Ay cok ama cok sevinirimmmmmMerhaba tabi ki bakabilirsiniz
Benim bir yemek listem vardi size özel msj atayim. Oncesinde hazirlik ta ise yarar ama hizlica halledilecek emeksiz formuller de mevcut. Aklinizda kalir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay cok ama cok sevinirimmmmmMerhaba tabi ki bakabilirsiniz
Benim bir yemek listem vardi size özel msj atayim. Oncesinde hazirlik ta ise yarar ama hizlica halledilecek emeksiz formuller de mevcut. Aklinizda kalir
Öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebişiniz.Ikincisi annenizin olmaması olmasından daha hayırlı gibi.Ilk doğumunuzda değilmiş öncesinden tecrübenizde var.Ben ilk bebişimde bile yalnızdım annemler memlekete gitmişti fındık zamanıydı işi gücü bırakıp dönmeleri gerekiyordu dönmeyin ben hallederim dedim.Eşiniz destek olursa gayette iyi olur hatta ek stres olmadan emin olun daha iyi oluyor.Merhaba arkadaşlar nasıl anlatıcam tam bilmiyorum. Agustosta doğumum var. Kardesimle arka arkaya hamile kaldık. 15 mayısta doğurdu kardeşim, annem onun yanında. Sorun şu ki annem kardeşime kan kusturuyo olmayacak şeyler yapıyor. Bizim ailemiz hic normal bir aile degildi bunu kanıksadım ama kardesimin lohusalik sürecinde annem hem eski defterleri acip kardeşimi üzüyor hem de ağır ağır sözler söyleyip onu aşağılıyor. Buna benzer şeyleri ilk dogumumda ben de yaşamıştım annem bana olmadik şeyler yapmıştı cok üzülmüş sarsılmıştım o yüzden şimdi gözüm korktu. Acaba kendim idare edebilir miyim, kaynana gorumce diyeceksiniz ama onlar da cok sorunlular malesef. Kaynanam hic normal degil gorumceler de benden hazzetmez ben de onlardan. Acaba eşimle bu surecin ustesinden gelebilir miyiz nolur bana akıl verin.
Maşallah.. büyütürken de desteksiz mi büyüttünüz? Benimkilerin de araları 21 ay zorlanıyorum ben3.doğumum sezeryandı. Hiç kimse yoktu, eşimle çok güzel üstesinden geldik çok şükür. En küçüğüm 21 aylıktı. Büyüğüm 5,5 yaşındaydı. Yani neden yapamayasınız?
Evet desteksiz büyütüyorum eşim var. Bir de haftada 2 ev temizliğine biri geliyor. Kızım 18 aylık oldu, ortanca 3 yaş. Büyük de 7 çok şükür sağlıklı olsunlar da. Çok zorlanıyorum doğru ama dolu dolu yaşamaya çalışıyoruz.Maşallah.. büyütürken de desteksiz mi büyüttünüz? Benimkilerin de araları 21 ay zorlanıyorum ben
Sağlıkla büyüsün kuzucuklarEvet desteksiz büyütüyorum eşim var. Bir de haftada 2 ev temizliğine biri geliyor. Kızım 18 aylık oldu, ortanca 3 yaş. Büyük de 7 çok şükür sağlıklı olsunlar da. Çok zorlanıyorum doğru ama dolu dolu yaşamaya çalışıyoruz.
Çokta güzel geçirirsiniz. Önemli olan sizin konfor alanınız. Anneniz bunu sözleriyle davranışlarıyla bozacaksa hiç çağırmayın.Merhaba arkadaşlar nasıl anlatıcam tam bilmiyorum. Agustosta doğumum var. Kardesimle arka arkaya hamile kaldık. 15 mayısta doğurdu kardeşim, annem onun yanında. Sorun şu ki annem kardeşime kan kusturuyo olmayacak şeyler yapıyor. Bizim ailemiz hic normal bir aile degildi bunu kanıksadım ama kardesimin lohusalik sürecinde annem hem eski defterleri acip kardeşimi üzüyor hem de ağır ağır sözler söyleyip onu aşağılıyor. Buna benzer şeyleri ilk dogumumda ben de yaşamıştım annem bana olmadik şeyler yapmıştı cok üzülmüş sarsılmıştım o yüzden şimdi gözüm korktu. Acaba kendim idare edebilir miyim, kaynana gorumce diyeceksiniz ama onlar da cok sorunlular malesef. Kaynanam hic normal degil gorumceler de benden hazzetmez ben de onlardan. Acaba eşimle bu surecin ustesinden gelebilir miyiz nolur bana akıl verin.
