doğumdan ne kadar sonra eski kilonuza döndünüz??

ben hamileligimin basinda 60 kiloydum hamileligimin son gününde tartildim 86 kilo...
simdi dogum yapali 4 ay olacak ve kilom 63...
3 kilo daha versem eski kiloma gelecegim ama kizlar deliler gibi spor yapip ac kaldim ac:(

kaydirigubbakcemile2kızlar ben 45 kiloyla hamile kaldım 75 kiloyla doğuma girdim.şuan 63 kiloyum.ama göğüsüm kalçalarım baldırlarım göbeğim çatlamayan yerim kalmadı.sezeryan olduğum için göbeğimi sarmadım ama hiçbir kıyafet yakıştıramıyorum kendime.geçen alışveriş yaptığım mağzadaki satış elemanı ben sezeryandan sonra sardım göbeğimi 40 günde bişeyim kalmadı dedi.bana sağlıkocağındaki hemşire sarma dedi dikişlerin var dedi.neyse acaba şimdi sarsam çarşaf gidermi göbeğim :(:( bu arada hala adette olmadımmmm :(:(

salam,ben hamilelikten once 63kiloydum,85 kiloyla gittim doguma,75 oldum.simdi kizim 10 aylik ve ben 61.5 kiloyum,hala fazlam var var,hamelikten once fazla kilom vardi,boyum160sm.56 ideal kilom,ona ulasmaya calisiyorum.her kese kolay gelsin,.

ben hamılelıkten önce 48 dım 63 e kadar cıktım suan 50 kıloyum dogumdan 5 ay sonra bu kılodaydım halada oyle

43 kilo ile hamile kaldım doğuma 58 kilo ile girdim doğumda sadece 3 kilo verdim 1.5 ay sonra 43 kiloydum. 9 ay oldu 40 kiloyum

61 ile hamile kaldım doğuma 74 ile gittim eve geldiğimde sadece 71 kiloydum. Doğumda beş on kilo verenleri anlamıyorum üstelik normal doğum yaptığım halde hiç kilo kaybım olmadı malesef :(
Şimdi bebişim 2,5 ayık ve ben 73 kiloyum emzzrdiğm halde hiç kilo vermedim
Doktorum fıtık olursun korse kullanma dediği için korsede takmadım karnım aynı hamile halim gibi..
Çok pişmanım keşke korse kullansaydım :((
Nasıl gidecek bu kilolar

ben doğum yapalı 14 ay oldu hala 10 kilo fazlam var.uğraşıyorum ama gideceği yok gebelikde toplam 15 kilo aldım.sanırım bünye.canım çok sıkılıyor kendimi yine 50 kiloda görmek istiyorum

ben 64 ile hamile kaldım 77 ile doğuma gittim...
doğumdan sonra 70 kiloda takıldım kaldım yaklaşık 4 ay böyle geçti
ekim 15inde sıkı diyet+spora başladım aralıkta 62 kiloydum...
yani yaklaşık 7 ayda eski kilomdan da aşağı düşmeyi başardım çok şükür
sezaryen ve kızımın süt emmemesi gibi faktörleri de es geçmemek lazım...
bünye ve spor yapmak da çok etki ediyo sonuca...

herkes yazmis bide ben yazayim da gülün

60 kg evlendim ilk hamileligime 86 kg kaldim 5 aylik dogum yaptim ikizlerime 91 kg (kaybettim:14:) 6 kg hemen haftasina gitti

5,5 ay sonra ogluma hamile kaldim ama 99,2 kg la, 118 kg 7,5 aylik sezeryanla oglum dünyaya geldi suan 6 aylik benden giden sadece 15kg, yani suan 103 kg falanim

ideal kilom da 65-68 kg arasi

yani toplamda vermem gereken kilo 35-38 kg falan, ben simdi size bakarak oturup aglamam lazim:14::14::14::14::14::43::43::43: suan hala emziriyorum boyum 174 cm
:34:

Ben bişey sormak istiyorum.

Şu an 13 haftalık hamileyim,çok şükür herşey güzel gidiyor:nazar:
55 kg ile hamile kaldım ve 3 ay olacak nerdeyse hiç kilo almadım:nazar:

Yürüyüş ve su içmem buna neden olmuştur.Dr umda en fazla 10 kg dedi zaten..

Sizce fazla kilo alır mıyım?
Ya da 8-9 kiloyla doğumu tamamlar mıyım acaba?

Doğurduğum gibi eski kiloma dönmüşdüm ama toplam 7 kg almışdım ben hamileliğimde bebeğimde 3.400 gr doğmuşdu

toplam 13 kilo almıştım hamileğimde, doğum yaptığımın ertesi günü 8-9 kilosu gitmişti 1 ay sonrada eski kiloma döndüm ama kalça kemiklerim biraz genişlemiş heralde eski pantolonlarıımın kimisi oluyor kimisinin de düğmesi kapanmıyor ...

ben hamileliğimin ilk 4 ayı hiç kilo almadım sonra 20 kilo alarak doğuma girdim. ilk iki haftanın sonunda 10 kilo verdim. bebeğim 10 aylık olana kadar sadece anne sütü verdim bu arada ne kilo aldım ne de verebildim. çok moralim bozuluyordu kilolar asla gitmeyecek diye ama ne zaman yemeği kıssam sütüm azalıyor gibi geliyordu o yüzden diyet yapmadım. bebeğim 10 aylık olduktan sonra diyete başladım 13 aylıkken sütüm kesildi şimdi bebeğim 15 aylık ve ben eski kiloma döndüm. diyetisyen ve pilates yardımıyla kilomu verdiğim için şu anda hamilelik öncesi kilomdayım fakat çok daha inceyim. önemli olan sütün bol ve besleyici olması o yüzden yediklerimizin önemli olduğunu düşünüyorum. kilolar biraz azimle gidiyor ben çok iradesiz bir insan olmama rağmen verebildiysem herkes verir herhalde :1:

Back
X