok yok ilişki falan, doğumdan sonra doktora söyleyeceğim komple dikin, bundan sonra kullanılmaz zaten diye akfhkskal 🤣
Ben de doğumdan sonra dikişler varken öyle hissettim 😄 Ama o kadar çabuk iyileşiyor ki... Doktorum teşekkür edeceksin demişti, sezaryene almadığım için. Normal doğum, korkunç gözüküyor ama doktor uygun görüyorsa, sorun yok diyorsa anne daha kolay ve çabuk iyileşiyor.

Ben de doğumdan sonra dikişler varken öyle hissettim 😄 Ama o kadar çabuk iyileşiyor ki... Doktorum teşekkür edeceksin demişti, sezaryene almadığım için. Normal doğum, korkunç gözüküyor ama doktor uygun görüyorsa, sorun yok diyorsa anne daha kolay ve çabuk iyileşiyor.
Vallahi Allah herkese kolaylik versin ne diyim 🙏

Vallahi Allah herkese kolaylik versin ne diyim 🙏
Kolay değil, hiç kolay değil tabii ki ama geçici acılar bunlar. Çocuğunun hasta olması, kötü günler geçirmesi, kollama çabası... Anneliğin belki de en kolay kısmı doğum anı. Sonrası çok daha zor oluyor bazen.

Merhabalar. Biraz çirkin bir konu kusura bakmayın.
Hamileyim ve daha doğuma çok olmasına rağmen bu korku beni çok geriyor. Hamilelik dolayısıyla çok çok gazım oluyor. gaz çıkarırım ses çıkar korkusu ile dışarıda rahat tuvalete bile giremiyorum.
Şimdiden bunun stresine girdim. Böyle şeyler oluyor mu ve normal karşılanıyor mu? Doğum yapanlardan özellikle yorum rica ediyorum.
Zaten dogumun basladigini doktorlar biliyo acilman basladigi an lama veriyo surekli tuvalete cikiyosun bisey yedirmiyolar icirmiyolar dogum aninda bu gb durumlar olmasin diye

Allah kahretmesin, normal doğum yazdım y**tube.a, yazmaz olaydim, yok ben doğuramam, benim suan midem bi tuhaf oldu, karnım kasıldı 🥺 ben sezeryandan cok korkardım ama yok yok olmaz normal doğum olmaz 🥺
Normal yapın ya ben sezeryan yaptım alt karin sarkti 🫤🫠🫠
Normal yapsam kalmazdı hahaj

Back
X