Dogumdan soraki kilolar

Azra250

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
122
49
13
34
Kizlar aranizda dogum yaptiktan hemen sora diyete baslayan var mi.ne kadar surede kilo veriliyor.ve ne yapmamiz gerek

Emzirirken kilo vermek daha kolay diye duymustum. Bende simdiden onu dusunuyorum

Onu bende duydum canim ama cok gordum emziren ama veremiyolardi.sen kac aylik hamilesin.valla bende kara kara dusunuyorum.suan fazla kilo almadim ama eski kilomuda geri isterim yani

Canim ben daha 10 haftaligim ama benim annem dogumdan sonra kisa surede eski kilosuna donmustu bol sivi tuketip hamur isinden uzak durdum demisti

Bende 11 haftalik basa bas gidiyoruz.:) sen kilo aldin mi peki.ben 64 kiloydum 72 olmusum.moralim bozuldu

Bende 11 haftalik basa bas gidiyoruz.:) sen kilo aldin mi peki.ben 64 kiloydum 72 olmusum.moralim bozuldu
Evet aldim malesef 1 bucuk kilo aldim ben 54,5 la hamile kaldim 56 suan kilom. Doktorum hic almaman gerekirdi dedi. Ama mide bulantimi ekmekle bastirabildim sadece

ayy benim de düşündüğüm o şimdiden 14 haftada 2buçuk kilo aldım zaten kilom vardı iyice stres oldum

ya en çok ben almışım 5 kilo.gerçi hamile kaldığımda kaç kiloydum bilmiyorum.neyse sağlıklı bebişlerimiz olsunda kilo verilir

Ayy ne guzel hic 40 olmadim kac kilo almistin hamilelikte canim
20...:)))
Ya normalde de son bikaç yıldır zayıftım...da doğumdan sonra aynı kiloya dönmek üzdü
allahım bide göbeği dert ettiydim ilk ay
ne göbek kaldı ne bacak ne kıç

20...:)))
Ya normalde de son bikaç yıldır zayıftım...da doğumdan sonra aynı kiloya dönmek üzdü
allahım bide göbeği dert ettiydim ilk ay
ne göbek kaldı ne bacak ne kıç
bir gün bende "ay ne göt ne göbek kaldı bir zayıfladım sormayın" diyebilecek miyim acaba Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…