doğumdan sonra eşe ilgi!

Niye ayri yatacaksiniz bunu bende anlamadim...cinsellik evet zaten olmiycak kanamaniz olucak,ama yinede sarilip yatmak bile hem size hem ona iyi gelecek... Eger bebeginizin gaz sorunu,asiri uyku sorunu olmazsa ayri yatmayin derim,olursa tabii farkli sonucta esiniz ise gidecek uykusunu alsin,ama normal sartlerde beraber yatin anneniz baska bi odada yatsin... Anneniz sadece 40 ina kadarmi yoksa sonradami sizinle kalacak anlamadim,ama her iki ihtimaldede sorun olup olmiycagi annenizin ve esinizin karakterine bagli ve nasil anlastiklarina bagli... Ben kendim genel olarak ne kendi annem nede bi baskasi ayi evin icinde rahat edemezdim, hadi bi hafta iki hafta neysede,yada allah vermesin hastaliktir falan amanormal sartlarda ne gerek var anliyamiyorum maalesef... Allah size kolay bi dogum nasip etsin,insallah saglikli bi sekilde bebeginizi kucaginiza alirsiniz...vee esinizi oldugunca hamileligin vede beegin hayatina sokun,bu sizide daha iy alamasi ve daha anlayisli olmasi icin cok önemli bence...

Sonuna kadar katiliyorum. Dogumda hastanede esim kaldi basimda ve surec aynen dediginiz gibi isledi. Erkek baba oldugunu dogum sonrasi anliyor. Esleri bebek bakimina ortak etmek lazim. Babaliklarinin farkina varmalarina yardim eden bir sey bu.

konu sahibi arkadaşım bu bir eleştiri değil ama cinsellik sende takıntı olmuş bence, eski konularını da biliyorum, ben daha 2.5 aylığım ama hiç dert etmiyorum cinselliği falan

Konu sahibiyle ilgili değil genel olarak, kadınlarımızı bir korku sarıyor eşimle ilişkiye girmezsen beni ya aldatırsa.

Ya allahınızı severseniz bu yüzden sizi aldatacak adam her şartta aldatır, siz onun belediye onaylı cariyesi değilsiniz.

Eşisiniz, hayat arkadaşısınız.

Kadınlık bu kadar ucuz değil, kadınlık bazı üçkağıtçıların tv lerde abuk subuk konuştuğu gibi erkeğin tatmin aracı da değil.

Lütfen kadınlarımız kendisine biraz kıymet versin, sizler kendinize kıymet vermezseniz kimse vermez.

Niye 40 ınız cıkana kadar yatakları ayırıyorsunuz? Eşiniz 40 gün cinsel ihtiyaclarını bekletemeyecek kadar libidosu yüksek mi? Nasıl bir fedakarlık türü bu?

arkadaşım önceki konularına da şöyle bir göz gezdirdim.. sürekli ya eşim beni aldatırsa, ya cinsel yönden böyle olursa tarzı
ya kendine hiç güvenemiyosun ya da korkarım obses olmuşsun
keşke bebek düşünmeden psikiyatre veya psikoloğa görünüp takıntı hastalığını gidermeye çalışsaydın canım
bu arada benim de 40 gün hep başımda eşim hariç birileri durdu bin pişmanım şimdi 1 hafta 10 gün yeter en fazla
eşinle 40 gün ilişkiye giremeyeceksin zaten hem dinen hem tıbben sakıncalı
artı eşini bu kadar düşünme ona güzel bir melek vereceksin inş. :) bırak o seni düşünsün

ben doğum yaptığımda da eve geldiğimizde de en büyük destekçim eşim oldu. zor ve sorunlu bir doğum geçirdim. bu sürede annem de çok yardımcı oldu ama geceleri eve gitmek zorundaydı. 5-6 ay bebeğimin uykusu düzene girene, ben kendimi toparlayana kadar eşim bebeğimize benden daha çok baktı. ben emzirmek için kalkıp yatıyordum. o gazıyla, sallamasıyla ilgileniyordu. tabii bunları gönüllü olarak yaptı.
senin şu an kocanın dürtülerini değil doğumunu, bebeğini düşünmen gerekiyor. bebeği nasıl beraber yaptıysanız sorumluluğunu da beraber üstleneceksiniz. ayrıca gece ayrı yatmanız da çok gereksiz. hem beraber uyuyun hem de bebek bakımında sana yardımcı olur, öğrenir.

Bekarım, annelik nedir evlilik nedir sadece görerek hissederek mantık yürüterek bilenlerdenim... Amma velakin, lohusa bir kadının yorgunluğunu anneliğe alışma evrelerini gören ve sabır dilemeyi bilen bir insanım. Nasıl ki siz anneliğe alışacaksınız eşiniz de babalığa alışacak.
Önceden tek ilgi odağı sizken artık bebeğiniz olacak. Cinsellik için neden ara veresiniz ki? Bana göre sarılmak öpmek bakışmak bile cinselliktir. Bu ruhu yaşattığınız ve o şefkatli ortamı sağladığınız sürece aranızdaki karı-koca denen eş bağı kaybolmaz. Doktorunuzun müsaade ettiği zamandan sonra kendinizi hazır hissederseniz de cinsel münasebette bulunursunuz elbette...
Yalnız sizin için tek tavsiyem bunu duygularınız ve istekleriniz için yapın, eşiniz sizi aldatmasın başkalarına bakmasın diye değil.

