Doğumdan ne kadar sonra regl oldunuz ?

hacininannesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2024
340
186
23
Ben doğum yapalı nerdeyse 4,5 ay oldu arkadaşlar. Ama daha ne bi adet belirtisi gördüm nede oldum. İlk çocuğumda lohusalığım bittikden iki hafta sonra olmuştum. Ama şimdi hiç birşey yok. Peki siz doğumdan ne kadar sonra adet oldunuz ?

Ben 60.gün oldum ama emziriyorsanız bir yıla kadar normal olmaması diye biliyorum

emzirdiğim halde 53.gün oldum ve hala saha her ay düzenli oluyorum. ama emzirdiğiniz süre boyunca olmamanız da normal

İlkinde Aşağı yukarı bir buçuk yıl olmadım, bu sefer neredeyse üç aylık olduk gelen giden yok gecen başlıyor gibi dedim ama olmadi, değişir yani, prolaktin seviyesi etkiliyor

16 aylıkken doktora gittim hormon bakıldı normaldi her şey. Çok emiyodu benim bebe aşırı yani saat başı memeyi almasam çıkarmazdı ağzından o derece. 1 sene dolunca gidilmeli. 1.5 hatta nadiren 2 seneye kadar regl görmemek normal dediler. Ben de daha erken gidecektim doktora da bi kaç kez randevularım iptal edildi filan ben de şikayetim yok diye özele gitmek istememiştim nasılsa rutin kontrol diye. Doktora gidişim de o yüzden gecikmişti. Ama kafanıza takilan başka şeyler olursa gidin muayene olun tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…