- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
evet canim emiyo ama öyle sakir şakır sütum yok artik bogazi iyi masallah merak etme doyuyordur bebişin ama dr a git mutlaka ki ben bazen 2 3 ayda bi kadın doğuma gidiyorum ıcim rahat etmiyo bazen en güzel cevabı sana dr söyler önerir burda ne deseler boş kuzumGitmeyi düşünüyorum aslında. Biraz ağır bir grip atlattım gecen hafta. Düzeleyim en kısa zamanda muayene olacağım. Hâlâ emziriyor musun? Ne güzel...
Ben ek olarak mamaya da başladım. Emiyor ama sütüm yaramıyor olacaktı ki kilo alımı çok azdı.
Epizyotomi yapilmadi bana. Yırtılma vs yaşamadım. Ama birliktelikte bir hasar yaşadığım ortada. Tşkler.Bende de kanama olmuştu dikişlere birşey oldu diye korkmuştum ama ikincide olmadi
Dimi canım haklısın. .. insan tecrübeli arkadaşlardan fikir almak istiyor arada.. ama tabiki dr dan daha detaylı bilgi alacağıma eminim.:)evet canim emiyo ama öyle sakir şakır sütum yok artik bogazi iyi masallah merak etme doyuyordur bebişin ama dr a git mutlaka ki ben bazen 2 3 ayda bi kadın doğuma gidiyorum ıcim rahat etmiyo bazen en güzel cevabı sana dr söyler önerir burda ne deseler boş kuzum
tabiki mutlaka git ihmal etme sağlıklı haberlerini bekliyorum kafana takmamaya çalış guzelimDimi canım haklısın. .. insan tecrübeli arkadaşlardan fikir almak istiyor arada.. ama tabiki dr dan daha detaylı bilgi alacağıma eminim.:)
Hormonal değişiklikler alt üst ediyor bunyeyi :) dra danışmadan uygulanmamali kesinlikle katılıyorum. Atlatirim inşallah çok tşkler..Hepsinin sebebi süt hormonu :) Normal olarak fazla salgılıyosun bu da vajende kuruluk yapıyo prolaktinin enkötü yanı bu malesef
Kayganlaştırıcı falan dra sormadan almayın yeni doğum yapmış biri için riskli olabilir.
aynı canim emziriyoruz cunku60 gün olacak doğum yapalı sezeryan oldum kanama gibi sorun olmadı. Ama kuruluk var. Birde eskiye göre istek azalmış gibi.
Odaklanma sorunu yaşıyoruz gibime geliyor.....60 gün olacak doğum yapalı sezeryan oldum kanama gibi sorun olmadı. Ama kuruluk var. Birde eskiye göre istek azalmış gibi.
evet o da olabilir psikolojik etkide cok fazlaOdaklanma sorunu yaşıyoruz gibime geliyor.....
Ben de epizyotomi de oldu. Onun için henüz kendimi hazır hissetmiyorum ve korkuyorum. Canım çok mu ağrı oluyor? Ben aslında kanamadan ziyade ağrıdan korkuyorum. Bu arada senin kanamanın tahrişten olduğunu düşünüyorum. Malum kuruluk artıyormuş.Merhaba arkadaşlar. 1 Kasım 2017 de normal doğum ile kızımı kucağıma aldım. Yaklaşık 32 gün kanamam sürdü ve eşimle hiç birlikte olmadik haliyle. 9aylik hamilelik sürecimde de özellikle son 6aydan sonra ilişkiyi kesmiştik. Yani ben yaklaşık ağustostan bu yana cinsel ilişkiye girmedim. Geçen gün denedik ve çok zor birlikte olduk, yani şöyle ki çok zorlandım ve kanamam oldu, sanki oradaki doku yeniden yapilandi ve uzun süre birlikte olmadığımız için tekrar kanadı gibi geldi bana. Çok fazla değildi. Sizin de böyle yaşadığınız bir durum oldu mu? Yani uzun süre cinsellik yaşamayan kadınlar tekrar birliktelik yaşarsa kanamanin gelme durumu söz konusu mudur sizce? Korktum açıkçası... Bilgi almak istedim. Tşkler.
Merhaba arkadaşlar. 1 Kasım 2017 de normal doğum ile kızımı kucağıma aldım. Yaklaşık 32 gün kanamam sürdü ve eşimle hiç birlikte olmadik haliyle. 9aylik hamilelik sürecimde de özellikle son 6aydan sonra ilişkiyi kesmiştik. Yani ben yaklaşık ağustostan bu yana cinsel ilişkiye girmedim. Geçen gün denedik ve çok zor birlikte olduk, yani şöyle ki çok zorlandım ve kanamam oldu, sanki oradaki doku yeniden yapilandi ve uzun süre birlikte olmadığımız için tekrar kanadı gibi geldi bana. Çok fazla değildi. Sizin de böyle yaşadığınız bir durum oldu mu? Yani uzun süre cinsellik yaşamayan kadınlar tekrar birliktelik yaşarsa kanamanin gelme durumu söz konusu mudur sizce? Korktum açıkçası... Bilgi almak istedim. Tşkler.
Benim kanama m olmadı ama zorlanmıştım canım yanmıştı. Zamanla geçiyor... ben özellikle bi şey yapmadım daha sakin ve yavaş hareket etmek dışında.. .Merhaba arkadaşlar. 1 Kasım 2017 de normal doğum ile kızımı kucağıma aldım. Yaklaşık 32 gün kanamam sürdü ve eşimle hiç birlikte olmadik haliyle. 9aylik hamilelik sürecimde de özellikle son 6aydan sonra ilişkiyi kesmiştik. Yani ben yaklaşık ağustostan bu yana cinsel ilişkiye girmedim. Geçen gün denedik ve çok zor birlikte olduk, yani şöyle ki çok zorlandım ve kanamam oldu, sanki oradaki doku yeniden yapilandi ve uzun süre birlikte olmadığımız için tekrar kanadı gibi geldi bana. Çok fazla değildi. Sizin de böyle yaşadığınız bir durum oldu mu? Yani uzun süre cinsellik yaşamayan kadınlar tekrar birliktelik yaşarsa kanamanin gelme durumu söz konusu mudur sizce? Korktum açıkçası... Bilgi almak istedim. Tşkler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?