Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu normal bir durum değil dimi benim ilk gebeliğimdi cok bilgisizim. Çoğu insan bunu yaşamıyor nadir olan bir durum dimiAlırsınız
Kaç haftalıktınız sorması ayıp aynı şey benimde başıma geldi kanamam durmuyodu bende salak gibi aynı doktora gidip duruyodum 3 ay sonra aklım başıma geldi başka doktora gittim plesentanın parçası kalmış oysa sonra doktor bana ölebilirdin bu seni zehirleyebilirdi dedi cimere şikayet et dedi onlarda kendilerini haklı çıkardılar tabiki bende üzüntümden pek üstüne düşemedim ama sen yap ben yapmadığıma pişmanımMerhaba, yeni erken doğum yaptım bebeği kaybettim. Normal doğum sonrası içimde plesenta parçaları kalmış bana kürtaj olman gerek dediler. Bu doktor hatası için dava açsam sonuç alabilir miyim. Bir de özel profesör bir sürü para aldılar.
21 haftalıkken erken doğum oldu. Sizin parça sonradan kendisi düştü mü yoksa kürtaj mı oldunuzKaç haftalıktınız sorması ayıp aynı şey benimde başıma geldi kanamam durmuyodu bende salak gibi aynı doktora gidip duruyodum 3 ay sonra aklım başıma geldi başka doktora gittim plesentanın parçası kalmış oysa sonra doktor bana ölebilirdin bu seni zehirleyebilirdi dedi cimere şikayet et dedi onlarda kendilerini haklı çıkardılar tabiki bende üzüntümden pek üstüne düşemedim ama sen yap ben yapmadığıma pişmanım
Bende 21 hafta 2 günlükken suyum geldi düşmedi kürtaj oldum malesef21 haftalıkken erken doğum oldu. Sizin parça sonradan kendisi düştü mü yoksa kürtaj mı oldunuz
Erken doğum sebebiniz belli mi nasıl olduBende 21 hafta 2 günlükken suyum geldi düşmedi kürtaj oldum malesef
Hayır sebebi belirlenemedi ayrıntılı ultrason falan da yaptımıştım bişey çıkmamıştı en son belirlenemeyen rahim azğı yetmezliği denildi o da şu an hamileyim yok anlamadımErken doğum sebebiniz belli mi nasıl oldu
Kaç haftalık hamilesinizHayır sebebi belirlenemedi ayrıntılı ultrason falan da yaptımıştım bişey çıkmamıştı en son belirlenemeyen rahim azğı yetmezliği denildi o da şu an hamileyim yok anlamadım
29 haftalıkKaç haftalık hamilesiniz
Sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim bana da dua eder misiniz29 haftalık
Ederi tabiki inşAllah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat acısı vermesin çok zor 21 haftaya kadar kurduğun hayaller hissettiğin hareketler bi anda kaybolup gidiyo elinden hiç bişey yapamıyon rabbim sabır versin inşAllahSağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim bana da dua eder misiniz
Ederi tabiki inşAllah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat acısı vermesin çok zor 21 haftaya kadar kurduğun hayaller hissettiğin hareketler bi anda kaybolup gidiyo elinden hiç bişey yapamıyon rabbim sabır versin inşAllah
Öyle çok zor.Amin İnşAllahEderi tabiki inşAllah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat acısı vermesin çok zor 21 haftaya kadar kurduğun hayaller hissettiğin hareketler bi anda kaybolup gidiyo elinden hiç bişey yapamıyon rabbim sabır versin inşAllah
Merhaba , bende 20+5 de erken Doğumla ikiz bebeklerimi kaybettim. Normal doğum yapmıştım. Doğumdan sonraki ilk doktor kontrolümde rahim tertemiz hiç bir sorun yok dediler. Ancak benim 45 gün kanamam durmayınca farklı bir doktora gittim ve içerde plesenta parçası kalmış. Bu parçada rahim duvarına iyice gömülmüş ve canlı olarak kalmış. Bir kere kürtaj oldum kürtaj sırasında çok kanamam olduğu için ve parça çok gömülü olduğu için işlemi durdurdular. Şimdi 4 te 3 ünü aldık bir adet bekleyelim belki kalanını rahim kendisi atar atmazsa da tekrar kürtaj yaparız dedi doktor. Sana iki sorum var.Merhaba, yeni erken doğum yaptım bebeği kaybettim. Normal doğum sonrası içimde plesenta parçaları kalmış bana kürtaj olman gerek dediler. Bu doktor hatası için dava açsam sonuç alabilir miyim. Bir de özel profesör bir sürü para aldılar.
Merhaba kürtaj kaç haftalıkken oldu ve ne kadar süre sonra hamile kaldınız acaba?Dava açmadım ama açacam çünkü bir süre sonra yeniden hamile kaldım o nedenle o işlerle uğraşamadım. Benim doğumdan bir kaç gün sonra elime 4 parmak büyüklüğünde bir parça geldi kadın baya bırakmış anlayacağın sonrasında başka doktora gittim bana cytotec isimli düşük yapmak için kullanılan hapı verdi onu kullandım onunla bir kaç parça ve pıhtıyı attım bana benim de ufak bir parça bir türlü ilaçla da düşmüyor sanırım yapışmış. Sonrasında büyük bir kanama yaşadım atoni dedikleri şey neredeyse ölecektim hemoglobin değerim 1 günde 14ten 8e düştü 7 olsa kan nakli olcaktım. Kanamayı tampon yaparak durdurup sonra acil kürtaja aldılar temizlediler ufacık bir parça yapmış o kanamayı. O parça bende ufak bir yapışıklık bıraktı şuanda hamileyim o yapışıklık sorun oluşturmadı. Vakumlu kürtaj yapmadılar mı sana? Vakumlu olunca parça gömülü de olsa basınçla gelmiyor mu
Dava etdinizmi?Merhaba, yeni erken doğum yaptım bebeği kaybettim. Normal doğum sonrası içimde plesenta parçaları kalmış bana kürtaj olman gerek dediler. Bu doktor hatası için dava açsam sonuç alabilir miyim. Bir de özel profesör bir sürü para aldılar.