- Konu Sahibi goncalove emine
-
arkadaslar bende normal dogum(suda) yaptim ve 2 saate.korkulacakta hic bir $ey yok.yirtilma kendiliginden oldu fakat sonra dikerken hicte öyle canli canli falan dikmiyolar igne yapip orayi uyusturuyolar ve hic aci hissetmiyosun hangi cagdayiz yaa canli cali diksinler kiikaydirigubbakcemile3ve dogum sonrasinda hersey normale dönüyor herseyi cok rahatca yapabiliyorsunuz.tavsiye ederim.
Ben de yaşadığım düşük tehlikeleri sırasında hastaneye gittim. Beni doğruca doğum salonuna aldılar. Devlet hastanesiydi gittiğim yer. Bir sürü kadın doğum için bekleşiyor. Bağıranlar, inleyenler... Benim kanamam devam ediyor tabii... Hemşireler bağıranları azarlıyor. İnsan bu en özel anlarında biraz merhamet bekliyor ama maalesef ne mümkün! Saatlerce bir doktorun benimle ilgilenmesini bekledim... Son derece üzüntü verici anlardı. Ben epidural anestezi ile normal doğum düşünüyorum. Dün doktora gittim, normal doğum için bir engel görünmüyor ama bol bol yürü dedi. Doğum belirtileri henüz hiç yok. Son ana kadar belirtiler başlamazsa sezeryana alacaklarmış.
sezeryanla doğum yaptıktan sonra sancın acın oluyo ama ben normal beklerken sezeryan oldum canım sancı ilk başladığında o kadr olmuyoda sonrasında sıklaşınca zor oluyo ama dayanabiliyosun tabiki adet sancısından daha fazla bende çekiyodum o sancıları geceleri uyuyamaz ağlardım ama doğumdan sonra allaha şükür daha çekmiyorumbikaç şey sorcam annelere
sezeryanla doğum yapınca yine sancı çekiyo musun?
benim regl sancılarım inanılmaz şiddetli oluyar. bazen gece tutuyor 3-4 saat doğum sancısı gibi 10 dakikada bir-5 dakikada bir girip girip duruyor. ve o an karnımı kesip alsalar umursamam.
normal doğum yaparken de regl sancısı (ama ağır bir regl sancısından bahsediyorum) kadar bir sancı mı oluyor. yoksa onun da çok üstünde bi sancı mı bu?
arkadaslar bende normal dogum(suda) yaptim ve 2 saate.korkulacakta hic bir $ey yok.yirtilma kendiliginden oldu fakat sonra dikerken hicte öyle canli canli falan dikmiyolar igne yapip orayi uyusturuyolar ve hic aci hissetmiyosun hangi cagdayiz yaa canli cali diksinler kiikaydirigubbakcemile3ve dogum sonrasinda hersey normale dönüyor herseyi cok rahatca yapabiliyorsunuz.tavsiye ederim.
ben doğumdan daha çok sonrasından korkuyorum..
yani evet sancılar falan çok zor ama bi şekilde
dayanırım sonunda bebeğim gelecek diye ..
.ama beni korkutan sonrası ...dikişler falan yani
normal doğumda olsa kesik oluyor dikiş oluyor:1no2:
iyileşme süres bazen çok uzun sürüyormuş.
seyaryandan zaten aklım çıkıyor..göbeğimi daha ilk bebişte kesmesinler inş.
zaten benim iğne fobim var dikiş diyince aklım çıkıyorkafamçokkarıştı
ağrıdan çok dikiş yırtılma kesik korkutuyor beni,,senağlama
kesiksiz bi normal doğumu Allah herkeze nasip etsinnnn:Saruboceq:
birde şunu merak ediyorum, bütün normal doğumlarda kesik, dikiş oluyormu? acaba..
cnm benim kuzuda tersti 32 de hemde ters dönmüştü
35 te doğum pozisyonu aldı hiç bewlli olmaz 38 e kadar dönmesi için yolu var cnm hiç korkma dönebilir.
ben sezeryan olucam die ödüm koptu dönmesse die
ilk doğumum olucak kendimi normal doğuma çok hazırladım drum bile aferin bukadar hazırlamışsın zor bir doğum olmaz inş.diyor çünkü öenmli olan beyinde bitirmek birazda olayı inş. kolay olur içimde hiç korku yok herkes gibi gidicem doğurucam
benim iki yakınımda yeni doğum yaptı. ikiside ayrı hastanelerde ve özel hastanede normal doğum yaptılar. dikiş atılırken çok canları yanmış, uyuşturduklarını söylemişler ama uyuşturmamışlar herhalde çok acı çekmişler çünkü dikiş atılırken..:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?