- 5 Ağustos 2023
- 1.185
- 2.079
- 53
Ben de şehir hastanesinde doğum yaptım gebe okuluma gidin orda dogumhane vs gezdirip tanıtıyorlar. Dogumhane kısmında odalar tek kişilik ebeler inisiyatif gösterip eşinizi biraz içeri alabiliyorlar ama tamamen almaları mümkün olmuyor çünkü diğer odaların kapıları açık ve doğuma hazırlık yapan gebeler pilates topunda hareketler yapıyorlar koridorda yürüyorlar müsait olmuyorlar vs. gerçi sizin sezeryan olacakmış eğer gündüz saati planlı sezeryan olduğunu düşünürsek servise çıkarırlar yani ziyaret saatinde eşiniz içeri girer bi 3-4 saat yanınızda olur. Dogumhanede ebeler çok yardımcı oldular ama serviste o şekilde olmuyor çünkü sadece doğum yapanlar yok bir sürü şeyden yatan ameliyat olan kişi oluyor ve maalesef ziyaret saati dışında almıyorlar. Serviste genel olarak odalar 2 kişilik oluyor yani yanınızdaki kişi de rahatsız olabilir. 1 gece için birisini bulmanız en iyisi olacaktır. Birde eşiniz yine girer ama çocukları ziyaret için de olsa kesinlikle almıyorlar. Bulunduğunuz şehirde üniversite hastanesi var ise onlar ücret karşılığı özel oda verip eşi de alıyorlar diye biliyorum isterseniz birde oralarla görüşünKızım 5 yaşında. Sehir hastanesinde doğum olcak ins. Gece birini bulmam lazim yanima malesef. Esimi kabul etmezler diyorsunuz yani. Ben emin olamiyorum acaba baska bi yolu yok mudur kabul etmezler mi