Sizinki emiyor mu ? Belki o yuzden sık uyaniyordur benimki emmiyor suan. Umarim duzene girer bende cok umutsuzdum ama mucize gibi oldu bi anda :)Deliksiz uyku mu, o ne:) ben gecede en az 10 kere uyandığım için:) bende görürüm inşallah deliksiz uykuyu. 5 gecedir de olsa siz iyisiniz yine benim yerime de uyuyun:)
Kadinlar olarak çoğumuz yasadik demekki bunu. Tahammül azaliyorOlmaz mı? Benimkiler 5 ve 6 yaşındalar hala kimseyle görüşmüyorum en yakınlarımın dışında. Kimseye tahammülüm yok.
Benimki emiyo evet, hem de fazla emiyo. Açlıktan olmasa da alışkanlıktan sürekli meme der. Sevindim sizin adınıza iyi uykular:)Sizinki emiyor mu ? Belki o yuzden sık uyaniyordur benimki emmiyor suan. Umarim duzene girer bende cok umutsuzdum ama mucize gibi oldu bi anda :)
Oyle gercekten ya olan bize oluyor. Esime soylesem cok büyütüyosun anneme soylesem ne yapsam yaranamiyorum modundalar sinirimle basbasa kalıyorum. Şöyle affettim deyip önüme bakmak isterdim ama bana bunu nasil yapar diye kendi kendime sinirleniyorum mesela daha farkli yasayabilirdim ilk zamanlarimi veya annem biraz daha ablamla degilde benimle ilgilenseydi psikolojim daha iyi olurdu.. Ay catlicam vallahi bende affetmeye calisiyim :)benımde oyle oldu ve 2 sene surdu bu acıkcası
aklıma geldıkce agladıgım bıle oldu dun gıbı aynı taze kırgınlık ve ofke
baktım mılletın umru degıl uzulen benım
ee dedım hem haksızlıga ugrayan hem uzulen hemde kafaya takan benım ? zaten haksızlık yasamısım kendımı neden daha fazla uzuyorum habıre hatırlayarak dedım
ıcten ıce kendımı onları affetmeye zorladım
dedım affettım be sızı :) hayat bana yasattırdıklarınızı yasatmadan bıtmeyecek hak adalet karma dıye bırsey var nasılsa ne takıcam be kafamı ben affettım benden cıktı sız basınıza geleceklerı dusunun sımdı dedım kendı kendıme
bır hafıfledım anlatamam gercekten ... ogun bugundur kafaya takmıyorum ve bu sayede bırseye kırıldıgım zaman dırek o anda su davranısına kırıldım demeyı de ogrendım
mıllet dusunmuyor umursamıyor bız nıye takalım ? ayıp onların sorun onların yasatılan bızız ama cozmesı gereken onlar sız nıye takıyorsunuz kafayı onlar taksın :)
Asıl kendi annesine olan duygulari daha agir oluyor insanin. Yabanci olsa siler atarsin ama gormek konusmak zorundasin bi yandan. Bende cok sogudum benimki keyfi icin de degil ablamin cocuklariyla ilgilenmekten ki ablam calismiyor, bana destek olmadi. Esimle basbasa hic çıkamadık mesela 1 bucuk yildir. Ayrımcilik beni mahvetti psikolojik olarak.Bende öyleyim ama kesinlikye öfke değil kızgınlık falan da duymuyorum. Bebeklerimi büyütürken hep yalnızdım yardım istememe rağmen kulak asan olmadı çeşitli bahaneler sunuldu üstelik çalışan bir anneyim çoçuklarımı tek başıma bakıcı kreş öyle büyüttm kaç bakıcı değiştirdim hatırlamıyorum bile ne rezillikler hastalıklar çekildi hastane odalarında günlerce yatış yapıldı onlardan hiç bahsetmeyim bile.çok isterdim bebeklerime şöyle 2 /3 yaşina kadar anneanne veya kv baksın ama bakmadılar kendi rahatlarını gezmelerini tozmalarını düşündüler. Öfkeli değilim ama çok soğudum 1 ay seslerini duymasam aklıma bile gelmiyor görüşmek nerdeyse zoraki arıyorum artık ayıp olmasın diye o eski içten gerçekten olan sevgim yok oldu sanki hayatımda hiç yoklarmış gibi hissediyorim ben. Bu sadece kv karşı değil anneme karşıda böyle hissediyorum
acilen troid hormonunuza baktirin, hamilelik troid sorununu tetikliyor ve bu aşırı sinirlilik öfke hali yaşanıyor.Gunaydin
Dogumdan sonra herseye herkese ofkesi olusan var mi?
Yapilan haksizliklar gelmeyen yardimlar yenilen haklar.. Oyle bi ofkem varki herkese karsi aileme eşime. Depresyon belirtisi olabilir belki bilmiyorum bebegimle ilgili bir problemim yok ilk zamanlar kolikti cok zordu ve ben yalnizdim esim gece calisiyordu ozamanlar. Suan 1 bucuk yasinda oglum hersey duzene girdi esimde gunduz çalışıyor ama ben hala herkese karsi ofke duyuyorum. Cok sinirli bir insan oldum onerileriniz var mi bununla ilgili?
