- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
- Konu Sahibi malatya4444
Evet aslında ben de böyle yazacaktım da sildim. Burada dini görüşü farklı insanlar da var şimdi yüklenirler diye ama doğru bir söz.
Sürekli kur’an la gezilmesi gereken yerde anlayışsız bir eş… ne diyim Rabbim hayatımıza iyi insanlar soksun. Konu sahibi için de üzüldüm hepimiz yüklendik ama ne kadar zorla olursa olsun elini kolunu bağlamadı ya. Ne zorlası. Müsaade etmişsin bir bakıma.
İnsan yazmaya ne kadar çekiniyor öyle sindiriyorlar ki insanı. Baktığın da dini boyutta yasak olan herşeyin bilimsel olarak zararlı olduğuna dair kanıtlar zaten var.
İnsanın hayatını zorlaştırmak yerine kolaylaştırmak için verilmiş kurallar bunlar.
Rahim toparlanmamış enfeksiyon riski iltihap kapma olasılığı o kadar yüksek ki dikişler iyileşmemiş vs. Of ki ne of birde duygusal açıdan da kadın hazır hissetmesi için 5 -6 hafta gerekiyor.
Sezaryen olması bunu degiştirmiyor. Hastalık kapacaklar üstelik bebekleri de varken bakıma muhtacken olacak iş değil.
İnsan azcık uckuruna sahip çıkar da edeple zamanını bekler.
Din boyuttan daha çok sağlık kısmı ile ilgileniyorum çünkü belki de konu sahibi ve eşi ateist nerden bilebiliriz ki yada dinsel boyut umurlarında değil anlaşılan.

Ama bilmeyen insanlara da ışık olur gün gelir açar da bakarlarsa inançlı birileri vaaz gibi de olmadan tabi ki yasak olduğu için.
Kesinlikle sadece adam suçlu değil bunu bilir bunu söylerim.