minikmeleklerim; yani biraz abes olucak ama eşinle nasıl konuşuyorsun, nasıl tepki gösteriyorsun mesela.
Yani bana tuhaf geliyor, bir kadın eşine bu durumdan dert yandığında, eşi nasıl olurda karşılıksız bırakır.
Nedeni belli daha önce de yazmıştım, eşiniz kendi kendine ihtiyacını giderdiği için size ihtiyaç duymuyor.
Yalnız böyle bir bencillik olabilir mi eşler arasında, sizi nasıl olurda düşünmez.
Eşinize açık açık kendi işini kendin görme, bu kadar bencil olma, bir kadın ve bir eş olarak benim de
bir kocaya ihtiyacım var ,dediniz mi? Bir kadının eşinden bunu talep etmesi ve açık açık konuşması da inciticidir
mutlaka ama nereye kadar, cinsellik her iki taraf içinde bir evlilikte çok önemli. Olmazsa olmazlardan hatta,
birbirimizi seviyoruz olsun cinsellik olmasa da olur denilebilecek birşey değil bu.
Bana biraz olağan durumdan memnunmuş gibi görünüyorsunuz gibi me geldi, en azından eşiniz öyle anlıyor sanırım,
ciddi tepkiler vermediğiniz için. Eşinizin söylediği bahaneler çok saçma, ortada bir sıkıntı var çözülmesi gereken,
ve malesef burada size çok iş düşüyor, yoksa eşiniz hayatından memnun ama bence böyle de yaşanmaz.
O yüzden bu konuyla ilgili çok ciddi bir konuşma yapmanız lazım, sıkıntısı ne ve biran önce sıkıntısına bir çare bulmak adına.
Zor gerçekten.