- 12 Ağustos 2014
- 142
- 33
- 38
- 32
- Konu Sahibi Dusunceli Bayan
-
Ca im ben oglum iki aylikken den beri emziren annelerw ozel olan bir digim kontrol hapi kullaniyorumMerhaba arkadaslar. Sezaryen doğum yaptim.16 haziranda .daha henüz korunma için bi birsey yapmadım. doktora gitmeyi düşünüyorum hayırlısıyla.benim dogumum herseyim normaldi ve alttan muayeneyi sadece bi kere yaptim ikinciyi yaptirmadim kaçtım korktum ve acisina dayanamadim yalvardim sezaryen yapin diye.bildiginiz gibi keyfi yapmıyorlar o an dar oldugunu konustular ebe ve doktor sezaryen olmam gerekiyormuş zaten..nyse bunlari yazmamin sebebi eminim spiral diyenler olucak canım gerçekten çok acıdı muayeneyi yaptirmayan sondayı bile zor taktiran biriyim o yüzden spiral taktiramam.
tek ricam hapa karar verdim.hap kullananlar kime nereye danışıyoruz neye göre veriyorlar(sanırım çeşidi varmış hapların)ne zaman başladınız yan etkisi varmi baştan sona hapla ilgili detay verirmisiniz nolur.psikolojim bile bozulmuş suana kadar hamile kalmismiyimdr diye.simdiden teşekkürler
Cnm ben iki ayliklen basladimKızlar doktora gittim.hapa karar verdiğimi söyledim. Altıncı aya kadar onermediklerini, eşimin korunması gerektiğini altıncı aydan itibaren hap kullanldgni söyledi. Ve hap ismi yazdı. Bakalım hayırlısı ama eşimde korunmalı hem daha garantili hemde bana da iyi değil oda korunsun
İsmini aldım canım teşekkür ederim ilgilenicm o haplada.Cnm ben iki ayliklen basladim
Hem dr um hem ebem onerdi emziren annelericin
ay canim aynen benim sikintilarimi yazmissin.bende bu ana kadar hamile kalmismiyimdir diye icim icimi yiyorMerhaba arkadaslar. Sezaryen doğum yaptim.16 haziranda .daha henüz korunma için bi birsey yapmadım. doktora gitmeyi düşünüyorum hayırlısıyla.benim dogumum herseyim normaldi ve alttan muayeneyi sadece bi kere yaptim ikinciyi yaptirmadim kaçtım korktum ve acisina dayanamadim yalvardim sezaryen yapin diye.bildiginiz gibi keyfi yapmıyorlar o an dar oldugunu konustular ebe ve doktor sezaryen olmam gerekiyormuş zaten..nyse bunlari yazmamin sebebi eminim spiral diyenler olucak canım gerçekten çok acıdı muayeneyi yaptirmayan sondayı bile zor taktiran biriyim o yüzden spiral taktiramam.
tek ricam hapa karar verdim.hap kullananlar kime nereye danışıyoruz neye göre veriyorlar(sanırım çeşidi varmış hapların)ne zaman başladınız yan etkisi varmi baştan sona hapla ilgili detay verirmisiniz nolur.psikolojim bile bozulmuş suana kadar hamile kalmismiyimdr diye.simdiden teşekkürler
Valla Rabbim en iyisini bilir ama doktor içimi rahatlattı gittiğimde üçüncü aya kadar bisey olmaz hiç korkma dedi. Çok şükür ki zaten degilmismay canim aynen benim sikintilarimi yazmissin.bende bu ana kadar hamile kalmismiyimdir diye icim icimi yiyor
gercektenmi?canim benim icimi rahatlatdin.insAllah bende degilimdir.test yapicam korksamda(Korkutma kendini yani canım
Kaç aydır bişey kullanmiyosun canimgercektenmi?canim benim icimi rahatlatdin.insAllah bende degilimdir.test yapicam korksamda(
gercektenmi?canim benim icimi rahatlatdin.insAllah bende degilimdir.test yapicam korksamda(Korkutma kendini yani canım
3 kere birlikte olduk korunmadan.sonrasinda prezervatifle korunuyoruz.Kaç aydır bişey kullanmiyosun canim
Hmm yoktur inşAllah cnm bişey ya.hasta olmadin mi daha .korkutma kndini çok baktın uzun zaman geçti test filn yptr için rahatlasn ama mutlaka korun dikkat et cnm3 kere birlikte olduk korunmadan.sonrasinda prezervatifle korunuyoruz.
hayir olmadim daha(((test yapmaya da korkuyorum.sok olurum iki cizgi gorursemHmm yoktur inşAllah cnm bişey ya.hasta olmadin mi daha .korkutma kndini çok baktın uzun zaman geçti test filn yptr için rahatlasn ama mutlaka korun dikkat et cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?