- Konu Sahibi minikmeleklerim
çocukları odadan ayırma bahanesiyle yataklarıda ayırsam mı kızlar eşimle sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benm adamda hala tık yok ve ben artık iice saldım kendimi adamı öpmek bile istemiyorum ne olacak bizim bu halımız oğlum nerdeyse 3 aylık olacak ama bu adam hep yorgun hep bitkin en son 1.5 aydan beri bende açmıorum bu konuyu ve geçen gün banyoda onu kendini tatmın ederken duydum ve çok tiksindim ondan artık vedalaşırken işe giderken bile öpünce tiksiniyorum ne olacak böyle böyle nereye kadar gidecek kafam çoook karışık ağlamak gelıo sürekli içimden
çocukları odadan ayırma bahanesiyle yataklarıda ayırsam mı kızlar eşimle sizce
peki sordunmu ona neden böyle diye ? cnm bnm böyle sessizlikle biyere varılmaz oturun konuşun sende düşüncelerini söyle hallounur inşallah.aslında erkekler gururludur deriz ama tam tersi bizdeki gurur daha fazla.eskisi gibi olalım de.sevdiği şeyleri yap.umursama hiçbirşeyi.bak oğlun için.
canım konunun başından da bi oku bizimki bayaa karışık bi iş ben artık istemeye de çekiniyorum çünkü biliyorum olmayacak ve bu benm ikinci oğlum daha 23 yaşındayım kocam da 4 yaş buyuk yani genciz daha anlayamıorum ben bu adamı artık çok kötüyüm kızlar inanın insanın canı çok sıkılıo
sakın bunu yapma erkeği başka yerlere yönlendirmek olur.kızlar erkekleride anlamak lazım sen şimdi yatağını ayırsan o düşünmezmi bak benimle yatmak bile istemiyor diye.
senin yerinde olsam seksi seksi giyinir yatarım hiç o yokmuş gibi.vücudumum kremler parfümü sıkar yatağa girerim
ayrıca o yatağını ayırmasını istese ne düşünürsün ?
canım inan hepsini yaptım neler neler denedim en son bi şekilde bi buçuk ay önce oluo gibi oldu ama ne göğüslerime ne alt bölgeme nede karnıma elleyemıo ben elini getirdikçe çekıo ve ilişki asla istemıo daha çok yeni dio ama aradan ne kadar zan-man geçti ben böyle bırakırsam böylede gidecek biliyorum ve bende artık intikam almak istiyorum resmen. o isteyeceği günü beklıorum ama o gün gelecek mı onu bilmıorum işte![]()
ayrıca çok güzel kendini tatmın etmeyıde bilio benm için o sesleri duymak ne kadar acıydı bi düşünün
hatayı baştan yapmış gibisin:26:
çok sevmek,dokunmak sevmek,evlilik sonrası
bu tür şeylerin yaşanmasına sebep oluyor maalesef
nişanlıyken falan konuşur muydunuz hiç? yani cinsellik
yaşanmasa da evlilikten sonra mı sizin için ortaya çıktı?
ya tabiki haklısın.kesinlikle haklısın ama üzlme inan değmez.kendi kendine uğraşlar bul mutlu ol ona bağlısın ama bağımlı değil.eşim beni tehdit eder cnm istemediği zaman bak gider kendim yaparım ha der
her erkek yapmıştır bunu yani sen duymuşsun o ayrı hayatım.
yok canım bizim filörtümüz oldu 6 sene faklan o zamn da bayaa iiydi yani işte ilişkimiz olmazdı ama bişeler olrdu üstü kapalı evet evlilikten sonra oldu ne olduysa
ama 6 sene öncesi yaşına göre düşünürsek 17 li yaşlar vs.. değil mi??
yani cinsellik o zamanlar tabi ki tam olarak bilinmeyen bişiy..
ve benim anladığım senden soğuma durumu söz konusu:26:
sakın olaki yatak matak ayırmaaksine daha fazla bakımlı ol..
kendinden emin ol,her zaman gülümse vs..o seni hep hamile olarak
düşündü sanırımO' na artık o günlerin geride kaldığını göstermen gerek..
birde sanırım önceden kalma alışkanlığı kendince tatmin yolu..bununda etkisi var..
senin yerine kendimi koydum vee hem çok üzüldüm hemde sinirlendim
diyelimki normal dogumdan vs dolayı uzaklaşıyo
ya milletin kocası normal dogumda yanında duruyo
yok gögüslere dokunamıyo felan o gögüsler 24 saat süt dolu patmalak üzere degiller ki
kocana çok ciddi sinir oldum
ben eger normal dogum yaptıysan ondan dolayı olmustur diye düşünüyorum bu sıkıntıların
nişanlıyım işanlım şimdiden pazarlık yapıyo benimle dogum kesinliklle sezeryan olsun ilerde diye![]()
canım kesinlikle haklısın bende aynen bu söylediklerinin hepsini düşündüm ama gerçekten isteyen bi adam için bunlar bahane olur mu sence
evet canım biliorum normal doğumun da etkisi var ama ilk bebeğimizde gördü işte yoktu birşey hatta daha iyiydi eskisinden sıkı olmuştu ama şimdi nasıl bilmıorum yani bence aynı ama ilişkiye girmediğimiz için ne durumda bilemem ama o sanki biliyor gibi uzak rahat ve pervasız bu konuda en çokda bu koyuyo zaten
geçenlerde bir yazı okudum,kadın çok ünlü bir işletmeci çok hoş bir hatun ve 5 kızı var
kocamla her seferinde isteyerek yaptık ,o da seviyor diyor ve normal doğum....her erkeği aynı kefeye
koymak mümkün değil..bunu bir sevgi ölçütü görmek ne kadar doğru bilemiyorum...
ama senin şuan için yapman gerekenler kendine dikkat etmen,bakımlı olman vs..tabiki bazı
şeyler için bunlar bahane değil..ama erkeklerin pek çoğunun görsellikle baştan çıktığını
düşünürsek pek de azımsanacak bir durum değil...gerçi sizin probleminiz daha henüz ilk gece de
patlak vermiş..![]()