Dogumdan Sonra Toparlayamadim...

Psikoloji bunları yapar mı demişsiniz ya yapar zira vücut direncin düşer ağrı eşiğin düşer

Aynı ağrıyı ben hissetmem sen iki üç katı hissedersin vs vs

Çünkü ameliyat olursam bebeğe kim bakar vs diye düşünülür tabii ama ya ameliyat olmayıp daha fena olursan

Maddi durumunuzu bilemem ama azıcık yardımcı tutabilir misiniz temizlik yemek yapsın hava fena değil siz de gezin bebeği de alın zira onu başkasına emanet bu aşamada size iyi gelmez gibi

Bir de uzman yardımı alın ilaç vermese bile bu duruma ilişkin bazı şeyler anlatır ilk yaşayanın siz olmadığınızı duymak bile iyi gelir

Eskiden aktif yaşantınız varsa bu kısıtlandı ise de bilinçaltı mahvediyor insanı zira markete gitmek bile lüks oluyor biliyorum bebeğiniz için hepsinden vazgeçersiniz ama beyin bazı şeyleri farklı kabul ediyor biz vazgeçeriz desek de bir bölümü vazgeçmiyor işte

Bir de hasta olmayı siz istemediniz kendinizi nazlı mızmız eşinize karşı mahcup vs hissetmeyin
icimdeki hisleri okadar iyi anlatmissiniz ki...

psikoloji fizyolojiyi çok etkiliyor..ben doğuralı 9 ay bitecek benimde burnum....tan pek çıkmadı :))))tez vakitte toparlanman dileğimle ;)

Bence psikiyatrist e gitmelisiniz kendinizi ruhen iyi hissederseniz fiziksel rahatsızlık larinizda eminim hafifleyip geçecektir acil sifalar dilerim size allah yardımcı niz olsun

Teşekkür ederim ama ilk 2 ay hiç ağrım yoktu, gayet rahattım. Sonra başladı ağrım. Psikoloji de ağrı olunca iyi olmuyor ki:(

Back
X