Doğumdan sonra spiral taktiranlar tecrübesi olanlar...

Secil88unal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
34
2
86
37
Lohusa bittikten sonra spiral taktirdim sağlık ocağında üç gün oldu kanama olmaz demislerdi fakat üç gündür artarak gelen kanamam var bakır olandan takıldı.normalmidir bu durum taktiranlar varsa tecrubesini paylasabilirmi lütfen. Teşekkürler

Canım ben iki kere taktırdım.İkisinde de kanamam oldu.Hatta ilkkinde ara ara yaklaşık 1 ay sürdü. Yine de için rahat etmezse dr gidebilirsin

• Spiral takıldıktan sonra yüksek ateş, kasık ağrısı ve şiddetli kanama gibi rahatsızlıklar görülüyorsa, mutlaka doktora başvurulmalıdır.

Benimde tasktırdıktasn sonra kanama yaklaşık 1 ay az az olmuştu.Sorun çıkmamıştı ama başka şikayetim yoktu.Senin başka şikayetin var mı?

T
Benimde tasktırdıktasn sonra kanama yaklaşık 1 ay az az olmuştu.Sorun çıkmamıştı ama başka şikayetim yoktu.Senin başka şikayetin var mı?[/QUOTE
]teşekkür ederim başta :) Hayır başka şikayetim yok şimdilik çok şükür adet görür gibi kanama var sadece azalmaya başladı ama sonunda

Ya bende spiral dusunuyordum ama bunlari okuyunca tedirgin oldum. Nedir biz kadinlarin bu cileleri :( dogum yap, korun hep sorun ya neyle korunalim o zaman en etkili ve guvenli bu diye duymustum

Ya bende spiral dusunuyordum ama bunlari okuyunca tedirgin oldum. Nedir biz kadinlarin bu cileleri :KK43: dogum yap, korun hep sorun ya neyle korunalim o zaman en etkili ve guvenli bu diye duymustum
Başlarda bende pişman olmak uzereydim fakat şuan çok rahat 5. Gün kesildi kanama . ağrı vs yoktu zaten şimdilik memnunum zaten ters birşey olursa hemen çıkartılabiliyor o yüzden denemede fayda var diyorum buyyeden bünyeye değişiyor bide ilk üç ay için alışma evresi diyorlar sonrasında herşey düzene giriyormus biraz sabır gerektiriyor sadece :)

Bende taktırmayı düşünüyorum ama korkuyorum.doğum yapalı 3ay oldu kırkımdan sonra bir kere adet oldum bir daha olmasın.

Merhaba bende 2 dogumumda kirkim ciktigi gibi taktirdim ikisindede 4-5 gun az miktarda gittikce azalan kanama olmustu. Ama ikisindede takildiktan 1 ay sonra yerlesip yelesmedigini kontrol icin cagirmislardi. Sizde devam ederse 1 ay sonra bi kontrol icin gorunun bence.. tedirgin etmek istemem ama cevremde surpriz yasayan birhayli fazla.. Emin olmakta fayda var sanirim..

Ben de lohusalığm bittikten sonra taktrdım ama ara kanama denen olayım çok azdı artmadı leke şeklindeydi. Bi sorun olmuş olabilir ayrıca ben sağlık ocağına gidip sorduğumda yasak takamıyoruz dediler . Sana baktılarmı ultrasonla taktıktan sonra doğru yerdemi diye

Kizlar meraba. Bende yeni spiral taktirdim ve bir arkadasim arada elinle ipini kontrol et belki kaymis olabilir demisti. Ben boyle bisey yapmaya cesaret edemiyorum belki ipine asilip yerinden kaydirirum die. Aranizda bu sekilde kontrol eden varmi

Kizlar meraba. Bende yeni spiral taktirdim ve bir arkadasim arada elinle ipini kontrol et belki kaymis olabilir demisti. Ben boyle bisey yapmaya cesaret edemiyorum belki ipine asilip yerinden kaydirirum die. Aranizda bu sekilde kontrol eden varmi
Ben korkmuyorum artık :KK53::KK53: değiyo zaten eline çok incecik tel.gibi bi iplik . Doktorum öyle.ufak şeylerde kayıcak olsa cinsel ilişki esnasında kayar demişti.

Back
X