eve her gün ebe gelmesi işini nasıl ayarladınız?
canım Allah sabır versın ve de kolaylık..
ben dogumdan 1 ay once kendı annemı cagırdım...esımın aılesı dogum olduktan 2 gun sonra geldıler.1 hafta kaldılar karıkoca..herkesın ılıskılerı farklı ama ben kendımı yakın hıssetmıyorum onlara karsı.cok resmıyım yanı onlara karsı...
benım fıkrım ayıp olur dıye bırsyelere susarsan onlar kendılerının bu hakka sahıp olduguna ınanırlar...
tecrube:)) o yuzden sınırlarını belırlemelısın...
bu konuyu da esınle konus eşin desın annesıne ben karımla yatmak ıstıyorum dıye...cunku dogumdan sonra coooooook hassaslasıyor ınsan tahammulunu baska seylere ayırıyorsunn basklarına tahammulun kalmıyor yanı...
ama sunu da soylemeden gecemem kızım dogduktan sonra esıme bır sure ayrı yatmayı ben onerdım cunku kızım hiiiiiiç uyumuyordu esım de uyumadan ıse gıdıyordu kıyamıyordum ona..
anneniz uygun bir dille sizde yer olmadığını ve kvdenınızn rahatı için bizde kalın dese olmazmı
Ahh ahh bende bastan öyle düsünmüstüm ama simdi bu isler degisti ne yazikki, onlar önceden dedi gelciez diye..simdi de kalkip kusura bakmayin ama annem gelicek diyemem..Demin telefon actilar yarindan sonra yani persembe günü geliceklermis ben ise pazar saniyordum..esime dedim biraz bozustuk..babasi dogumdan ertesi günü gidicek kv kalicak..bende hastaneden cikmicam iste 10 güne kadar kalma hakkim var 10 gün de kalicam agrim sizim var diycem..esime dedim o sisme yataklardan alalim ben annenle yatamam emziremem diye..oda annecisini kirmak istemiyor sütkuzusu..senin annen de gelsin kalsin diyor..allahim yarabbim!! evet ne yazikki evimde hic yer yatagi yok evim o kadar kücükki ne yazikki tasinamadik önce tasinmak istemistik ama sonra hamile kaldim ve ev bulamadik sonuna dogru da dogum da tasinma da zor olur diye biraktik esimin 2 odali 45 metrekare evinde kaliyoruz birkac dösek ve yastik tan haric birsey yok evimde oooooffff ooooofff iste denmiyor ben diyemiyorum ne yapimm..birde benimde kv ile hic aram yoktur dedim ya soguk ve resmiyiz hala sizli bizliyiz yani öyle bir sicak sohbetim olsa..allah icin karisma huyu da yoktur herkes kendi hayatini yasar..ama istemyiorum iste benmi kötüyüm..
Erkekler dusuncesiz biraz iste. Almanya nin evleri kucuk olur Turkiye gibi genis degil. Herkesin kalacagi yer kisitli. En iyisi anneniz gelsin adam gibi yardim etsin. KV den pek fazla yardim gelmeyecek gibi gorunuyor. Normal zamanda olsa boyle birsey demezdim ama hamilelik ve yeni dogum bunlari gerektiriyor. Once kendinizi dusunun sonra baskalarini .
Vallahi bence bunun düşüncesizlikle ilgisi yok.
Bu resmen eşini adam yerine koymamaktır bana göre.
Erkeklerin odun oldugunu soylemismiydim.
Bu tür konularda odun kelimesi bile hafif kalır desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?