Valla arkadaŞlar dÜn Çok korkunÇ geÇtı bebeĞım fazla hareket etmedı akŞam hıÇ hareketını hıssetmedım gece hastahaneye gıttık neysekı uyuyomuŞ hastahende kalp atıŞlarını duyunca rahatladım ama yanımda 3 tane doĞumu bekleyen hasta vardı ÖdÜm koptu baĞırıŞlarını bı duysaydınız ben daha Çok korkmaya baŞladım yanı:8
Valla arkadaŞlar dÜn Çok korkunÇ geÇtİ bebeĞİm fazla hareket etmedİ akŞam hİÇ hareketİnİ hİssetmedİm gece hastahaneye gİttİk neysekİ uyuyomuŞ hastahende kalp atıŞlarını duyunca rahatladım ama yanımda 3 tane doĞumu bekleyen hasta vardı ÖdÜm koptu baĞırıŞlarını bİ duysaydınız ben daha Çok korkmaya baŞladım yanİ:8
ben hiç korkmuyorum doğumdan o an gelsin diye sabırsızlıkla bekliyorum inşallah 27 haftalığım bir gelse doğum anı diyorum ve tabiki aksilik çıkmassa normal istiyorum kesinlikle
çünkü ameliyat geçirdim ve hala dikişlerim sızlıyor ve ameliyattan sonra da çok ağrım oldu
neden sezeyandan sonra hiçbirşey yokmuş gibi yazıyorlarlar anlamıyorum kesik sonuçta ya ağrı olmaz olurmu
allahım herkese hayırlı doğum nasip etsin
ben hiç korkmuyorum doğumdan o an gelsin diye sabırsızlıkla bekliyorum inşallah 27 haftalığım bir gelse doğum anı diyorum ve tabiki aksilik çıkmassa normal istiyorum kesinlikle
çünkü ameliyat geçirdim ve hala dikişlerim sızlıyor ve ameliyattan sonra da çok ağrım oldu
neden sezeyandan sonra hiçbirşey yokmuş gibi yazıyorlarlar anlamıyorum kesik sonuçta ya ağrı olmaz olurmu
Herkesin bünyesi farklı bazı insanlar normal doğumu çok rahat geçirebiliyorlar bazılarıda tam tersi. Ben 8 sene evvel normal doğum yaptım. Şimdiki aklım olsa kesinlikle sezeryan olurdum. Doktorunla konuş onun fikrinide al. Benim doktorum beni uyarmıştı. Normal doğumda çok zorlanırsın demişti. Dediği gibide oldu. Vereceğin kararda doktorunun önerilerini göz önünde bulundur.
Kardeşim 3 ay önce doğum yaptı. Epidural normal doğum. Her fırsatta bana "Hiç korkma, anlamayacaksın bile" diyor. Kardeşim çok narin yapılı, acıya dayanıksız olmasına rağmen böyle diyorsa ben korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum. İlk sancıları evde geçirmiş, sabretmiş. Çünkü dayanılmaz acı değil diyor. Zaten son aşamada epidural yapılınca herşey çabucak oldu bitti diyor. Korkmaya gerek yok. Umarım bende normal doğum yaparım bir aksilik olmaz.
canım bende aynı senin gibi düşünüyodum ve hiç korkmuyodum normal doğumdan. ama doğumdan önce verilen suni sancıyı 3 saat çok şiddetli bir şekilde çektiğim için, kızım doğduğunda yüzünün bir tarafında olan şişlik için, ve alttan kesildiğim ve 2 ay boyunca o ağrıyı ve acıyı çektiğim için çok pişmanım.keşke ama keşke sezeryan olsaymışım diyorum şimdi. çünkü sezryandan sonra gerçekten öyle korkunç ağrıların olmuyo. ablam iki kere kızkardeşim bir kere sezeryanla doğurdu ve 3. gün ayaktaydılar ikiside. ne şekilde olursa olsun herkese hayırlı doğumlar
selam arkadaşlar ben de 29hft+2 günlük hamileyim aranıza yeni katıldım valla ben de çokkorkuyorum halbuki nasıl da cesurdum tabii normal olacak diyordum ama zaman geçtikçe acabalarım başladı bile
bende normal dogum istiyordum ama sezeryan olmak bizim için daha uygunmuş omuriliğimde eğrilik var normal dogumda sorun cıkabilirmiş ama ben sezeryandan daha cok korkuyorum bilmiyorumkismile
ben ilk doğumumu epidural sezaryenle yaptım. ağrı kesici verilen alet çalışmadığından tüm bıçak yarasını hissettim ilk 20 dakika veya daha uzun süre, şunu söylemek için yazıyorum. burdan hamileleri normal doğumdan korkutanları anlayamıyorum. herkesin acı eşiği veya yaşadığı tecrube farklı farklıdır. belki benim yaşadıım kimsenin başına gelmemiştir ama ben kimseye sezaryen olmayın çok korkunç demiyorum çünkü bi aksilikti ve benim başıma geldi. normal doğumda da annelerin çoğunun bilinçsizce doğuma girmeleri doğumlarını zorlaştırıyor. ve bunu herkese normal doğum çok kötü diye lanse ediyolar. ben ikinci bebeğime hamileyim ve buna rağmen doğum korkum var bu da çok normal. size tavsiyem hiç kimseyi dinlemeyin ne yaşayacaksanız o an belli olacak. siz bolbol dua edip hazırlanın psikolojik olarak