Doğumdan önce kayınvalide, doğumdan sonra kaynana...

ben cok cektim gelinimede aynisini yasatacagim mantigi cok sacma kv kendi oglunu düsünmek zorunda ...............insan kendi yasadigi kötü seyleri baskasina yasatmamali bence eskiden kiz annesi olmak zordu simdi oglan annesi sosyal birisiyim buna cok rasliyorum kv adi cikmis bu imaji degistirmemiz lazim elele

Neden hep oğlan anneleri gelinleri kıskanır hic anlam veremiyorum.cok dogru seyler yazmışsınız.yani cocugun annesine saygısı olmayan babaanneyim diye geçinmesin lütfen!ben de erkek evlat bekliyorum,umuyorum ki ilerde tercihlerine saygı duyarım dahası bakalım bizim evde dogumdan sonra nelere karışılcak:)

Ben de oyleyim merak etme neyseki kv yanasmiyor bana aman yanasmasin da. Mesafeyi koy kendi dusunsun ben oyle yaptim.

Konu Sahibi 3 sene önce açmış konuyu sadece 3 sayfa yorum aslında önemli ,bebişte büyümüştür
konu cınsellik olunca sayfalarca yorum

Konu Sahibi 3 sene önce açmış konuyu sadece 3 sayfa yorum aslında önemli ,bebişte büyümüştür
konu cınsellik olunca sayfalarca yorum
Aynen öyle.bazen boşa yazıyo gibi geliyorum bunca sene gecmiş ama konuyu guncellemiş oluyoruz

gereken ozeni gostermiyorsa tabiki haklisiniz sinirli olmakta

[QUOT="pisgor, post: 45932743, member: 733997"]
Aynen öyle.bazen boşa yazıyo gibi geliyorum bunca sene gecmiş ama konuyu guncellemiş oluyoruz[/QUOTE]
A

Bencede canım

Benim Annem ben çocuk yaşta hastalandı Sağlık. Sorunları vardı ben doyamadim anneme.. özlemi kayinvalidem le giderdim. Babama doyamadim.. kayınpederim le .. kardes sevgisini eşimin ablalariya doyasıya yaşadım.. Hatta şu an bebeğim olsa arkamda gözüm kalmadan teslim edebilirim Çok temiz ve güvenilir eller olduğundan belkide..

Doğumdan sonra da aynısını düşünmeyi dilerim..

Sizin içinde doğumdan önce çok iyi oldugunuz Kayinvalideniz, doğumdan sonra degismesi size lohusalik sendromundan dolayi öyle gelmiş olabilir mi?

Gerci konuya annelerin cevap vermesi daha sağlıklı yorumlar almanızı sağlar..

Ben varım doğumdan önce çok iyi anlaşıyorduk doğum sonrası ben alınganlık göstermeye başladım tabi en son bunların hakaretleriyle ki saçmalıktı ilişkimi kestim iki aydır görüşmüyorum sadece karşılaştığımda soruyorum

hic sormayin ya disarda gezerken hic tanimadigim insanlar gelip bebegimi opuyorlar kucagina aliyirlar herseye catir catir konusan ben orda oyle bakiyorum biseyde diyemiyorum.

Ayyyyyni seyleri ben de yasadim. Bebek kucukken daha hassas oluyorsun sonra geciyor ama. Benim bebegim 1aylikken kv kucagina aldi ve cay icti bebegimin ustune. Anne napiyorsun dedim bisiycik olmaz dedi.
Bebegim yeni dogdu, sallamiycam bebegimi dedim oyle alistircam dedim inadina zangir zangir salladi sallama anne daha minicik dedim bisiycik olmaz dedi hep disimi siktim.
Bir aylikti yine misafirler geldi bebek gormeye ben mutfaga gittim cay doldurmaya bebegim de besiginde yatiyor misafir odasinda, şangirrrr bi ses geldi. Elindeki tepsiyi dusurmus bebegin besiginin yanina!!!
Allahim bu gunler gececek nasil olsa gidecek diye sabrettim.
Evde icilen sigaranin ve sigara icen kisilerin sayisini saymayacagim! Uyardigimiz halde fosur fosur ictiler. Gizli gizli odalarda ictiler. Tuvalette ictiler.. soyledigimizde yokk icmiyoruz dediler. Camin onundeki o küller o izmaritler ust komsu tarafindan mi atildi! Tuvaletten gelen cakmak sesleri kulagimin cinlamasi miydi!
Bebegim iki gunlukken goguslerindeki kabarciklari ezme çabasi!!!!!
Gercekten omrunden omur gidiyor insanin!!!

