Doğuma Hazırlık Doğumdan önce anne sütü varlığı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sirinlokum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
13
2
1
36
Sonunda yeni konu aç butonunu bulabildim günlerdir içim içimi yiyor.yardım ve görüşlerinize ihtiyacım var 35 hafta 4 günlük hamileyim.ilk gebeliğim.ya sütüm.gelmezse diye çok tedirginim.doğumdan önce bu konu ile ilgili yapabileceğim herhangi bir uygulama krem masaj uygulaması yada ne bileyim bi beslenme yöntemi yada beslenmemize illaki eklememiz gereken birşeyler var mıdır yok mudur.lütfen deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim

Ben hergün 5-6 adet hurma yedim. Doğumdan 1 ay önce sütüm ufak ufak gelmeye başladı. Şu an bebeğim 27 günlük süt konusunda problemim yok çok şükür. Bende çok korkuyordum sütüm olmaz diye. Birde bol miktarda su içmelisin çok çok önemli. Asıl etken su. Birde :) stresten uzak durmalısın kafan rahat olacak, dünya umrunda olmasın. :)

Kesinlikle krem, masaj falan uygulamayın. Göğüslerin uyarılması erken doğumu tetikleyebilir.

Süt için de bu kadar kafanıza takmayın. En önemli süt kaynakları su, uyku ve rahatlık.

Göğüs uçlarına son aya kadar dokunmamaniz gerekir dogumu tetikleyebilir. Eğer çatlak kremi vs uygulayacak olursaniz tampon yapar gibi dokundurup çekin elinizi. Süt için de yulaf in iyi geldiğini söylemişti biri bana .ben de 26 haftadayim son haftalara doğru demeyeceğim

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.benim doktorum göğüs için herhangibir krem önerisinde bulunmadı.vücut çatlakları için birkaç bitkisel yağ tavsiye etmişti onları kullanıyorum sadece.inşallah sağ salim bir avazda alırız kucaklarımıza bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…