doğumda özel mi devlet hastanesimi

emirvesafaninannesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
704
102
123
kafamı çok kurcalayan ve hala karar veremediğim bir konu hangisi daha iyi karar veremedim sezeryan olucam mecburen 30 haftalık hamileyim kısmetse martta doğum yapıcam ama özeldemi devlet hastanesindemi hangisinde yapıcağıma karar veremedim yardımlarınızı bekliyorum hangisi daha iyi sizce

doktoruna güveniyorsan gittiğin hastanedi doktorunu tercih et bence
takibini yapan doktorun doğumunu yaptırması en dogrusu bence ..aksi bir durum yoksa ...
hayırlı olsun yavrunu saglıkla kucagına almak nasip olsun insallah

imkanın varsa özel hastaneyı tercıh et bence.sonuçta kaç kere doğum yapacaksın kı...devlet hastanelerınde salhane gıbı dıyolar sıra sıra dzıyorlarmış kadınları doğumhaneye.ben duyduklarımı söyluyorum tabı.ben özel de yapmıştım.

yazdıklarına katılıyorum bende özelde yaptım ama
ters bir durumda devlet hastanelerinin imkanı özellerin nerdeyse çogunda yok.
Rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin

slm allah kolaylık versin inşallah doğumun kolay olur bence seni bilgilendiren ilgili ve herşeyden önce seni rahatlatan bir doktorda doğumunu yapsan iyi olur

ilk doğumumu tıpta yaptım prf. doktorum çok iyi oldugu için orayı seçmiştim sıkıntılarımın içinde beni en boğan şey refakatçim yoktu bebeğimi altını temizlemeyi bırak kucagıma almaya korkuyordum yorgundum bitkindim annem kapıdan kovuldu bacadan girdi o deyimle yemediği laf kalmadı ama beni bırakmadı çok rezillik çektim annem hemşirelerden kaça kaça odamda duruyordu ne desemde izin vermediler sezeryanda bile birkaç gün izin veriyorlarmış iyice araştır öğren derim oğlum 4 yaşına girdi 6 haftalık hamileyim özele gidiyorum

İmkanın varsa tabii ki özel hastane.Devlet hastanesine hiç gitmedim.Mecbur kalsam tabii ki giderim gidenlerin canı yok mu.Ama duyduğumuz televizyonda izlediğimiz şeyler devlet hastanelerinde hastalara gösterilen muameleler hiç hoş değil nitekim arkadaş da yazmış.En çok yardıma ihtiyacın olacak bir durum ve yanında mutlaka birnin kalması gerek.Ben özelde doğum yaptım.Bebeğin herşeyiyle ilgilendiler.Bebek bezi, biberonu, hasta iç çamaşırı, pedi....vs herşeyi onlar verdiler hiçbişeyi düşünmek zorunda kalmadım.

Ben henüz hamile falan değilim ama kesinlikle özeli tercih ederim (bebek tedavisi için özel hastaneye gidiyorum şu anda)
ablam özel hastanede doğum yaptı ben annem ve eşi refakatçi olarak kaldık. eşi gece eve gitti annem ve ben kaldık. devlet hastanesinde 2 refakatçi hayatta izin vermiyorlar. ziyaret saatleride mecburi 1 saat olduğu için ziyaretçilerin hepsi aynı anda geliyor anne ve bebek rahatsız oluyor. bazı devlet hastanelerinde aynı odada 2 kişi yatıyo o daha da zor. durumunuz varsa özel hastaneyi tercih edin derim...

ben özel hastaneye gidiyorum ve kısmetse doğumumuda kendi dr la özel hastanede yapıcam inş bi aksilik çıkmaz özel hastaneler devlet ve araştırma hastaneleri gbi donanımlı değil fakat devlet hastanesinde gördüğünüz muameleyi kimse apmıyor size hamile gözüyle bile bakmıyolar koyun gibisiniz resmen ben devlet hastanesinin aciline gittim 1 hemşire bi doktor iki öğrenci asistan 3 de hasta birini yatırıp öğretiyolar hastaneye ötekini kaldırıyolar rezillikten başka bii değil 3 mt kare odada 10 kişi muayene olmaya çalışıyosun muayene öyle olduktan sonra doğumu hiç düşünmüyorum insanlara resmen köpek muamelesi yapıyolar ve hiçbi bilgi vermiyolar sorun yok kalk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…