Benim kv genel anlamıyla iyidir sadece gıcık olduğum bir iki huyu var. Neyse kızım doğduğunda eşim de ben de öpüyorduk dayanamıyorduk. Baktık mini mini sivilceler çıkıyor yemin ettik öpmeyeceğiz diye. Şu an dört aylık ve aylardır öpmüyoruz içimiz gidiyor. Üç aylıkken kv geldi ve iki kere öptü kızımı. Normalde bile deliririm öpmesine üstelik sigara da içiyor! Bir ay oldu aklımdan çıkmıyor deliriyorum! Eşim doktor öpmeyin dedi diye söyledi kayınvalideme bir daha öpmedi.

Konu eski diye yazmıyordum ama sizi tahammülünüzden ötürü tebrik etmek istedim.
Ben herhalde o sigara içenlerin ağızlarına basardım izmariti.

4 ay bitti hamileyim, pek çok şeye bir yere kadar tahammül edebilirim ama sigara...

Günde en az 1 paket uzun ve en ağır sigaralardan birini içen, ömrüm boyunca sigarayı bırakma başarısı gösterememiş ben, salt bedenimde, hayatımda emanet bir can var diye tüm zorlanmalara rağmen sigarayı bırakabiliyorsam, doğumdan sonra, emzirme dönemi bitene kadar kesinlikle ağzıma sürmeyeceğim diyorsam, yeniden başlayacak olursam, gerekirse evin çatısında içip, ağzımı çalkalayıp, üzerimi değiştirip çocuğun yanına geçeceğim diyorsam... Çocuğumun ve benim yanımda sigara içecek kişinin alnını karışlarım.

Yırtarım orada, şiddet müptelası yaparım kusura bakmayın. Çünkü bu hareket, keyif için masum bir bebeciğin yaşam alanına tecavüzden başka bir şey değildir benim için.

Çok büyük ayıp etmişler size ve bebişinize çook...

Bebeği sallamak o göğüsteki kabarıklığı okşamak çok tehlikeli. Bebeklere bir şey olmuyorsa allah acıyor o yavrulara. Hele de o sigara içenlere beddua ettim kusura bakmayın

Helal olsun size. İnşallah bir daha başlamazsınız sigaraya :)

Yaşanıyor gerçektende. Evde kayınvalidem ve ablamın küçük kızıyla beraber 3+1 bi evde kalırken :) eşimde aynıydı. Lohusayım gelenden gidenden odada durandan çok rahatsız olurdu. Hastalık enfeksiyon kapacam diye. Çocuğu kimsenin kucağına vermezdi o küçücük ben almaya korkuyorum ellemeyin bi yeri acır sigara içiyorsunuz diye :) kv sigara içen biri olduğu için de ben rahatsız olurdum. Üstüne siniyor sonuçta. Ama zamanla geçiyor panikleriniz. Ha bende hala aynı :) kısa bir süre çalıştım ve evde çocuğuma nasıl bakıldığını hep merak ediyordum. Küçük hanım çocuğu çok sıjıp bunaltıyormuştu ki çocuk onu görünce bilr kaçacak yer arıyordu. Kv örümceğe oturtup iş yapmaya gidiyormuştu ki yanimdada aynısı oluyordu yada kendi evimi temizlerken sesini duyuyordum ağlıyor ve çocuğa tamam oğlum diye mutfaktan bağırıyor susması için o çocuk yırtıyor kendini buna şahit olduktan sonra bir daha o uyumadan iş yapmadım. Gece 9 da uyku saati onu uyutup 11 12 ye kadar iş yaptığımı bilirim. Onu gördüm şahit oldum ya daha bırakamıyorum eşim evdeyken uyutup dışarı çıkıyorum gelene kadar o çok güzel bakıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…