- 28 Ekim 2014
- 70
- 14
- 13
- 38
- Konu Sahibi alberfuper
meraba kızlar, üç ay oldu ben doğum yapalı bebeğimi de emziriyorum. Emzirdiğin süre boyunca adet görmezsin diyenler var. Doğru mu? Sizler doğumdan ne kadar süre sonra adet görmeye başladınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alakası yok ben 3. Ayda adet gördüm 19 ay emzirdiğini o bünye den bünyeye değişen bir durummeraba kızlar, üç ay oldu ben doğum yapalı bebeğimi de emziriyorum. Emzirdiğin süre boyunca adet görmezsin diyenler var. Doğru mu? Sizler doğumdan ne kadar süre sonra adet görmeye başladınız?
teşekkür ederim cevabın içinalakası yok ben 3. Ayda adet gördüm 19 ay emzirdiğini o bünye den bünyeye değişen bir durum
Ben de emzirdim ama 2 ay sonra adet oldummeraba kızlar, üç ay oldu ben doğum yapalı bebeğimi de emziriyorum. Emzirdiğin süre boyunca adet görmezsin diyenler var. Doğru mu? Sizler doğumdan ne kadar süre sonra adet görmeye başladınız?
ben erken doğumla kızımı kaybettiğimde de oğlumu kucağıma aldığımda da daha kırkım çıkmadan adet görmeye başladım
acaba benmi çok erken gördüm ya kırkım cıktıktan 25 gün sonra oldum bende yeni doğum yaptım
yok emzırıyorum canım bende bu kadar erken olmasına sasırdımemzırıyor musunuz emzırmıyorsanız normal sanırım ben olmadım bekliyorum
yok emzırıyorum canım bende bu kadar erken olmasına sasırdım
Ilk 20 gun kanama oldu sonra bir hafta olmadi ve tekrar kanama basladi bende telaslandim doktora gittim.normale dönmüssun adet goruyosun dedi.merhaba sıze bı sorum olacak bende 2 ay oldu 6 aylık ölü doğum yaptım lohusalıktan bu yana 21gun gectı hala adet olmadım benım 40 gun kanama oldu ama o 40 gun lohusalık olarak kabul edılmıyor mu yanı adet kanaması olmuyo dıye duydum hep sız 40 ınız cıkmadn nasıl farkettınız adet kanı olduğunu
Ilk 20 gun kanama oldu sonra bir hafta olmadi ve tekrar kanama basladi bende telaslandim doktora gittim.normale dönmüssun adet goruyosun dedi.
Ilk dogum normaldi ikincisi sezeryandi her ikisinde de ayni sekilde kirkimin icinde adet basladi normal rutininde devam etti.emzirdigim halde adet olmamazligim olmadi