doğumdan sonra kocası kendinden soğuyan var mı??

canım karı koca için çok büyük bir sıkıntı
senin için daha zor sanki bebek dünyaya getirmişsin ilişkinize zarar vermişssin gibi hissettiriyo adam sana

aynen canım ama bu aynı adam bunun dışlındakı her sorumluluğunu yerine getiren ve çocuklarınıda çok seven bir adam aynı zamanda ve çok kontrolludur bide her konuda

peki esiniz hamileykende ayni sekilde isteksiz miydi size karsi? dogumla ilgili oldugunu pek sanmiyorum bence bu durum daha uzarsa esinize bir uzmandan yardim almasini onerebilirsiniz

bende seninkine sinirlendim.kız şimdiden söz konusu olmamalı erkek bunun için seviyorsa hiç sevmesin benim eşimde asla sezeryan istemiyor sağlığım için ama.ki normal doğumda cok genişlemiyorki herkesin abarttığı kadar.
hadi normal doğumdan diyelim bu da yanlış adam eşini sevmeli dokunmalı ona cocuk vermişsin ya cocuk ! canına can katmışsın.

peki esiniz hamileykende ayni sekilde isteksiz miydi size karsi? dogumla ilgili oldugunu pek sanmiyorum bence bu durum daha uzarsa esinize bir uzmandan yardim almasini onerebilirsiniz

ilk zamanlar bayaa iyiydi ama son aylar ağrım oldu ve kestım ben istemedim geriside gelmedi zaten ama son zamanlar oda istememeye başlamıştı zaten söylemıodu ama ben farkediodum

kesinlikle katiliyorum benim esimde bir aksilik cikmazsa normal dogurmami istiyor ve dogumumada girecek Allah nasip ederse, hamileligimden beride cinsel hayatimiz benden dolayi ne kadar kisitlida olsa esimin isteginde tek bir azalma soz konusu degil, pek normal gibi gelmiyor bana esiniz.

Bazı erkekler dogumdan sonra esını kutsal gorurmus ondan yanasmak ıstemezmıs bı sure sızın esınızde bole bır surecten gecıyor olmasın?

Sizin sıkıntınzın cevabı burada işte.
Adam kendi işini kendi görüyor, size niye ihtiyacı olsun ki, eşiniz alışmış artık kendi kendine heralde,
sizi düşündüğü filan yok. Size konuşmanızda ben işimi kendim görüyorum dediğinde, bence tepki göstermeliydiniz.
Eşinizin anladığım kadarıyla cinsel isteğiyle ilgili bir sıkıntısı yok, sizle alakalı bir sıkıntısı var.
Adam cinsel ihtiyacını kendi kendine karşılıyor zaten, size de gerek duymuyor bu sayede.
Bu duruma müdahele edin bence, yoksa eşinizin öne sürdüğü herşey bahaneden başka birşey değil.

ya korkumdan hamile kalamayacam galiba.niye böyle oluyorki,ya doğuran kadın,hamile kalan kadın,9ay sıkıntı sitress çekenn kadın.erkeklere ne oluyor anlamıyorum.

vallahi haklısın o şimdiden kendini parçalasın doktor ve ben karra veririzz duruma

Valla kendinize bakın farklılaşın falan demicem çünkü okudum baştan sona eşinizde bunlar çokta işe yaramıyor gibi.Ortada bir sorun olduğu belli ama bence siz haddinden fazla takıyorsunuz bu konuyu kafanıza.

Ne yapın edin eşinizi bir uzmandan yardım almak için ikna edin.Benim anladığım kadarıyla eşiniz evlilikten önce birleşme yaşamadığı ve bugüne kadar hep kendini tatmin etmeye alıştığı için evliliğinide eski alışkanlıklarla sürdürmeye devam ediyor..

valla kızlar hepiniz haklısınız ama ben ne yapıcam hala birşey anlayabilmiş değilim ya valla dün süslendim püslendim saçlarımı falan düzleştirdim harika bi parfüm falan makyaj her zaman yaparım zaten hiç yüzüne bile bakmadım çocukları uyuttum yanına bile gitmedim başka kanepede oturup tv seyrettim sonra yatmaya gittik ben gene aynı normal normal konuştum ama ne sarıldım ne birşey yaptım onun yaptığı neydi biliyormusunuz sadece belime sarılıp uyudu ve bende aynen bilmem sonumuz ne olacak

sütten kesilene kadar mı hiç böyle bişey duymadım.. 4ay aynı evin içinde arkadaş gibi yaşamanız gerçekten hoş değil.. eşinin belki paylaşamadığı bişiler var doktora gitmeyi erkeklik meselesi yapıyor olabilir mi? yani eşinin kendi kendine tatmin etmesi hiç hoş değil tepki göstermelisin sen ergenmisin! madem niye evlendin bana ihtiyacın yoksa falan deseydin.. ben şuna hiç inanmıyorum hamile diye yada doğum yaptı diye erkeğin isteksizliği sıradan bir durum olamaz bence istekli adam karısını arzulayan her erkek karısının hiç bir halini mazaret bahane olarak kabul etmez

Son düzenleme:
valla canım ben artık o kadar usandım kiş bu meseleden artık uğraşamıorumda yani o kadar artık sadece dua edicem ve bakımlı olmaya çalışıcam o kadar ve o teklıf edersede reddetmeyi düşünüyorum kararlıyım bu konuda

ahh canım sende kendimi gördüm ya ben çok güzel bir hatunum bu adamlar daha ne ister bilemem bende çaresizim belkide bende fazla ilgilenmiyorum yatak konusunda

evet öyle yap hep reddet hep isteyecek zaten erkekler zoru daha çok seviyorlar bende öyleyim dpğumdan sonra yanaşmadı şimdi yanaşıyor ben yüz vermiyorum çılgına dönüyor ohhh olsunnn

kızlar böyle körler sağarlar birbirini ağırlar durumu var sizde
konuşmayı deneseniz??şurda sarfettğiniz eforu kocişlerinize
sarfetseydiniz adamların performansında gözle görülür
değişmeler yaşanırdı bir kere konuşmadı benimle diye çoğunuz
üzerinde bile durmuyorsunuz artık,sanılıyor ki hareketlerimden anlar...
ama değişen bir durum olmuyor sanırım...

bence piskolojik sorunları var eşinizin .yani sizle birlikte olmak yerine ergenlik çağındaki erkekler gibi davranması bunu gösteriyor .

evet öyle yap hep reddet hep isteyecek zaten erkekler zoru daha çok seviyorlar bende öyleyim dpğumdan sonra yanaşmadı şimdi yanaşıyor ben yüz vermiyorum çılgına dönüyor ohhh olsunnn

kızlar allahıma bin şükür bugün sabah bayaa bi gelişme oldu benmki genelde sabah isterdi bugün sabahta kalktı saat çalınca hemen baktı bende bebeğe kalkmıştım ben geri yattım tabi hiç sarılmadım etmedim bu hemen geldi yanıma sarıldı belime biraz denedi sanırım beni bende o sarılınca şöyle elinetuttum sonra biraz başladı sırnaşmaya allahım nasıl reddedecem ne desem die düşünürken birden oğlum ağladı neyse o uyudu gene sırnaştı biraz tabi bende tık yok bu yine oğlan ağladı uyudu bende çok pardon döndüm g.tümü yattım valla içim buz gibi oldu ama bu daha başlangıç gelişmeleri paylaşırım bu arkadaşım sana da katılıorum böyle olmak lazım bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…