Eve yardımcı al
Ev işi çocukları oyalamak vs vs gerekir
İşi yaparken çocuklara bakmak gerekecek Bebek uyusa büyük uyumaz ne ara iş yapacaksın
yardımcı biri olmadan nasıl basedebilirsin ki?Maalesef maddi durumdan dolayı yardımcı alamıyorum. Aslında bebek düşünmeye başladığımızda işlerimiz çok iyiydi ve yardımcı alırız diye düşünmüştük ama planladığımız gibi olmadı
yardımcı biri olmadan nasıl basedebilirsin ki?
bari ilk bikaç ay için birini bul.
evden çalışıcam diyorsun nasıl olacak?
hadi büyük kreşe gitse olur ama.
Çocuklar bakılır da hem çalışmak hem çocuk yardımcısız zor
Eşiniz yapamaz mı sizin işleri de ya da işte kim varsa yanınızda
Ben daha büyük çocukla home ofis çalışınca bile ancak gece çalışabiliyorum ama sizin gece uyumanız lazım bebeğiniz var vücudun dinlenmesi lazım
açıkcası ne tür bir iş yapacaksın biraz da ona bağlı.İşte beni de kara kara düşündüren kısım bu. İşi eşim geldiğinde yaparım o çocuklara bakar diye düşünüyorum. Tabi kul plan yaparken Allah yukardan gülermiş derler. İnşallah düşündüğüm gibi yapabilirim.
açıkcası ne tür bir iş yapacaksın biraz da ona bağlı.
kolay olmayacaktır ama üstesinden gelirsin bir şekilde elbet.
Benimde 2. Olunca büyüğü 2 bucuk yasindaydi bi hem ev isi hem çocuklar ikiside kucuk zor ama oluyor bi sekilde allahin izniyle.
Evden çalışınca sizin yukunuz daha ağır gibi
Gerci evin iceride ve disaridaki butun islerini ben yapınca calismis kadar oluyorum bende.
Buyuk 4 yaşında imiş insallah çok sorun cikartmayacaktir size allah yardimciniz olsun.
yardımcı alamayacaksınız anneniz gelemez mi ya da kv gelsin iyi bir insansa
zor mu zor evde bir başkası olunca illaki zor ama bir dönem idare edersiniz
Allah yardımcınız olsun
Canim cocuklarim 27 aylik.tek bakiyorum.sadece ben isteyken bakiliyorlar.saat 1 gibi evde oluyorum sonra aksama kadar tekim.isimi gucumu yapiyorumm yemegimi yapiyorum onlarla oynuyorum hobilerime vakit ayirabiliyorum.cok rahat bakiliyor bakarsin merak etme.gorumceminde ilk cocugu 3 yadindayken 2.dogdu.tek bakiyor.basta biraz zor olur bebis kucukken ama zamanla oturur duzenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?