- 25 Ocak 2024
- 340
- 186
- 23
- Konu Sahibi hacininannesi
-
Benim kide öyle gece hiç bırakmıyor beni. Biraz daha beklerim olmazsa bende bi hormon testi yaptırayım16 aylıkken doktora gittim hormon bakıldı normaldi her şey. Çok emiyodu benim bebe aşırı yani saat başı memeyi almasam çıkarmazdı ağzından o derece. 1 sene dolunca gidilmeli. 1.5 hatta nadiren 2 seneye kadar regl görmemek normal dediler. Ben de daha erken gidecektim doktora da bi kaç kez randevularım iptal edildi filan ben de şikayetim yok diye özele gitmek istememiştim nasılsa rutin kontrol diye. Doktora gidişim de o yüzden gecikmişti. Ama kafanıza takilan başka şeyler olursa gidin muayene olun tabi.
Nasilsa adet olmuyorum diye onlem almamazlik yapmayinAdet olmadan böyle bir ihtimal olabilir mi
Korunmadıysan varAdet olmadan böyle bir ihtimal olabilir mi
Hiç dikkat etmedim inşallah öyle bir şey olmazNasilsa adet olmuyorum diye onlem almamazlik yapmayin
Şak diye hamile kalirsiniz valla
İlk doğumda bende hemen oldum. Bunda henüz olmadım . Peki ikincisinde adet olduktan sonra düzenli miydiİlk doğumumda emzirmedim 41. Gün oldum her ayda düzenli oldum.
2. Dogumumda emziriyordum 6 ay sonra olmaya basladim. Şuan 3. Doğumum bunuda emziriyorum bakalım bunda ne zaman olurum.
Yaa şuan çok korktum daha dikkatli olucamKorunmadıysan var
Bazen bir kaç gün bazen 1 hafta gibi sapmalar oluyordu. Zaten adet olmaya başladıktan sonra 2 3 adet sonrası emzirirken hamile kaldim.İlk doğumda bende hemen oldum. Bunda henüz olmadım . Peki ikincisinde adet olduktan sonra düzenli miydi
İnşallah öyle bir şeye ihtiyacım kalmaz çok zor18 ay sonra adet sokturucusuyle
Yaa emzirmek hamile kalma riskini demek azaltmıyormuşBazen bir kaç gün bazen 1 hafta gibi sapmalar oluyordu. Zaten adet olmaya başladıktan sonra 2 3 adet sonrası emzirirken hamile kaldim.
Yani ben memnundum halimdenİnşallah öyle bir şeye ihtiyacım kalmaz çok zor
Evet şuan büyüğüm 18 aylık küçüğüm de 16 günlükYaa emzirmek hamile kalma riskini demek azaltmıyormuş
Hayır emzirmek korumaz kesinlikle, ama âdet görmediyseniz henüz yumurtlamanız gerçekleşmemiş adet göresiye kadar hamile kalmazsınızEvet emziriyom. Emzirmek hamile kalmayıda geciktiriyo mu acaba
Lutfen boyle kesin seyler konusmayinHayır emzirmek korumaz kesinlikle, ama âdet görmediyseniz henüz yumurtlamanız gerçekleşmemiş adet göresiye kadar hamile kalmazsınız
MaşallahEvet şuan büyüğüm 18 aylık küçüğüm de 16 günlük
Adet görmeden hamile kalan varmış amaHayır emzirmek korumaz kesinlikle, ama âdet görmediyseniz henüz yumurtlamanız gerçekleşmemiş adet göresiye kadar hamile kalmazsınız
Yakınlarınızda bunu yaşayan var mıLutfen boyle kesin seyler konusmayin
Hic adet gormeden hamile kalan yiginla insan var
Kadin dogum yapiyor 5 ay adet gormuyor ama karninda da birseyler hissediyor bi gidiyor doktora hamile
Olabiliyor yani
Benim 4,5 ay geçti tık yokBen doğumdan sonra 4. Ay oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?