Doğumdan sonra

sezeryanla doğum aptım hiç bir şekilde odamı yatağımı ayırmadım. zaten hiç yatmadım da doğumdan sonra kalktım hemen. beşiği odamıza hazırladık . 4 aylık olunca kızımın odasını ayırdım. asla da yanıma almadım. eşim göreve gider sık sık . evde olmaz pek. kızımı yatağımıza yanıma bile almadım. çünkü çabuk alışan bir bebek. hemen yanıma alışırdı ve hep bizle yatmak isterdi. şuan 1 yaşında şükür ki alışmadı. yatağında , odasında uyuyor. gerçi sık sık kalkıyor ama.

sezeryanla doğum aptım hiç bir şekilde odamı yatağımı ayırmadım. zaten hiç yatmadım da doğumdan sonra kalktım hemen. beşiği odamıza hazırladık . 4 aylık olunca kızımın odasını ayırdım. asla da yanıma almadım. eşim göreve gider sık sık . evde olmaz pek. kızımı yatağımıza yanıma bile almadım. çünkü çabuk alışan bir bebek. hemen yanıma alışırdı ve hep bizle yatmak isterdi. şuan 1 yaşında şükür ki alışmadı. yatağında , odasında uyuyor. gerçi sık sık kalkıyor ama.

Evet 4 aydan sonra normal bence de.
Ben de o civarlarda ayırmayı düşünüyorum bakalım bi doğuralım da orası kolay :)

Doğumdan sonra odanızı ayırdınız mı eşinizle?
Kimisi ayırır oturma odasına hazırlar lohusa yatağını.Kimi eşiyle yatak odasında uyumaya devam eder.
Size hangisi mantıklı geliyor ?

tabiki yatak odası. en azından biraz bebeğinle ve eşinle yalnız kalabilirsin rahat hareket edersiniz.eşe yazık değil mi onunda bebeği sonuçta hiç ayrılırmı

Back
X