Offf o kadar kötüyüm ki uyuyamıyorum düşünmekten eşime sürekli söylüyorum çok tartışıyoruz artık ama maalesef beyefendi olmaz diyoEsin öyleyse sen açık açık belli et istemediğini çünkü o dönem çok hassas bi donem kimsenin seni uzmesine izin verme...
Offf o kadar kötüyüm ki uyuyamıyorum düşünmekten eşime sürekli söylüyorum çok tartışıyoruz artık ama maalesef beyefendi olmaz diyo
Çok zor tedavi gören eltimi gösteriyo bak bu yengem yüzünden oldu diyo bunun da farkında ama anlamak istemiyo her haldeBence eşinin de çok fazla üzerine gitme erkek sonuçta zımbirı tutarsa dinmiyor..güzellikle anlat yola gelir belki..
Maalesef benim çevremde öyle anlayışlı değiller sadece yemeğe içmeye önem veriyorlar o durumda sürekli onlara hizmet edeceğim yine beğenmeyecekler düşün düşün hiç bir çıkış yol bulamadımValla lohusa döneminin önemini anlamayan bir eş kv kp ve diğerleri olduğu için
sütüm bile kesildi
evliliğim yıkıldı
şimdiki aklım olsa hiç tutmazdım kendimi
aman saygı aman bilmem ne dedim durdum
buna rağmen yine saygısız oldum...
Maalesef benim çevremde öyle anlayışlı değiller sadece yemeğe içmeye önem veriyorlar o durumda sürekli onlara hizmet edeceğim yine beğenmeyecekler düşün düşün hiç bir çıkış yol bulamadım
Ne sinir bozucu bir durum yaaa.İşte bunlar hep cehalettennnSizin yerinizde olsam şunu düşünürüm,
bebeğim ve ben mi yoksa onlar mı?
Sizin ikinizin sağlığı huzuru daha önemli
O yüzden ne hizmet ederdim ne uykumdan geri kalırdım
ama ben emzirirken bile gelip hadi bitmedi mi bebeği görecekler
bebek uyurken uyandırıp nasılsa yine uyur bebek o diye alıp içeri götüren
insanlar! vardı karşımda...
şimdi yapsınlar yapabiliyorlarsa...
ben onlar yüzünden dünyanın en güzel duygusu olan emzirmeden mahrum kaldım
var mı ötesi..
ister memnun kalsınlar ister kalmasınlar
kimse kusura bakmasın
hizmet bekleyen de gelmesin...
Çok zor tedavi gören eltimi gösteriyo bak bu yengem yüzünden oldu diyo bunun da farkında ama anlamak istemiyo her halde
Ne sinir bozucu bir durum yaaa.İşte bunlar hep cehalettennn(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?