- Konu Sahibi sokoprenses
-
evinde kalsan yanında kim kalacak? gerçi ne olursa olsun insanın evi gibisi yok. madem evin soğuk oluyor sana bir tavsiye; küçük elektrikli ısıtıcılardan al 1 tane. bebeğin bulunacağı odada yak. elektrik faturasına çok yansımıyor. zaten şunun şurası 1-1,5 ay daha soğuk olur. rahat edemeyeceksen k.validende kalma canım, insan lohusayken daha bir alıngan oluyor :1hug:
arkadaslar ıyı aksamlar pazartesı doguma gırıcem kısmet olursa k.valıdem bızde bır kac gun kalırsınz degılmı evınızde sıcak olmuyo dedı (altımız bos ev sıcak olmuyo ne kadar yansada) bende olabılır dedım agzımdan cıktı bıkere annemlerde kal yavrum ne olcak onlarında torunu dedı bıde annem calısıyo yorgun oluyo falan bebegıme bakması yaa ben k.valıdemde bıseyler yemeye utanıyorum oda hıc demıyokı kızım rahat ol falan yanı bı kac kez kaldım ac kaldıgım gunlerı bılıyorum ole bı hareketı varkı sankı sakın bıse ısteme der gıbı normal de cok ıyıyız ama evıne gıdınce kadın cımrılesıyo bende bunu esıme soledım nası ıstıyosan ole yap zorlayamam dedı bıde bı komsuları var herseye karısıyo ole sıkı fıkı olmuslarrkı sınırımı bozuyolar stres sınırden sutum kesılır dıyede kokuyorum ne yapıcam sımdı kalsam bı turlu kalmasam bı turlu bana bı akıl verırmısınızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kayınvaliden nezaketen söylemiş.
Söylemese ''aa evimiz soğuk insan bir teklif eder'' diyebilirsin belki diye düşünmüş teklif etmiş.
Ama seni zorlayacağını sanmıyorum..
Kendine güveniyorsan, ilk günler sana bakacak birisi varsa, evinde kal.
''Anne ben düşündüm evde daha rahat edicem sağol '' dersin olur biter..
Bence sen büyütüyorsun, onun çok da ısrarcı olacağını sanmıyorum.
Eşin de nasıl istersen öyle olsun demiş.
Kafanda kurma bence.Nasıl istersen öyle yap, kibarca da söyledin mi tamamdır..
Zaten kayınvalidende hata ne diye sizin eviniz soğuk oluyor kızım bizde kalın demiş ki...
Git soğuk evine sezeryanlı halinle hem sen hastalan hem bebeğin...
Sezeryandan sonra biliyorrsun ki çok dikkat etmen gerekiyor sürekli ayaklarını sıcak tutman gerek...
Ama ne gerek var dimi, kaynanada kalmaktansa siz evde üşüyüm, kayınvalideyi de ayağınıza çağüğırın baksın size....
Hayır, yeni hamile annesi uzakta oturan ve maalesef kendisine bakacak kaynanası olmayan bir gelinim....
Kıymetini bilmeyenlere de kızıyorum....
Neden objektif yorum yapınca illa kaynanasınır sen deniliyor ki...
Ortada bir gerçek var....
Annen çalışıyor sana bakamayacak
Evini ısıtamıyorsun....
KAynanan iyi niyetle ısıtamıyorsunuz evi gelin 2-3 gün bende kalın demiş...
Yazık iyiniyetine..
Ne halin varsa gör desydi keşke nasıl olsa öyle de yaranamıyo böyle de....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?