- 24 Aralık 2015
- 34
- 2
- 86
- 37
- Konu Sahibi Secil88unal
-
Benimde tasktırdıktasn sonra kanama yaklaşık 1 ay az az olmuştu.Sorun çıkmamıştı ama başka şikayetim yoktu.Senin başka şikayetin var mı?[/QUOTE
]teşekkür ederim başta :) Hayır başka şikayetim yok şimdilik çok şükür adet görür gibi kanama var sadece azalmaya başladı ama sonunda
Başlarda bende pişman olmak uzereydim fakat şuan çok rahat 5. Gün kesildi kanama . ağrı vs yoktu zaten şimdilik memnunum zaten ters birşey olursa hemen çıkartılabiliyor o yüzden denemede fayda var diyorum buyyeden bünyeye değişiyor bide ilk üç ay için alışma evresi diyorlar sonrasında herşey düzene giriyormus biraz sabır gerektiriyor sadece :)Ya bende spiral dusunuyordum ama bunlari okuyunca tedirgin oldum. Nedir biz kadinlarin bu cileleridogum yap, korun hep sorun ya neyle korunalim o zaman en etkili ve guvenli bu diye duymustum
Ben korkmuyorum artıkKizlar meraba. Bende yeni spiral taktirdim ve bir arkadasim arada elinle ipini kontrol et belki kaymis olabilir demisti. Ben boyle bisey yapmaya cesaret edemiyorum belki ipine asilip yerinden kaydirirum die. Aranizda bu sekilde kontrol eden varmi
Ay beni guldurdun Allah ta seni guldursun bende korkmayayim o vakitBen korkmuyorum artıkdeğiyo zaten eline çok incecik tel.gibi bi iplik . Doktorum öyle.ufak şeylerde kayıcak olsa cinsel ilişki esnasında kayar demişti.
:) korkma kuzum en fazla bebişimiz olur dimiAy beni guldurdun Allah ta seni guldursun bende korkmayayim o vakit
Iki aylik bi minnosum var teyzesi ellerinden öper :) :):) korkma kuzum en fazla bebişimiz olur dimi
Oyy daha çok küçükmüş Allah bağışlasın inş...Iki aylik bi minnosum var teyzesi ellerinden öper :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?