- Konu Sahibi minikmeleklerim
bende öyle yapıcam ve yapıyorum zaten ama insanın kocasına bu kadar yakınken bu kadar uzak olması çok berbat bi duygu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyle yapıcam ve yapıyorum zaten ama insanın kocasına bu kadar yakınken bu kadar uzak olması çok berbat bi duygu
haklisin canim.insanin cok zoruna gider ister istemez(ama ben bu pekmez olayini yine burada okumustum ise yario die denedim ve dogru cikti.bir dene istersen bi umut yani
tamam canım teşekkür ederim tavsiiyen için pekmez sever bide onu içsin bakalım bi kaşık mı içileck
Belkide artik esine cekici gelmiyorsun? Biraz degisklik yapsan kendinde? Ne bilm sac/makyaj gibi veya yeni kiyafetler?
Normal dogum mu yaptınız,genelde normal dogumda genısleyen wajınadan dolayı eşler sogur derler ya??
ikinci bebeğimi doğurdum ve birincisindede eşim yaptığı gibi yine bana yaklaşmıyor ve güya benden beklıyor ama ben inanmıyorum çünkü isteyen insan bi şekilde belli eder değilmi kızlar valla çok dertlıyım çok canm sıkılıyor konuştum kar etmedi önce sütten kesilmen lazım falan dedi sonra yok canım o kadar beklenir mi dedi kafam çok karışık( bende çok istekli değilim bu aralar ama onun bu kanuda hiç harekete geçmemesi zaten yıpranmış olan sinirlerimi iyice yıpratıyor işin aslı ne olabilir sizce??
Haklısın arkadaşım insanın eşinin onunla ilgilenmemesi çok berbat bir duygudur sanırım
eşinizde ki , kadınlarda olur ya eşinin ilgisizliğinden artık cinsellikten soğur ya aynı o durum tabi bu durumun erkekte olması daha zor
bu durum ilk gecenizde bile yaşandığına göre eşinizin sizi arzulamamasından öte başka bir sebebi vardır doktora gitmesinde fayda olabilir
sonuçta evli ve size karşı sorumlulukları var
4. doğumum var 8 gün sonra canım..
Alakası yok inan..
Bence sorun eşinde...
Bu işin sütten kesmekle zerre alakası yok..
Geç karşısına "adam gibi konuşacağız" de canım..
Aslında yazdığınız mesajlarda sorunuzun cevabı var ; eşiniz zaten inceden inceye dokundurmuş size, siz sormuşsunuz o söylemiş.
Sinirlerinizin bozuk olduğunu böyle olunca yaklaşmak istemediğini söylemiş. Yani az sakinleşmenizi bekliyor belkide huzura ihtiyacı var.
''Sen ne kadar geliyorsan, bende o kadar geliyorum '' demiş; bundaki kasti onu çağırmanız değil birliktelik için,onu heveslendirmeniz..
İki çocuğunuz var; çocuk dönemleri çok sıkıntılı geçer, bayanlar bu dönem içerisinde iyice yıpranıyorlar, hem fiziksel hem psikolojik olarak; dolayısıyla belkide objektif davranamıyorsunuz eşinize karşı..
Yani belkide eşinizin isteklerine tam cevap veremiyorsunuz.
evet konuştuk canım dün gece ve biras birşeylerde oldu ama göğüslerime ve vajinal bölgeme dokunamıyo bile korkusundan kaldıkı o iş artık ben umutlanmam bile bundan sonra
evet bende dün gece aynen böyle söyledim konuştuk uzun uzun ama bi çok şey saydı bana bu aralar isleri biraz düşük ve borçlarmız var ben çalışmıyorum daha doğrusu çalışamıorum çünkü çocuk oldu hemen ev geçindirmek ağır geldi galiba biraz ben böyle şeyleri hiç düşünemiyorum diyor düşünsemde iştahım yok diyor biraz çocuk olmasınında etkisi oluyor diyor. sen nasıl erkeksin nasıl sabredebiliyorsun dediiğimde ben hep böyleydim beni bilmiıon mu diyo ve daha önce bekarken hiç ilişkiye girmemiş belki öyle birşey yaşasaydım daha iştahlı bi adam olurdum bu konuda falan dedi bilmiyorum kafam çok karıştı valla![]()
Birincisi ASLA BİR DAHA böyle bir konu için sen nasıl erkeksin demeyin..
Bakın eşiniz daha önce tecrübem yoktu, ben hep böyleydim demiş..
Üstelemeyin; kafanızı karıştırmak istemiyorum ama eşiniz bu üstelemelerinizle farklı arayışlara yönelebilir.
Zaten eşiniz ilk evlendiğinizden beridir böyleymiş..
Bu isteksiz olduğunu göstermezki, herkesin hormonu farklı çalışır.
Önemli olan sık birliktelik yaşamak değildir, yaşanılan birlikteliğin sevgi dolu olması ve sonucun iki tarafıda mutlu etmesidir.
Bu konuyu bir süre rafa kaldırın.. Artık eşinize konusunu bile açmayın.
Bu tür yorumlar yapmayı sevmiyorum ama ; bu süre zarfında kendinize her zamankinden daha fazla bakmaya çalışın.
Biliyorum iki çocukla zor ama elinizden geleni yapmaya çalışın..
Eşinize SES TONUNUZ dahil olmak üzere yumuşak davranın, içten bakışlar ve dokunuşlarınız olsun.
Genellikle onun sıkıntıları, yaşadıkları üzerinde konuşmaya çalışın, rahatlatmaya çalışın..
Yine bu sürede eşinize küçük küçük zarflar atın ama tam anlamıyla belli etmeyin bu isteğinizi.
İstekle isteksizlik arasında görsün sizi, ama dikkatini çekin..
Elbetteki bu dediklerimi yapmışsınızdır yapıyorsunuzdur; ama bunları aynı diyette yapılan gibi aralıksız süre içinde yapın.
Bir zaman belirleyin ve bu zaman içerisinde yapın bunu.
İnşaallah bu sıkıntılarınız bitecektir..
Yeterki kafanızda büyütmeyin, eşinizle konuşmuşsunuz zaten, bu yüzden artık sebepler aramayın içinizde.