- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Evet hareketsizdim çünkü düşük riski vardı sürekli yatmam gerekiyordu.
Kimse bahane etmiyor.
Umrumda da değil.
Nerdeeee diyetlerim hep yarım kalıyo valla kendimi iğrenç hissediyorumBoğazı tutsak şekeri kessek ekmeği az yesek bol yeşillik ve su tüketsek gider de işte istikrar yoğğğğ :))
11ay geçti ben hala zayıflayamadımdoğum sonrası zayıflama
Tütümüz olmaz ozamanda amaaaaa:)Boğazı tutsak şekeri kessek ekmeği az yesek bol yeşillik ve su tüketsek gider de işte istikrar yoğğğğ :))
Ben şu an 63 um buraya geldıgımde 68 dim 12 ocak ta geldımBende 11 ocakta dogum yaptım suan 64 k iloyum bebeğini emziriyorum. Hem beraber kilo verelim. Benimde hedefim 57 bende yavaş veriyorum sanki
Peki nasıl verebildi kilolarini baya vermissin benim 2. Doğumun inşallah veririmBen şu an 63 um buraya geldıgımde 68 dim 12 ocak ta geldım
Emzırıyorum bide dört litre su içmeye çalışıyom bıde geç yetmemek lazım ama cok dıkkat edemedım işte amzırdıgım için hatta 62.7 isim dün tartıldım 63.4 oldum dıkkat edecem genePeki nasıl verebildi kilolarini baya vermissin benim 2. Doğumun inşallah veririm
Bende kalori sayarak zayiflamasi düşünüyorum emzirmek beni çok aciktiriyor. Bende telefonuma program indirdim her yedigimi yazıyorum günlük 1200 kalori alıyorum ara ogunlere de dikkat etmeye başladım. Saat 6 dan sonra bisey yemiyorum. Bugün ilk gün gayet iyi bakalım kac kilo vericem.Emzırıyorum bide dört litre su içmeye çalışıyom bıde geç yetmemek lazım ama cok dıkkat edemedım işte amzırdıgım için hatta 62.7 isim dün tartıldım 63.4 oldum dıkkat edecem gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?