Doğumdan sonra Nasıl zayıfladınız

Neden kı Derya kim :) bide dertleşmek isterdim bazı konularda hepsı bu yazan yazar yazmayanda sagolsun . Yasak mı var acaba ve ilk kez yazıyorum hesap açtım burda

Neden kı Derya kim :) bide dertleşmek isterdim bazı konularda hepsı bu yazan yazar yazmayanda sagolsun . Yasak mı var acaba ve ilk kez yazıyorum hesap açtım burda
yok yasak değilde ne bilim onu hatırlattın bana oda kendisiyle barışık değildir çünkü

Kimse kusura bakmasın ama bana bu doğum kiloları bahane geliyo.

15 kilo alsanız enaz 7 -8 kilo doğumda zaten gidiyo.

Kalan kiloda hiçbişey yapmasanız emzirseniz gider.

Ha emziremiyosunuz zaten bebek yorucu fiziksel hareket çok oluyo olmasada boğaz tutuldu mu gider.

Benım beş kilo gitti doğumda sonra uç kılo aldım gene 68 dim eve heldıgımde dıkkat ettım bıraz 63 oldum şu an ama altı kılo daha fazlam var işte emıyor bebegım

Valla ben evlenmıcelçktım eşimin dusuncelerı hoşuma gıttı hayata bakışı koca bulunmadığı ıcın üzülmek saçma bana göre ama tabı herkes ıcın aynı degıl kaç yaşındakı derya

Maalesef her kadin emzirirken kilo veremiyor ama

Hayır ben şerbet falan içmedım ama yedım gıtmedı kıollar beş ay olacak altı kılo fazlam var ve dıkkat etmek gerekmiyor kendısı gitmıyor dün arkadaşlarım geldı sez olan vardı valla eskısı gibi olmuş normal d yapan vardı oda öyle ben en şişmanıydım aralarında :) ama güdecek inş yavaş yavaş napayım artık

Benceee de herkes veremıyor emzırılen ben dıkkat ederek beş kilo verebıldım ama sanki daha az verdım gibi vücuduma bakınca neden öyle acaba doğumdan sonra öyle mı oluyor

Ben de gitmeyecek saniyordum ama gitti. Dogumda on kilo gitti sonraki üc ay icinde de diger on kilo gitmisti. Plates yapmistim ve de dikkatli beslenmistim. Emzirdim bir de tabii.
Ama simdi can sikintisindan cok saldim dört kilo aldim. Ama havalar soguk eve kapandim, yapacak birsey yok. Ama istedigimde kilolari verebilecegimi biliyorum. Sizde bunu cok düsünmeyin, düzeninizi ayarlayip sadik kalirsaniz gider aslinda saglik problemi olmadigi sürece.

Haha hayir öyle degil işte demek istiyorumki her kadinin yapisi ayni degil her kadina emzirmek kilo vermekde yardimci olmuyor normal yese bile
ama cogu kadin emzirirken kilo veriyor biliyorum hepsi degil ama

Tabiki herkes bir değil ama kilo vermek zor bişey değil.
Emzirirken veremezse yürüyüş yapar, dışarı çıkamıyosa evde yürür.
2,3 kere merdiven iner çıkar yediklerinede dikkat ederse kilomilo kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…