Sen eğer bunu düşünüyorsan anne olmaya hazır değilsin anne demek kendin bir hiçsin demektir.herşey çocuğun demektir.benim eşim çocuğum gibiydi çoraplarına kadar giydirdiğimi bilirim ama çocuk oldu eşime ayrı bir yatak yaptım ilk ay gaz sorunu ve gündüz saati sorunu olduğu için gece hiç uyumuyordu eşimde işe gideceği için böylesi daha iyi oldu sonra bizim yatağımıza çok alıştı bebeğimiz ve ben hep orada yatırdım şuan 4 aylık dünya tatlısı maşallah ve benim herşeyim eşim 2. Planda oldu çünkü bebeğimin anne baba şefkatine ihtiyacı var yardıma ihtiyacı var zaten kocan gerçek baba ise seni anlayacaktır BEBEĞİMİ KENDİM BÜYÜTTÜM YARDIMCI OLMADAN

Son düzenleyen: Moderatör:

Evladın için 40 gün cinsellik yaşamamışsın çok mu? bırak cinselliği benim evladım herşeyden önce gelir. Bu kadar takmayın kafanıza.

Ama yatak ayırmak mantıklı değil, annen destek olsada eşinle aynı yatakta yatmalı, annenden önce desteği eşinden istemeli yetişemediğiniz yerde annenden yardım almalısın.

Bende doğum yaptım, ama eşimi bir kenera atmadım, kimin daha çok ilgiye ihtiyacı varsa ilgiyi ona gösterdim, doğum zamanımda benim ve kızımın ilgiye daha çok ihtiyacı vardı ve eşim kendi beklenti içine girmeden ilgisini bana ve kızıma verdi.

Bu arada sağlık açısından 40 gün cinsel birlikteliği önermiyor doktorlar.

Sağlıkla kucağına al bebeğini.

şu anda sizin doğumdan sonra eşime nasıl yetebilirim, nasıl ilgilenirim diye düşünmeniz değil, onun size nasıl yeteceği, nasıl ilgileneceği ile ilgili düşünmesi lazım farkındasınız değil mi

bunu sorun etmenize çok şaşırdım

40 gün nedir ki

adam evladı için buna seve seve razı olmalı.

Önceki konularına biz göz attım.. Aldatılma takıntın var, hem de korkunç boyutlarda. Daha hamile kalmadan "doğum öncesi 1 ay, lohusalıkta 40 gün cinsellik olmazsa aldatılır mıyım?" tarzında kaç tane başlık açmışsın.. Herkesin dediği gibi, 40 günde lohusa halinle aldatacak adamdan zaten hayır gelmez.. Şimdi cinsellik falan derdin olmasın..

Ben yurtdışında olduğum için Türkiye'de doğum yaptım. Hamileliğimin 7. ayında eşim yurtdışına döndü mecburen.. Ben oğlum 3 aylık olunca dönebildim eşimin yanına.. Oğlum gece gündüz uyumayan kolik bir bebekti.. Zaten beraber olduğumuzda da cinselliğe pek vakit kalmıyordu, kalsa da biz de hal yoktu.. Ama sonra her şey düzene oturuyor..

Eşine çok değer verdiğin için değil, aldatılma korkun olduğu için bunu dert etmişsin.. Muhakkak bir uzmandan yardım almalısın.. Hatta eşinle birlikte git. Bu takıntıların sana ve evliliğine ciddi zararlar verir..

Ben de ilk çocuğumda yatağımı ayırmadım, eşim zaten benden dikkatli bir insandır. benden önce bebeğe o uyanırdı, her şeyiyle ilgilenmişti. cinsellikten önce bebeğin ve annenin o lohusalık dönemini sağlıkla, huzurla geçmesini sağlamayı düşünmek gerek. zaten o zaman bir aile olduğunu hissediyor, KARI KOCALIKTAN çıkıp ANNE BABA olmaya alışma süresi bence lohusalık dönemi. çok önemli bir dönem ve ileride psikolojik olarak etkiler bırakabilir yapılan yanlışlar. Bebeğin bakımına babayı da BABALIK görevince dahil etmek gerek. Şimdi ikinci bebeğimde de hiç düşünmüyorum açıkçası. annem de gelecek hatta kayınvalidemin de kalmasını istiyorum bir süreliğinde evimizde. yorulduğumuzda yardım etmeleri açısından. 4 yaşında bir oğlum var bebeğimiz de geldiğinde inş. mutlu bir aile olmak için hep bir arada olma taraftarıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…