Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bayanlar selam
Soruyu yanlış mı sordum bilmiyorum da doğum yapmadan önce kaç saat sancı çektiniz bunu sormak istedim. Bazılarını duyuyorum 20 saat basızı daha az … yani 3-4 saat sancı çekip doğuran yokmu hep uzun saatler mi sürüyor bu sancılar
Bayanlar selam
Soruyu yanlış mı sordum bilmiyorum da doğum yapmadan önce kaç saat sancı çektiniz bunu sormak istedim. Bazılarını duyuyorum 20 saat basızı daha az … yani 3-4 saat sancı çekip doğuran yokmu hep uzun saatler mi sürüyor bu sancılar
İlk doğumumda 4,5 saat sancı çekip doğurdum ikincide yaklaşık 10 saat kadar sancı çektim bide ikinci doğumumda aynı durumda olduğumuz bi arkadaş vardı 1,5 saat sonra doğurdu ben saatlerce çektim. Her doğum farklı
İlk doğumumda 4,5 saat sancı çekip doğurdum ikincide yaklaşık 10 saat kadar sancı çektim bide ikinci doğumumda aynı durumda olduğumuz bi arkadaş vardı 1,5 saat sonra doğurdu ben saatlerce çektim. Her doğum farklı
Annem ilkinde cok cekmıs. Ikıncıde gıttıgı gıbı dogurmus.
Bende ona cekmısımdır dıye normal dogumdan yanaydım ama doktorlar sezeryane yonlendırdı
Hiç sancı cekmedim