- 25 Ocak 2024
- 340
- 186
- 23
- Konu Sahibi hacininannesi
-
Ben 60.gün oldum ama emziriyorsanız bir yıla kadar normal olmaması diye biliyorumBen doğum yapalı nerdeyse 4,5 ay oldu arkadaşlar. Ama daha ne bi adet belirtisi gördüm nede oldum. İlk çocuğumda lohusalığım bittikden iki hafta sonra olmuştum. Ama şimdi hiç birşey yok. Peki siz doğumdan ne kadar sonra adet oldunuz ?
Evet emziriyom. Emzirmek hamile kalmayıda geciktiriyo mu acabaBen 60.gün oldum ama emziriyorsanız bir yıla kadar normal olmaması diye biliyorum
Yaa ne güzel. Hiç değilse vucüdunuz düzelmiştir adet olmadığım sürekli karnım şişemzirdiğim halde 53.gün oldum ve hala saha her ay düzenli oluyorum. ama emzirdiğiniz süre boyunca olmamanız da normal
Şimdi ben 20 günlükken kanamam durdu. Bi hafta sonra tekrar 5 günlük kanamam oldu. 10 gün sonra 11 günlük kanamam oldu . Hiç birşey anlamadım40ım çıktığı gün Regl başladı ama burada 1 yıl olmayan kişileri duydum
6 aya kadar normal o zman6 ay sonunda oldum. 2. Çocuğum 5 ay geçti hala olmadım
Prolaktin seviyesi nedir ilk defa duydum. Beni biraz bilgilendirseniz sevinirimİlkinde Aşağı yukarı bir buçuk yıl olmadım, bu sefer neredeyse üç aylık olduk gelen giden yok gecen başlıyor gibi dedim ama olmadi, değişir yani, prolaktin seviyesi etkiliyor
Süt hormonu canım benim emziriyorsan ve yüksekse reglyi önlüyorProlaktin seviyesi nedir ilk defa duydum. Beni biraz bilgilendirseniz sevinirim
Ciddi misinOğğğn yediii ay sonraaa
Yaa o zaman hastaneye bi gideyimSüt hormonu canım benim emziriyorsan ve yüksekse reglyi önlüyor
Neden ki, emziriyorsan gayet normalYaa o zaman hastaneye bi gideyim
16 aylıkken doktora gittim hormon bakıldı normaldi her şey. Çok emiyodu benim bebe aşırı yani saat başı memeyi almasam çıkarmazdı ağzından o derece. 1 sene dolunca gidilmeli. 1.5 hatta nadiren 2 seneye kadar regl görmemek normal dediler. Ben de daha erken gidecektim doktora da bi kaç kez randevularım iptal edildi filan ben de şikayetim yok diye özele gitmek istememiştim nasılsa rutin kontrol diye. Doktora gidişim de o yüzden gecikmişti. Ama kafanıza takilan başka şeyler olursa gidin muayene olun tabi.Ciddi misin
Adet olmadan böyle bir ihtimal olabilir miGebelik olabilir mi
Değerlerime baktırırım bi çünkü bu aralar sütümde bi anda çekildi sankiNeden ki, emziriyorsan gayet normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?