Doğumdan sonra zayıflamak isteyen anneler

meyra8

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2007
7.831
118
363
Merhaba güzel anneler ben 4 ay önce doğum yaptım tam 20 kilo aldım :KK43: evet biliyorum çok fazlaaaaa :KK43: bebeğimi mama takviyeli anne sütüyle besliyorum malesef sütümü ne yaparsam yapayım arttıranadım ilk zamanlar fışkırırcasına gelen sütlerim şimdi bebeğimi doyurmuyor bu konuda nazara çok inanıyorum benden size tavsiye bebeğinizi başkalarının yanında emzirmeyin sütünüzden bahsetmeyin hiç :) kendimi şöyle kısaca özetleyin boy kilo yaş filan :)
Gebelik öncesi kilo: 55
Doğuma girdiğim kilo: 75 :KK43:
Şu anki kilo: 62.6
Hedef: 50 :KK51:
Boy: 1.61
Lütfen bana katılın güzel anneler :KK49:
Yediklerimin hepsini resimleyelerek paylaşmak istiyorum böyle daha ciddi ve kararlı olacağını düşünüyorum
Artık zayıf güzel bakımlı çıtır bir anne olacağım hamileyken aldığım kilolarımla dalga geçen kendini bilmez hatsizlere göstereceğim günlerini inşallah başta kv olmak üzere bana besili tosun dedi yaaaa :KK11: Kendisine hiç bakmıyor tabiiii
Hadi anneler beraber zayıflayalım bu arada benim yaş 21
Sabah yediklerimi özetleyeceğim resim çekmeyi unuttum ama:oops:

Bir dilim ekmek
Bir yumurta
Bir dilim beyaz peynir sanırım tam yağlıydı:KK17:
Bolca dereotu ( sütümü biraz olsun arttırdı)
Bir fincan şekersiz çay

Sabahları canım pek birşey istemiyor kahvaltı türleriyle aram yoktur pek benim en seydiğim yiyecekler aburcuburlar kendi yaptığım kekler pastalar offf offff onlara veda etmem gerek:mad:

Merhaba güzel anneler ben 4 ay önce doğum yaptım tam 20 kilo aldım :KK43: evet biliyorum çok fazlaaaaa :KK43: bebeğimi mama takviyeli anne sütüyle besliyorum malesef sütümü ne yaparsam yapayım arttıranadım ilk zamanlar fışkırırcasına gelen sütlerim şimdi bebeğimi doyurmuyor bu konuda nazara çok inanıyorum benden size tavsiye bebeğinizi başkalarının yanında emzirmeyin sütünüzden bahsetmeyin hiç :) kendimi şöyle kısaca özetleyin boy kilo yaş filan :)
Yediklerimin hepsini resimleyelerek paylaşmak istiyorum böyle daha ciddi ve kararlı olacağını düşünüyorum
Artık zayıf güzel bakımlı çıtır bir anne olacağım hamileyken aldığım kilolarımla dalga geçen kendini bilmez hatsizlere göstereceğim günlerini inşallah başta kv olmak üzere bana besili tosun dedi yaaaa :KK11: Kendisine hiç bakmıyor tabiiii

Bir dilim ekmek
Bir yumurta
Bir fincan şekersiz çay

Sabahları canım pek birşey istemiyor kahvaltı türleriyle aram yoktur pek benim en seydiğim yiyecekler aburcuburlar kendi yaptığım kekler pastalar offf offff onlara veda etmem gerek:mad:
Selam canım :)

Yok bulamıyorum bebeğimden dolayı zaten evde baya spor yapmaktayım:KK49: Şaka bi yana mekik çekmek lazım günde 20 mekikle başlasak nasıl olur:KK55:
:)ben tam mekikte zorlanıyorum yarım mekik bazen çekiyorum. Leslieye ile yürüyüşe başladım bakalım faydasını görebilecekmiyim.6'dan sonra yememeye de özen gösteriyorum çok acıktığım zamanlar oluyor o zamanlarda da salata vs az şeyler yemeye çalışıyorum bunun dışında şuanlık yaptığım bir şey yok canım :)

Pazardan pazara tartılıcam haftalık olarak kilo bildirimi yapalım yükseliş azalışa göre neyi yanlış yapmışız niye olmamış diye bir değerlendirme yapabiliriz canım. :) Bu arada bende 19 yaşındayım 165. boyum 65 kgdım daha tartılmadım pazar günü tartılıcam :)

Ayyy canım ben yemek yemeyi çok seviyorum yaaa şuan önümde bir kase cips var :KK62: Ama yemeyeceğim
Sen daha evli değilsindir dimi canım yaş 19 olunca :) aslında fazla kilomuz yok ama fit olmak dahada güzel :KK49: Ben bebeğimden zaman buldukça mekik çekmeye çalışacağım :KK46:

Ayyy canım ben yemek yemeyi çok seviyorum yaaa şuan önümde bir kase cips var :KK62: Ama yemeyeceğim
Sen daha evli değilsindir dimi canım yaş 19 olunca :) aslında fazla kilomuz yok ama fit olmak dahada güzel :KK49: Ben bebeğimden zaman buldukça mekik çekmeye çalışacağım :KK46:
tamam canım zaten önemli olan dur diyebilmek :) evli değilim ama bende öğrenciyim sürekli fast foodlarla karşı karşıya kalıyorum ama artık bu sene hayatımdan çıkarıcam :)

Buda öğle yemeğim bir küçük tabak edindim kendime taze fasülye bayılırım:KK68:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    294,1 KB · Görüntüleme: 76

Bir dilim ekmek
Bir yumurta
Bir fincan şekersiz çay

9 aylık bir oğlum var bende 56,5 la hamile kaldım 74 le doğuma girdim boyum 1.63.34 yaşındayım.bende çok kilo almıştım doğumdan sonra eve geldiğimde 66 kilo falandım.birkaç ay sonra 63 e düştüm.yaklaşık 3 haftadır oğlumun emeklemeye başlaması ve yerlerde dolaşmasıyla beraber hergün yada iki günde bi temizlik yapmaya başlayınca 60 kiloya düştüm hava iyi olunca dışaı çıkıp yürüyüş yapıyouz.

bunları yazmamın sebebi zamanla kilo veriliyor bide abur cubuu kesip belirli bi saatten sonra yememek lazım.ben emziriyorum hala,diyet yapmadım hiç bence sende yapma sadece yediklerine dikkat et zamanla kilolar verilir ama bebeğinin o çok ihtiyacı olan sütü bidaha bulamaz.süt için bol bol su iç yediklerine dikkat et,bebekler büyüdükçe beslenmeleride fazlalaşıyo süt yetmiyo gibi düşünüyoruz nazarı falan düşünme olumlu şeyler düşün sık sık emzir.

kv den de tuhafmış benimkide ilk zamanlar inek gibi süekli emziriyorsun dedi takmadım güldüm geçtim boşver onları yoksa sütün azlacak bu seferde sütü yetmiyo diyecekler bence gül geç takma yada cevabını ver içinde kalmasın.
bianda eski halimize dönmek istiyoruz ama bu hemen pek mümkün olmuyo olanlarda istisna tabi.hamileliktede kilolaı birden almadık yavaş yavaş aldık biden vermemeliyiz.

bence önemli olan bebeişlerimizin sağlığı,kilolar bebek hareketlenmeye başlayınca gidiyo zaten.

Back
X