Dogumdan soraki kilolar

Kizlar aranizda dogum yaptiktan hemen sora diyete baslayan var mi.ne kadar surede kilo veriliyor.ve ne yapmamiz gerek

Canım, doğum sonrası kilolarını emzirerek verebilirsin. Bir emzirme 700 kalori. Bunu bana doktorum söyledi. Fakat yediğine içtiğine dikkat et. Mesela çok yağlı, hamur işleri, tuz ve şekerden oldukça uzak dur. Bunlar en önemlisi. Sen bunlara dikkat etmedikten sonra zaten kilo vermen imkansız. Emzirmek en güzel diyet. Sakın öyle diyet listelerine bakma. Sana özel bi diyet olmadıktan sonra asla ve asla uygulama. Bak bebeğini de etkilersin. Bir de bol bol su iç. Çay iç, çorba iç, meyve sularından iç. Sıvıyı çok tüket, sütünün kesilmemesi için.

Saol canim ole yapiyim bende tesekkur ederim.

Emzirirken kilo aldım 5 kilo. Doğum kilom yoktu. Süt olsun diye yedimde yedim ama iştahım açıldı Bir anda

Ben 62 kg ile başladım 1.65 boy şuan 74 kgım 29 haftalik kızım var karnımda inşallah bende bi an önce düşerim moralim çoooook bozuk :)

Ben 62 kg ile başladım 1.65 boy şuan 74 kgım 29 haftalik kızım var karnımda inşallah bende bi an önce düşerim moralim çoooook bozuk :)
Boyumuz başlangıç kilomuz aynı Can'ım. . Daha ilk haftalarım ama hızla kilo alıyorum malesef bende

Boyumuz başlangıç kilomuz aynı Can'ım. . Daha ilk haftalarım ama hızla kilo alıyorum malesef bende

Eeeeeen guzeli kilo alıyorum diye kafaya takmamak ve çok abur çubuk asitli içecekler ekmek ve yağlı şeyler tüketmeyin. (Diyene bakın hergün 1 tane çikolata )

Bi de muz bebeğe kilo aldiriyo diye duymustum onu da araya sıkıştırıym

Bende tatlıdan vazgeçemiyorum. Yediğim çeşitleri sayamam şuan çoklar

valla benim şu an 16 haftalık 4 ayda 4 kilo aldım sadece 64 kiloyum ama kiloları dert etmiyorum emzirrken gidiyor bencede yediğin şeylere dikkat edersn ve normal doğum olursa

"kizlar saolun baya motive oldum.hic takintili deilsiniz.demekki kolay veriliyo tamam yiyin gari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…