arkadaşlar bu forumu sessiz sessiz takip ediyordum herkesin yaşanmışlıkları o kadar etkiledi ki çoğundan kendime pay çıkardım çoğuna üzüldüm.. kimseye derdimi anlatamıyorum fikirlerinize ihtiyacım var. yakında doğum yapacağım ama çok korkuyoru doğum yapmaktan değil sonrasında başıma geleceklerden.. ne annem ne kayınvalidem beni anlamıyor. normal doğum yapmam tehlikeli sezaryan olursamda onların eline düşeceğim muhtaç olacağım.. birtek eşim yanımda aşık bana bende ona.. zaten aşkımız bizi ayakta tutuyor. herkes yanımızda gibi gözüküyor ama öyle değil. ağızda herşey. aslında çok büyük sorunlarım yok ama hamileliğim zehir oldu kayınvalidemler sevgileriyle boğdular bizi sürekli yanlarında istediler annem oraya gidersen burayada gel diye afra tafra yaptı kimse hamile olduğumu anlamadı umursamadığım zamanda küstüler. arkamdan konuştular yüzüme gülüp.. kaynanam oğlunu kıskanıyor çoçuk gibi hareket ediyor benden umduğunu bulamayınca dahada çok kuduruyor. tek sorunu oğlu yemeğime kadar yapar bi bakarsın melek gibidir içine sokasın gelir ama bi anda ne olduğunu anlamazsın suratını ekşitiverir benden alamadığı hırsını oğlundan alır. doğum sonrası gelecekler ikiside birbirinden cadı çok müdahale edecekler korkuyorum istemiyorum hiçbirini aslında çok bunaldım... lütfen akıl verin nasıl bi taktik izlemeliyim..
(