Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla benim henüz doğum olmadı buna rağmen eşim oturusuma,ona sarilmama bile mudahale ediyo bebek sıkışıyor diyo ben de tabiki o sıkışsa ben hissederim diyorum ama nafile bana bazen incecik bi cammisim gibi davranıyor bebeğe bişey olmasın diye korkuyoKızlar bebek bakımı konusunda eşine sinir olan var mı sanki annesinden daha iyi mi bilecek bi bebeğe en iyi annesi bakabilir bu yüzden tartışma yaşıyoruz hep eşimle
Benimkide sizin gibiydi inanın hiç çekilmez oluyorlar sanki biz bebek bakıcısıyız bizi parayla tutmuş insan üzülüyorValla benim henüz doğum olmadı buna rağmen eşim oturusuma,ona sarilmama bile mudahale ediyo bebek sıkışıyor diyo ben de tabiki o sıkışsa ben hissederim diyorum ama nafile bana bazen incecik bi cammisim gibi davranıyor bebeğe bişey olmasın diye korkuyo
Doğumdan sonra nasıl olur bilmiyorum
Benimkide sizin gibi anlar İnşallah bu yüzden aramız çok bozuluyor kendimi ikinci plana itilmiş hissediyorumEn sinir olduğum konudur. Benim eşim de işten gelince sıralardı soruları. Karnı aç mı ne zaman uyandı bezini ne zaman değiştin.. Bir iki oldu artık bi seferinde ağzının payını verdim. Siz de fırsat vermeyin sakın. Ciddi bir şekilde böyle akıl vermesini istemediğinizi belirtin. Ben de biliyorum nasıl tutulacağını annesiyim sonuçta diyin. anneler zaten yaradılıştan anaçtır ki. Başka bir kadın dese neyse de eşler diyince bu çok bilmişlik sinir bozucu oluyo gerçekten. Biraz bozulur falan ama giderek bırakır emin olun. Ama her seferinde bakışınızla tavrınızla her şekilde rahatsızlığınızı belli edin.
Şimdilik bizi sevdiğini düşünüyorum. Yani hamileligimin öncesinde de ilgili sevgi dolu bi adamdı şimdi biraz daha fazlalasti umarım doğumdan sonra dediğiniz gibi olmaz.Benimkide sizin gibiydi inanın hiç çekilmez oluyorlar sanki biz bebek bakıcısıyız bizi parayla tutmuş insan üzülüyor
Hamile siniz zaten aksini düşünmeyinŞimdilik bizi sevdiğini düşünüyorum. Yani hamileligimin öncesinde de ilgili sevgi dolu bi adamdı şimdi biraz daha fazlalasti umarım doğumdan sonra dediğiniz gibi olmaz.
Sizi üzmek istemem ama malesef çocuktan sonra ikinci planda olduğumuz kesin. Buna hazır olun. Eşim bazen işten gelir direk çocuğa yönelir bana selam bile vermeyi unuturdu. Bi kaç kez tatlı bir şekilde uyardım; beni görmez oldun, O çocuğun annesi de var burda diye. Sonra dikkat etmeye başladı ama tabi ki önceliğin çocukta olduğunun farkındayım. Sorun da değil o benim çocuğum onu önde tutsun ama dengeyi bulması lazım. Onu ayarlayamıyorlar işte. Siz de sizi üzen canınızı sıkan ne olursa sakın içinizde tutmayın bunu mutlaka dile getirin yoksa başka şeylerle de birleşip büyük sorun olabilir. Hem niye kendinizi üzesiniz söyleyin bilsin. Aranız bir iki bozulur ama sonra daha iyi olur emin olun.Benimkide sizin gibi anlar İnşallah bu yüzden aramız çok bozuluyor kendimi ikinci plana itilmiş hissediyorum
Benim eşim böyle olduSizi üzmek istemem ama malesef çocuktan sonra ikinci planda olduğumuz kesin. Buna hazır olun. Eşim bazen işten gelir direk çocuğa yönelir bana selam bile vermeyi unuturdu. Bi kaç kez tatlı bir şekilde uyardım; beni görmez oldun, O çocuğun annesi de var burda diye. Sonra dikkat etmeye başladı ama tabi ki önceliğin çocukta olduğunun farkındayım. Sorun da değil o benim çocuğum onu önde tutsun ama dengeyi bulması lazım. Onu ayarlayamıyorlar işte. Siz de sizi üzen canınızı sıkan ne olursa sakın içinizde tutmayın bunu mutlaka dile getirin yoksa başka şeylerle de birleşip büyük sorun olabilir. Hem niye kendinizi üzesiniz söyleyin bilsin. Aranız bir iki bozulur ama sonra daha iyi olur emin olun.
Valla cnm beni tehdit bile etti bebeğe birşey olursa mezarını hazırla bile dediBenim eşim böyle oldu
O kadar sevgi dolu bir adamdı ki 5 senedir bana karşı
Bendeki tüm ilgi sevgiyi alıp bebeğimize veriyor
Konusuyırım bu konuyu ama sana öyle geliyor diyor
Ay yok öyle birsey dese ayrılırımValla cnm beni tehdit bile etti bebeğe birşey olursa mezarını hazırla bile dedi
Şuanda bende hastayım biraz üstüme titriyor telde kızımı bir öpüyosam seni 3 öpüyorum diyor beni seviyor galiba anlamadım sevgisini tam bana olan hergün Ağrın var mı kendine dikkat et falan diyorAy yok öyle birsey dese ayrılırım
Allah yardımcın olsun
Benimki o kafada DEĞİL o ne biçim laf![]()