Dogumdan sora basurrr... Anal fisur yardimm edin lutfen

Kan ilacı içiyorsan kabız yapar birde bol kayısı ye iç artı bir krem var içine sıkılan onu kullan geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar.
Bende 2018 ocak 24 te sezaryen doğum yaptım. Mart gibi anal fissür oldum. Genel cerraha gittim. Eczanede hazırlanan bi karışım verdi. 15. Gün iyileştin sandım ve diyeti bozdum. Pasta börekler derken 2.Gün fenalaştım yine. O gün bugündür kendime gelemedim.3 aylık bebeğimle bile ilgilenmek zor geliyor enerjim kalmıyor mutsuzum. Araştırdım ki botoks yaptırmak mantıklı gibi geldi fakat emzirenlerin botoks yaptırmaması öneriliyor. Her yol beni Ameliyata itiyor gibi geldi. Fakat korkuyorum. Ekmek hayatımdan çıktı. Netten bakıp doğal ürünler bulmaya çalışıyorum. Siyez buğdayı ürünleri gibi. Boll su içiyorum. Nette ki bi arkadaş afedersiniz suda daha rahat dışkıladığını yazmıştı. Mecburen denedim gerçekten çok rahat oluyor. Daha sonra oturma kabında yeni sıcak suya oturuyorym. Ya yazmakla bitmez bebeğimi yatırdım. Bu konuyu araştırıyorum. Bu hastalıktan kurtuldum diyen çıkmadı.en başta benim annem 2 yıl çektikten sonra ameliyat oldu. 3 yıl önce oldu. Ve hala arada dikkat etmezsem sızlıyor dedi. Ameliyat bile çare değil. Ama çok mutlu. Ameliyat ol diyor ama ben direniyorum. Bakalım nereye kadar. Sabah tuvalet maceramı kafamdan atabilirsem şimdi uyumaya çalışacağım. Herkese acil şifalar. Bana da

Back