- 4 Aralık 2007
- 7.831
- 118
- 363
Merhaba güzel anneler ben 4 ay önce doğum yaptım tam 20 kilo aldım
evet biliyorum çok fazlaaaaa
bebeğimi mama takviyeli anne sütüyle besliyorum malesef sütümü ne yaparsam yapayım arttıranadım ilk zamanlar fışkırırcasına gelen sütlerim şimdi bebeğimi doyurmuyor bu konuda nazara çok inanıyorum benden size tavsiye bebeğinizi başkalarının yanında emzirmeyin sütünüzden bahsetmeyin hiç :) kendimi şöyle kısaca özetleyin boy kilo yaş filan :)
Gebelik öncesi kilo: 55
Doğuma girdiğim kilo: 75
Şu anki kilo: 62.6
Hedef: 50
Boy: 1.61
Lütfen bana katılın güzel anneler
Yediklerimin hepsini resimleyelerek paylaşmak istiyorum böyle daha ciddi ve kararlı olacağını düşünüyorum
Artık zayıf güzel bakımlı çıtır bir anne olacağım hamileyken aldığım kilolarımla dalga geçen kendini bilmez hatsizlere göstereceğim günlerini inşallah başta kv olmak üzere bana besili tosun dedi yaaaa
Kendisine hiç bakmıyor tabiiii
Hadi anneler beraber zayıflayalım bu arada benim yaş 21
Sabah yediklerimi özetleyeceğim resim çekmeyi unuttum ama
Bir dilim ekmek
Bir yumurta
Bir dilim beyaz peynir sanırım tam yağlıydı
Bolca dereotu ( sütümü biraz olsun arttırdı)
Bir fincan şekersiz çay
Sabahları canım pek birşey istemiyor kahvaltı türleriyle aram yoktur pek benim en seydiğim yiyecekler aburcuburlar kendi yaptığım kekler pastalar offf offff onlara veda etmem gerek

Gebelik öncesi kilo: 55
Doğuma girdiğim kilo: 75

Şu anki kilo: 62.6
Hedef: 50

Boy: 1.61
Lütfen bana katılın güzel anneler

Yediklerimin hepsini resimleyelerek paylaşmak istiyorum böyle daha ciddi ve kararlı olacağını düşünüyorum
Artık zayıf güzel bakımlı çıtır bir anne olacağım hamileyken aldığım kilolarımla dalga geçen kendini bilmez hatsizlere göstereceğim günlerini inşallah başta kv olmak üzere bana besili tosun dedi yaaaa

Hadi anneler beraber zayıflayalım bu arada benim yaş 21
Sabah yediklerimi özetleyeceğim resim çekmeyi unuttum ama

Bir dilim ekmek
Bir yumurta
Bir dilim beyaz peynir sanırım tam yağlıydı

Bolca dereotu ( sütümü biraz olsun arttırdı)
Bir fincan şekersiz çay
Sabahları canım pek birşey istemiyor kahvaltı türleriyle aram yoktur pek benim en seydiğim yiyecekler aburcuburlar kendi yaptığım kekler pastalar offf offff onlara veda etmem gerek