DOĞUMDAN ÖNCE SİNİR ETTİLER

para da hediye de değildimde, kız kardeşimi 2 gece misafir etselerdi nolurdu.ayrıca evet parapul hediye bunlar insanların size ne kadar değer verdiğini gösteriyor...imkanı ölçüsünde değerlendirdiğinizde tabi
Yani genel olarak para konuşulduğu için ondan yorum yaptım.Açıkcası ben hiçbir zaman paraya pula değer vermedim çalıştım çabaladım ne ettimse kendim ettim kimseden de bir şey beklemedim.Ayrıca para sadece benim alacaklarımı almaya bir araçtı herzaman öyle kaldı.Hediyeleşmelerde bile çam sakızı çoban armağanı sevgi dolu yaptım.Kardeşiniz konusunda ise belkide bir şey olur diye çekinip hapları bahane etmişlerdi sonuçta Allah korusun emanet vede sizden birileri yanında yok çok ta ince detay düşünüp kendinizi üzmeyin.

para da hediye de değildimde, kız kardeşimi 2 gece misafir etselerdi nolurdu.ayrıca evet parapul hediye bunlar insanların size ne kadar değer verdiğini gösteriyor...imkanı ölçüsünde değerlendirdiğinizde tabi

Kardesiniz kac yasinda bilmiyorum ama engelli bir insanin sorumlulugunu almak istememis olabilirler orda kardesinize bir sey olsa bakan mi baktiran mi kimi suclardiniz

Ayrica buraya bir konu acmissiniz size kimse saygisizlik yapmamis her acidan olayi degerlendirip fikir veren var isinize gelene "beni anlayan"isinize gelmeyene "nerelerinden anliyorlarsa"deme hakkina sahip degilsiniz

Esiniz ve anneniz aynı anda kalmasaydi yanınızda. Anneniz eve giderdi esiniz dururdu. Kimseden birşey istemeden kendi içimde halletmekten yanayım ben.doğumumda eşim ve kızım vardı yanımda gece onlarda kaldı başkada kimse yoktu.annem de kv.de de sağ bu arada. Yardım etmeyenden ben de istemem.böyle sinir olacagima konusunu bile açmam.bu arada kızımı kimseye birakamadigim için oda hastahanede kaldı.

İyilik yap denize at demişler canım elbette biryerlerden mükafatını alırsın canım.
Bebeğin hayırlı olsun uzun ömürlü olsun inşallah

okuduğumdan bişey anlamadım nedir sorun?

Konu sahibi bir akrabasina ,evine sürekli kabul ederek ,otobüs biletini alarak ve arabasiyla gezdirerek iyilik yapmis,bu akrabada konu sahibinin dogum yaptigi gün engelli olan kardesini evinde agirlamadigi icin daha dogrusu bir gün kalsin ertesi gün memlekete dönecem dedigi icin vefasiz hayirsiz olmus sonrasi yorumlarda :)

Konu sahibi bir akrabasina ,evine sürekli kabul ederek ,otobüs biletini alarak ve arabasiyla gezdirerek iyilik yapmis,bu akrabada konu sahibinin dogum yaptigi gün engelli olan kardesini evinde agirlamadigi icin daha dogrusu bir gün kalsin ertesi gün memlekete dönecem dedigi icin vefasiz hayirsiz olmus sonrasi yorumlarda :)
hıı ilginç :confused: geçmiş olsun tabi insan işte çiğ süt emen bi yaratık

Back
X