Doğumda kaç saat sancı çektiniz

LiDla

Ars Longa Vita Brevis 🎭
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
366
325
23
DE 🇩🇪
Bayanlar selam
Soruyu yanlış mı sordum bilmiyorum da doğum yapmadan önce kaç saat sancı çektiniz bunu sormak istedim. Bazılarını duyuyorum 20 saat basızı daha az … yani 3-4 saat sancı çekip doğuran yokmu hep uzun saatler mi sürüyor bu sancılar 🥹

Bayanlar selam
Soruyu yanlış mı sordum bilmiyorum da doğum yapmadan önce kaç saat sancı çektiniz bunu sormak istedim. Bazılarını duyuyorum 20 saat basızı daha az … yani 3-4 saat sancı çekip doğuran yokmu hep uzun saatler mi sürüyor bu sancılar 🥹
İlk doğumumda 4,5 saat sancı çekip doğurdum ikincide yaklaşık 10 saat kadar sancı çektim bide ikinci doğumumda aynı durumda olduğumuz bi arkadaş vardı 1,5 saat sonra doğurdu ben saatlerce çektim. Her doğum farklı

İlk doğumumda 4,5 saat sancı çekip doğurdum ikincide yaklaşık 10 saat kadar sancı çektim bide ikinci doğumumda aynı durumda olduğumuz bi arkadaş vardı 1,5 saat sonra doğurdu ben saatlerce çektim. Her doğum farklı
Ay inşallah bende az sancı çekerim ve doğururum ya

Annem ilkinde cok cekmıs. Ikıncıde gıttıgı gıbı dogurmus.
Bende ona cekmısımdır dıye normal dogumdan yanaydım ama doktorlar sezeryane yonlendırdı
Hiç sancı cekmedim😂😂

Ilk dogumum 35 saat çektim son 3 saati suniyle oldu. Baska birisi geldi suniyle 3 satte dogurdu. Suan 2 ye hamileyim bakalim bu nasil olucak.

Back
X