- Konu Sahibi goncalove emine
-
iyi de neden bu kadar korkutuyosunuz sezaryeni çok kolay sanıyosunuz galiba zaten kafalarımız karışık korkutucu tecrübelerinizi yazmasanız daha güzel olur bizim için sonuçta herkesin farklı olabiliyor............
canım ben de zonguldaktan birini arıyordum.......hiç kimse yoktu.çok karrasızım nerde doğum yapaacağım konusunda.........sen nereyi düşünüyorsun?
ya bende çok korkuyorum bugun oturdum bir güzel ağladım yani napıcam diye
ben biraz tatlı canlıyım ve korku seviyem yuksek sanırım ucaga bile korkudan binemeyen biriyim...
daha 5 haftalık hamileyim ama kilit olduğum yer doğum direk....
bende dora hastanesine gidiyorum istanbul fulyada 4 ay önce açılmış yeni bir özel butik hastane
yeni oldugu için hersey yeni ve ilgide güzel
op.dr.hakan peker doktorum nete yazınca bilgileri çıkıyor.
baya cana yakın ve iyi birisine benziyor ama doğum konusunda ne düşünüyorsunuz normal doğum yanlısınız dimi diye ağzını aradım,tabi herşey yolunda ise ve sen ben dayanırım dersen kımıldamam ve sizi bebegi zora sokmam dersen benim için sorun değil dedi.
agrısız doğum için ne diyorsunuz dedim,bence acını zaten çekiyorsun 4 cm olduktan sonra o iğne yapılıyor aslında ağrı vesancını yine yaşıyosun dedi kafam hepten karıştı.
ama bugunde türkiye gazetesi hastanesinde anestezi uzm.nezih berksoyun sitesini gördüm herkes bi memnun anlatmış şasırdım ve bende ondan yardım almaya karar verdim görüşcem 19 aralık cumartesi istediğin hastaneye de geliyormus eger doraya gelirim derse oda olsun doğumda istiyorum...
kafam çok karıştı kızlar yaaa bolca dua ediyorum yapcak bişey yok
allah hepimizi işinin ehline düşürüp bi çırpıda kurtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?