Doğumdan kaç gün sonra ne kadar zayıfladınız

misaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
740
12
48
Iğdır
28 aralıkta doğum yaptım 62 yle hamile kaldım 22 kilo aldım 84kiloydum bugün tartıldım 74 kiloyum 11 günde 10 kilo gitti hedefim 52 kilo olmak annemin hoşafları şerbetleri olmasa dahada zayıflarım:)

28 aralıkta doğum yaptım 62 yle hamile kaldım 22 kilo aldım 84kiloydum bugün tartıldım 74 kiloyum 11 günde 10 kilo gitti hedefim 52 kilo olmak annemin hoşafları şerbetleri olmasa dahada zayıflarım:)

misaa cım canım bende 14 kılo aldım 10 kılo verdım 4 kılom duruyo ama dogumdan öncekı eskı kıloma dönmüş gibiyim herkes tamamen eskı kıloma döndüğümü sölüyo hem zaten emzırdıkçe de gerisını verırız canım bende senınle aynı gün dogum yaptım 28 aralıkta bır haftada gıttı 10 kılo ama gerısı beklıyo:) dıyet falan yapmayı düşünmüyorum çünkü beslenmemı ıhmal ettıgımde sütüm azalıyo normal zamanda ne kadar yıyosam mesela bı tabak yemek o kadar yıyıp çokça su içiyorum:)

Canım maşallah ya diyet yapıp napıcaksın zaten fazlan kalmamış ben ilk 3 ay 8 kilo aldım düşük tehlikesinden hormon ilaçları içtim o şişirmese senle aynı kiloyu almış olurdum belki sağlık olsun ramazan bayramına eski halime dönmek istiyyorum bakalım azmedicem başarabilirsem bizim bebişlerin doğum günleri aynı olmuş:) Rabbim uzun ömür versin yavrucuklarımıza ben nüfusa 1 ocak kaydettirdim :)

bende nüfusa 1 ocak yazdırdım.. olsun senınde verecegın 10 kılon var ayda 2 2 versen yaza eskı halıne dönersın ramazan temmuza denk gelıyo o zamana bence verırsın veremesen de olsun yavrularımızın hedıyesı.....

ben de 53le hamile kalmış 68le bitirmiştim. 20 günde 10 kilo gitmişti amma velakin takılıp kaldım mı 58de. hedefim 50ye düşmek. hayatta diyet yapamam bişey yemezsem elim ayağım titriyor yürüyemiyorum bile. bide sütümüz azalabilir.

zaten şu dikişler geçsin biraz pilatese başlarım. bi 3-4 aylık olunca ve eğer kızım da akıllı bir çocuk olursa onu babasına bırakır yüzmeye giderim. bide babası bize koşu bandı alırsa oooohh yaza kadar bu iş tamamdır.

gerçi bunlar hep hayaller hayaller.. neden çünkü gelsin tatlılar hoşaflar gitsin börekler çörekler...

bende düzenli diyet yapamıyorum ama çok bitki çayı içtiğimden bi deri bi kemiğe dönüşürüm hemen hamilelikte sigara ve bitki çayı ikilisine elveda dediğim için şiştikçe şiştim melisa ayrık yeşilçay nane rezene mate açai berry hayıt ekinezya.... daha bisürü ot:) hastalanınca otlar yeter bana spora giderken hamile kaldım bebek istediğim için kondüsyon sıfırdı. Koşu bandında uyuyordum nerdeyse şu sezeryan bi iyileşsin bakıcam çaresine

65 ile hamiş kaldım 36 hafalığız 73 kiloyum toplamde 8 kilo aldım oğlum 3100gram merak ettiğim normal doğumda kafadan kaç kilo gidiyor ? herseyim normal normal doğum istiyorum hayırlısıyla

56 ile hamile kaldım 68 ile doğum yaptım. Doğumdan 10 gün sonra 59 a düştüm. Hala 59 um.

57 kiloydum hamilelikte 70 kg kadar çıktım. bugün tam 1 ay oldu 59 kiloyum 2 kg fazlam kaldı. ama karnım hala şiş gibi.

71 dim 92 ile dogum yaptim 1 ay 3 haftaligiz 76 kiloya dustum 5 kilom kaldi dogru duzgun bisry yrmiyorim o gaz yapiyo bu gaz yapiyo midem iyice kuculdu zaten dogumdam sonra istahimda kacmisti simdi eskisi kadar bile yiyemiyorum ama 3 aylik gibi bir gobek kaldi kilo veriyorumda sanki ondan hic gitmiyo

62 kilo ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim 10 gün sonra 64 e indim sonra sütüm azalınca yemekten 2 kilo daha aldım bugün kırkımız çıktı 66 yım

68le hamile kaldım 79la doğum yaptım. İki hafta içinde 68 oldum şimdi 38 günlüğüz hâlâ 68im. Hedefim 60.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…