Tabiiki yaparsiniz Allah in izniyle. Benimde kimsem yoktu. Annem zaten annenize benzer bi anne. Onun zaten canı tatli deger verip gelmez di ama bende istemezdim açıkçası. Bazi bebeklerde olurmus. Anne karnini ararlarmis. Kizim o yuzden kucakta indigi an uyanir ve deli gibi aglardi. Afedersiniz lavaboya giderken bile anakucagina oturtturur aglama tmm kızım diye kendi basimin caresine baktim. Sizde bakarsiniz. Annenizin yaninizda olmasi hic iyi olmaz, pskolojiniz bozulur, sutten bebeginize gecer. Sutunuz bile azalir. Esinizde is cikisi yardim eder ustesinden gelirsiniz inşallah, merak etmeyin.Merhaba arkadaşlar nasıl anlatıcam tam bilmiyorum. Agustosta doğumum var. Kardesimle arka arkaya hamile kaldık. 15 mayısta doğurdu kardeşim, annem onun yanında. Sorun şu ki annem kardeşime kan kusturuyo olmayacak şeyler yapıyor. Bizim ailemiz hic normal bir aile degildi bunu kanıksadım ama kardesimin lohusalik sürecinde annem hem eski defterleri acip kardeşimi üzüyor hem de ağır ağır sözler söyleyip onu aşağılıyor. Buna benzer şeyleri ilk dogumumda ben de yaşamıştım annem bana olmadik şeyler yapmıştı cok üzülmüş sarsılmıştım o yüzden şimdi gözüm korktu. Acaba kendim idare edebilir miyim, kaynana gorumce diyeceksiniz ama onlar da cok sorunlular malesef. Kaynanam hic normal degil gorumceler de benden hazzetmez ben de onlardan. Acaba eşimle bu surecin ustesinden gelebilir miyiz nolur bana akıl verin.
Eşinizin mesleğini bilmiyorum kendi işi mi özel mi kamu mu ama babalık izni sonrası da yanınızda olacaksa bence eşiniz yeter… buzluğa yemek koyun veya sulu yemekleri temiz sıfır kapak alıp da konserve şeklinde sıcak kapatın çorba gibi falan. Poğaça börek koyun buzluğa. Halledersiniz bir şekilde. Moraliniz olsunMerhaba arkadaşlar nasıl anlatıcam tam bilmiyorum. Agustosta doğumum var. Kardesimle arka arkaya hamile kaldık. 15 mayısta doğurdu kardeşim, annem onun yanında. Sorun şu ki annem kardeşime kan kusturuyo olmayacak şeyler yapıyor. Bizim ailemiz hic normal bir aile degildi bunu kanıksadım ama kardesimin lohusalik sürecinde annem hem eski defterleri acip kardeşimi üzüyor hem de ağır ağır sözler söyleyip onu aşağılıyor. Buna benzer şeyleri ilk dogumumda ben de yaşamıştım annem bana olmadik şeyler yapmıştı cok üzülmüş sarsılmıştım o yüzden şimdi gözüm korktu. Acaba kendim idare edebilir miyim, kaynana gorumce diyeceksiniz ama onlar da cok sorunlular malesef. Kaynanam hic normal degil gorumceler de benden hazzetmez ben de onlardan. Acaba eşimle bu surecin ustesinden gelebilir miyiz nolur bana akıl verin.
Anlattıklarınız iyi geldi bana, cok teşekkür ederim. Ben de artık yalniz halledebilecegime inanıyorumÖncelikle hayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebişiniz.Ikincisi annenizin olmaması olmasından daha hayırlı gibi.Ilk doğumunuzda değilmiş öncesinden tecrübenizde var.Ben ilk bebişimde bile yalnızdım annemler memlekete gitmişti fındık zamanıydı işi gücü bırakıp dönmeleri gerekiyordu dönmeyin ben hallederim dedim.Eşiniz destek olursa gayette iyi olur hatta ek stres olmadan emin olun daha iyi oluyor.
