Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28 aralıkta doğum yaptım 62 yle hamile kaldım 22 kilo aldım 84kiloydum bugün tartıldım 74 kiloyum 11 günde 10 kilo gitti hedefim 52 kilo olmak annemin hoşafları şerbetleri olmasa dahada zayıflarım:)
misaa cım canım bende 14 kılo aldım 10 kılo verdım 4 kılom duruyo ama dogumdan öncekı eskı kıloma dönmüş gibiyim herkes tamamen eskı kıloma döndüğümü sölüyo hem zaten emzırdıkçe de gerisını verırız canım bende senınle aynı gün dogum yaptım 28 aralıkta bır haftada gıttı 10 kılo ama gerısı beklıyo:) dıyet falan yapmayı düşünmüyorum çünkü beslenmemı ıhmal ettıgımde sütüm azalıyo normal zamanda ne kadar yıyosam mesela bı tabak yemek o kadar yıyıp çokça su içiyorum:)
Canım maşallah ya diyet yapıp napıcaksın zaten fazlan kalmamış ben ilk 3 ay 8 kilo aldım düşük tehlikesinden hormon ilaçları içtim o şişirmese senle aynı kiloyu almış olurdum belki sağlık olsun ramazan bayramına eski halime dönmek istiyyorum bakalım azmedicem başarabilirsem bizim bebişlerin doğum günleri aynı olmuş:) Rabbim uzun ömür versin yavrucuklarımıza ben nüfusa 1 ocak kaydettirdim :)
ben de 53le hamile kalmış 68le bitirmiştim. 20 günde 10 kilo gitmişti amma velakin takılıp kaldım mı 58de. hedefim 50ye düşmek. hayatta diyet yapamambişey yemezsem elim ayağım titriyor yürüyemiyorum bile. bide sütümüz azalabilir.
zaten şu dikişler geçsin biraz pilatese başlarım. bi 3-4 aylık olunca ve eğer kızım da akıllı bir çocuk olursa onu babasına bırakır yüzmeye giderim. bide babası bize koşu bandı alırsa oooohh yaza kadar bu iş tamamdır.
gerçi bunlar hep hayaller hayaller.. neden çünkü gelsin tatlılar hoşaflar gitsin börekler çörekler...![]()