- Konu Sahibi sokoprenses
-
Ben tam kaynana gazına gelmişken, kalma kız :)
Rahat edemeyeceksen kalma bence.
var canım elektrıklı ısıtıcıdan ama k.valıdeye ne dıcem onu bılmıyorum yanı aptal gıbı olabılır tm dedım nıye dedım onuda bılmıyorum bı anda cıktı agzımdan
"siz gelin kalın, ilk günlerimi evde geçireyim" desen bozulurmu acaba? hiç olmadı eşin bulsun bir bahane yerimseniben
canım söle desem olurmukı dogum yapıcam dıye eltım gelcek burda degıller onlarda k.valıde de kalcaklar kalabalık olcak anne ben eve geceyım rahat edemem desem olurmu? yakın oturuyoruz zaten olurmukıbilmiyorumkismile
Ben tam kaynana gazına gelmişken, kalma kız :)
Rahat edemeyeceksen kalma bence.
Canımm hiç kendini kasma kalmak zorunda değilsin o iyilik olsun diye söylemiş gidip kalmazsan içlenmezz merak etmeee... Kafana göre takıl sakın kendini üzme bu dönemde ve benden tavsiye bol sıvı tüket asla da gidip kalma benim kaynanam melektir ama bende başkasında rahat edemem hatta doüğrusu evli biri kendi baba evinde bile eskisi gibi rahat olamıyor gitmeye mecbur değilsinn kırmadan eşine ve kaynanana izah et rahatsızım anne böyle iyiyim de öptümmm sen çok değerlisin sakın üzme kendini boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrzemuszemus Bu arada Hayırlı doğumlar şekercim çantan hazır mı bakalım ciciler hazır mı bunları düşün tatlı yavrunu düşün ohhhhhhhh boşverrrrrr ayrıca laf aramız da ben de kaynanamın sıkı fıkı komşularına uyuz oluyorummmmmmm ama o beni hiiçç ezdirmez benim gelinime kimse karışamaz derrr rahatım yaniii sen de keyfine bak insanın evi gibisi yoktur.
e tabi, bence söyle. "şimdi kalabalık bebek de var, hem bebek de ilk günden yatağına alışsın düzenimizi kuralım de". hem kalabalıkta sen de rahat edemezsizn bence (kendimden biliyorum da :1rolleyes: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?