Troidim normal sadece d vitamini eksikliği cikti . Bende oyleyim asiri sinirliyim herseye ya bu sinir beni yorduacilen troid hormonunuza baktirin, hamilelik troid sorununu tetikliyor ve bu aşırı sinirlilik öfke hali yaşanıyor.
Ben de doğumdan sonra bu sekildeydim ve fark edemediğim için bebeğim 4 aylıkken sütüm kesildi, bu teh hormonundaki bozukluk sütü kesiyor.
Neyse herkes içime şeytan kaçtığını düşünüyordu :))
Ben eşimden resmen nefret ediyordum, ailesinden ve kendi ailemden, çok kırılgan oluyoruz ve herkesden çok ince düşünmelerini bekliyoruz galiba.Troidim normal sadece d vitamini eksikliği cikti . Bende oyleyim asiri sinirliyim herseye ya bu sinir beni yordu
affedebılmek ıcın bunu ogrenebılmek ıcın ınsan sabrının sonunu gormelıOyle gercekten ya olan bize oluyor. Esime soylesem cok büyütüyosun anneme soylesem ne yapsam yaranamiyorum modundalar sinirimle basbasa kalıyorum. Şöyle affettim deyip önüme bakmak isterdim ama bana bunu nasil yapar diye kendi kendime sinirleniyorum mesela daha farkli yasayabilirdim ilk zamanlarimi veya annem biraz daha ablamla degilde benimle ilgilenseydi psikolojim daha iyi olurdu.. Ay catlicam vallahi bende affetmeye calisiyim :)
Bebeğim 1 bucuk yasinda hala gecmedi :))Ben eşimden resmen nefret ediyordum, ailesinden ve kendi ailemden, çok kırılgan oluyoruz ve herkesden çok ince düşünmelerini bekliyoruz galiba.
Kendinizi sürekli telkin edin, normalde bu kadar kızmam loğusa olduğumdan böyle hissediyorum diye. Benim1 yılda tamamen bitti. 7 ay çok şiddetli geçti.
Ah ya. Cok üzücü ama bizi buna mecbur birakiyorlar. Sevgim bitmesin duzelsin dedikce hicbisey degismedi.Ne öfke ne kırgınlık, sadece canımdan çok sevdiğim hiç kimseyi şimdi eskisinin çeyreği kadar bile sevmiyorum.
Ama içimde büyütüp uzatmiyorum da, öyle kabulüm herkes..
Yok Estağfurullah gerçekten oyle :)affedebılmek ıcın bunu ogrenebılmek ıcın ınsan sabrının sonunu gormelı
o sınırı o zorlamayı gormeden yapamıyor o duruma dusmelı
sızın hala mucadele ve bas edecek sabrınız oldugundan henuz tukenmemıssınızguluyorum kusura bakmayın ama sızı okadar ıyı anlıyorum ve yasadıklarıma sımdı okadar guluyorum kı ondan
sızde bır gun bırıne boyle yazıp guleceksınız aslında ıcınde bulundugumuz duruma kendımızı kendımız sokuyoruz bunun caresız bızız ıcımızde dıye :)
zamanınız var dıbıne kadar uzuntuyu yasayın kafaya takın once
sonra takmamayı ogrenıyorsunuz
takınca elınıze bırsey gecmedıgıne ıkna oluyorsunuz :)
Yok Estağfurullah gerçekten oyle :)
Surekli takintili sekilde dolasan sinirli bi insan oldum komik gerçekten. Bende sabrimin son sınırına geldim gibi hissediyorum içim yoruldu artik boyle cok garip bisey. Bunun bi adim otesi affetmek demekki az kaldi hissediyorum :)) zaten boyle deli gibi olmak istemiyorum ya yoruldum
Bir süre sonra öyle çok üzücü falan gelmiyor kuzum.Ah ya. Cok üzücü ama bizi buna mecbur birakiyorlar. Sevgim bitmesin duzelsin dedikce hicbisey degismedi.
Gunaydin
Dogumdan sonra herseye herkese ofkesi olusan var mi?
Yapilan haksizliklar gelmeyen yardimlar yenilen haklar.. Oyle bi ofkem varki herkese karsi aileme eşime. Depresyon belirtisi olabilir belki bilmiyorum bebegimle ilgili bir problemim yok ilk zamanlar kolikti cok zordu ve ben yalnizdim esim gece calisiyordu ozamanlar. Suan 1 bucuk yasinda oglum hersey duzene girdi esimde gunduz çalışıyor ama ben hala herkese karsi ofke duyuyorum. Cok sinirli bir insan oldum onerileriniz var
bende aynı durumdayım Doğumdan sonra hayat artık eskisi gibi olmuyor Esin’den destek istiyorsun bir yandan o çalışıyor diye sıkmak istemiyorsun aslında tüm herşey ilgi saygı Sevkat ailen de eğer çok arayıp sormuyorsa ondan dır diye umuyorum kendini oyalıcak seyler bulmaya çalışeşin ve çocuğunla iyi isen kalan durumları unut ve hayatına bak derim. önemli olan eski kırgınlıklar mı gelecek mutluluklar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?