Doğuma Hazırlık Doğumdan çok korkuyorum :(((

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

HURMET

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
40
0
96
Denizli
SLM ARKADAŞLAR 29+6 HAFTALIK HAMİLEYİM BUGÜN DOKTORDAN GELDİM CNM KIZIM 1395 GR HERŞEY YOLUNDA YANİ BEBEK AÇISINDAN HERŞEY GÜZELMİŞ...AMA ANNESİ DOĞUMDAN ÇOK KORKUYOR.4HAFTA ÖNCESİNE KADAR TERS DURUYODU SEZERYAN OLUR DEMİŞTİ BUGÜN BAŞI AŞAĞIDAYMIŞ NORMAL OLCAK SANIRIM AMA BEN ÇOK KORKUYORUM EŞİM VE KAYINVALİDEM NORMAL DOĞUM OLMASINI İSTİYORLAR AMA BEN TAM OLARAK İSTEMİYORUM TAMAM İİ YÖNLERİDE VAR AMA AH BU KORKU OLMASA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

vallahi bu konuda sen karar vereceksin dr bile degil nasıl istiyorsan öyle yap bende sezaryan oldum şimdi bebeğim 4 aylık allaha şükür 2 günde ayaklanıp kendi işimi kendim görür oldum dikişlerimde hiç acımadı bence pisikolojik olarak nasıl rahatsan onu seç....

canım bende senin gibi düşünenlerdenim normal doğumun avantajlarını biliyorum ve sağlık açısından istiyorum ama cesaret edemiyorum.dün görümcem normal doğum yapmak üzere hastaneye gitti sancıları başlamamıştı ama açılma vardı ve haftası dolmuştu suni sancı verdiler.ancak 3 saat dayanabildi maalesef ve yalnızca 4 cm açılma oldu zaten 2 cm açılması vardı.sonunda sezeryana aldılar epidural sezeryan oldu ve bugün akşam üzeride hastaneden çıktı tamam ağrısı var ama keşke normal yapacağım diye diretmeseydim diyor şimdi.bence psikoljik olarak nasıl kendini rahat hissedeceksen öyle olmalı.benim annem ve kayınvalidem de normal doğum en iyisi diyorlar ama sonuçta doğumu yapacak olan bizleriz.buna kendimiz karar vermemiz en doğrusu diye düşünüyorum.sağlıkla gelsin bebeğin inşallah.

bende dogumdan çok korkuyorum ama ne olursa olsun normal dogum yapma taraftarıyım bı aksılık çıkmazsa bi sorunda olmazsa yle olmasını istiyorum...kuzenımın eşi sezaryen oldu bebegı 6 aylık oldu hala agrıları var en ufak bi şeyde üşütüp hastalanıyor..ne bilim daha bir sürü şey...rabibm hepimize kolaylık versın ınşallah....benım tercıhım epıdural normal olacak tabı rabbım ve dr da uygun görürse..

ben de acayip korkuyorum bi yanım hep normal doğum istiyor
normal doğum en iyisi
bazı arkadaşlarım hiç korkma diyor ama benim ödüm kopuyor günler ilerledikçe daha çok stres oluyorum
Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin

k validenle eşin yapmayacak doğumu.yapamam diyorsan sezeryan iste.ne karışırlar doğum şekline hiç anlamam.

aynen katılıyorum..
epidural dışında tabi.. epiduralin çok riski var.. Allah o kuvveti verir.. başka bi çare olduğunu düşünmekten çoğu kadın epidurale ya da sezeryana yöneliyor hatta son anda..

sezeryan da normal doğum da herkeste bir olmuyor.. ama sezeryan bildiğin ameliyat yani.. zorunlu olur ok anlarım da bunu tercih etmek ürkütücü geliyor bana.. ben hatta sezeryandan deli gibi korkuyorum eltimi gördüğümden beri.. öyle ve ya böyle acı çekicez anne olmak kolay değil =)

herşen normali "normal"
fazla kafanda kurma canım.. kendin kendini rahatlat.. bak ben bugün yarın doğurucam ve nasipse normal olacak.. yatıp kalkıp normal olsun diye dua ediyorum..

bebeği yola 38. haftada bile dönen var canım sezeryana yöneltilmeni sağlayacak kadar geç haftalık da değilmiş bebeğin..

sağlıcakla doğum yapman dileğiyle...

korkulacak bi şey yok bee güzelim dogum anı geldimi Allah yardım ediyo insana o an hiç bi şey anlamıyosun bende korkarak doguma girmiştim oo boncuk boncuk bakınan gözleri görünce kendimi unuttum yıkamaya götürürlerken bile daha dikişim atılıyo farkında degilim gözlerimle onu takip ediyorum kılına zarar gelmesin diye annelik bu işte kendini o an düşünemiyosun tüm dünyan bi anda o oluyor
Allah yar ve yardımcın olsun cnm dualarım seninle

bende çok korkuyorum benimde bebeğim bu ay doktora gittiğimde terti ama doktorum döner daha çok dedi.ben normal epidural doğum düşünüyorum bir aksilik olmassa

hayırlısı neyse o olsun istiyorum bende..:ecrin_bebek: normal doğumdan yanayım aşırı korkumda yok öyle..

Bende çok korkuyordum ama herşeyin normali sağlıklı tabi bir sorun olmadığı müddetçe.Sonuçta bizler normal doğuma uygun yaratıldık.Hakkında hayırlısı olsun canım.Bende bekliyorum normal doğum olmasını çok istiyorum ama doğum anında umarım bi sorun çıkmaz hayırlısı ile evlatlarımızı kucaklarımıza alalım sıkıntımız kalmaz.Çok fazla düşünme kafana takma Allah kuvvet verirkaydirigubbakcemile3

Bebişim sağlklı bir şekilde doğsun başka bişey istemiyorum:) 9 ay her sıkıntıya katlanmışız, bence o doğum anını daha sonra hatırlamayacağız bile. Düşünsenize tatlı meleğinizi kucağınıza alacaksınız artık, korkmayın o an heyecan ve mutluluktan başka bişey hissetmeyeceğiz bence

Ben ilkini normal doğurdum ve şimdi ikincisine asla cesaret edemem. Bende çok korkuyorum. İnşallah bu kez sezeryan olurum.

tüm yorumlarınız için teşekkürler normalde 10 haftamız var daha doğuma ama hayırlısı artık son ana kadar düşünmek istemiyorum ama korkuyo insan zamanda çabuk geçse daha ii olacak sanırım

bende korkuyorum, hamilelikten de korkmuştum içimde bir canlı taşımak nasıl olur hayal edemiyordum ama çok güzel bir duyguymuş, şimdi de doğumdan korkuyorum, sonrada çocuk yetiştirmekten bu böyle devam edip gidecek biliyorum, sonuçta ne ile karşılaşacağımızı bilmediğimiz için kaygılanıyoruz abartılmadığı sürece korkmakta gayet normal bir duygu. en çok da yanlış birşey yapmaktan korkarım bebeğim için.:Saruboceq:

Ah be canım, ben de 5 tane daha doğursam beşini de normal doğurmak isterdim.
Doğumhaneden yürüyerek çıkıp gitmek kadar bir nimet var mı?
Ayrıca ben daha hayatımda bu kadar çabuk etkisi geçen ve unutulan başka bir sancı tanımadım.
Elini bile vursan duvara 5 dakika sızlıyor ama doğum sancısının dakikasına geçiyor etkisi.
Tabii sen ve doktorun en iyisini bilir yine de, Allah bir avazda kurtarsın diyeyim, sağlıkla sıhhatle al bebeğini eline inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…