Cok teşekkür ederim canimen güzeli eşiniz ile bu süreci geçirmek
Allah ım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
arkadaşlar akılları vermiş :)
Birilerine söylesem belki gelir ama kimseden bisey isteyesim gelmiyor ah ahh rabbim muhtac etmesinİlk bir hafta yanınızda birisi olması daha iyi olur bence sonrasını halledersiniz bı şekilde bir arkadaşınız falan yok mu en azından gündüz yarım edecek birisi
Ne güzel seyler yazmissiniz bu basliktaki tüm güzel seyleri not alacagim allah hepinizden razı olsunEşinizin mesleğini bilmiyorum kendi işi mi özel mi kamu mu ama babalık izni sonrası da yanınızda olacaksa bence eşiniz yeter… buzluğa yemek koyun veya sulu yemekleri temiz sıfır kapak alıp da konserve şeklinde sıcak kapatın çorba gibi falan. Poğaça börek koyun buzluğa. Halledersiniz bir şekilde. Moraliniz olsunmoraliniz bozuksa süt de gelmez hem de bebeğiniz de mutsuz olur unutmayın siz nasılsanız bebeğiniz de öyle olacak sağlıkla gelsin
Tavuk suyu et suyu da koyun buzluğa. Protein ağırlıklı beslenirseniz süt olur. hemen elinizin altında olsun çorbalara falan
Ne kadar zorluk cekmissiniz cok benzer annelerimiz... bu anlattıklarınız cesaret oldu bana cok teşekkür ederim canimTabiiki yaparsiniz Allah in izniyle. Benimde kimsem yoktu. Annem zaten annenize benzer bi anne. Onun zaten canı tatli deger verip gelmez di ama bende istemezdim açıkçası. Bazi bebeklerde olurmus. Anne karnini ararlarmis. Kizim o yuzden kucakta indigi an uyanir ve deli gibi aglardi. Afedersiniz lavaboya giderken bile anakucagina oturtturur aglama tmm kızım diye kendi basimin caresine baktim. Sizde bakarsiniz. Annenizin yaninizda olmasi hic iyi olmaz, pskolojiniz bozulur, sutten bebeginize gecer. Sutunuz bile azalir. Esinizde is cikisi yardim eder ustesinden gelirsiniz inşallah, merak etmeyin.
Allah razı olsun moral verdiniz cok teşekkür ederimÇokta güzel geçirirsiniz. Önemli olan sizin konfor alanınız. Anneniz bunu sözleriyle davranışlarıyla bozacaksa hiç çağırmayın.
Rica ederim canim benim. Inanın bana en onemlisi ruh sagliginiz, özellikle bu ozel ve güzel donemde. Tadini cikarin. Pskolojiniz iyi olsunda gerisi hallolur Allah in izniyle.Ne kadar zorluk cekmissiniz cok benzer annelerimiz... bu anlattıklarınız cesaret oldu bana cok teşekkür ederim canim
Yorumunuzu gülerek okudum haha cok tatlısınızEşinizle beraber kalabilirseniz çok güzel olur. Eğer ameliyat sıkıntısız geçerse zaten zorlanmazsınız. Ben ilk bi kaç seferde yardım istemiştim eşimden çamaşırımı değiştirmek için, sonra baktım onu da yapabiliyorum her şeyi kendim hallettim doğumun ertesi günü, ha canım yandı mı yandı ama katlanılamayacak gibi değildi. Odamız sessizdi, bebeğimizle en son o zaman dinlendik sanırımevdeki bebeğiniz için de yemek listesi hazırlayın, asın buzdolabının kapağına, eşiniz ona göre buzluktan çıkarıp çıkarıp versin. Bir de yeni doğanla ilgilenmesi için pratik yaptırın wşinize bez değiştirme, gaz çıkarma, uyutma vs. W hatırlasın
sağlıkla gelsin
![]()